Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Burnout Paradise

Featured Replies

Opublikowano

Oczywiście, to jest godzina dla ludzi pracy... tylko dla innej zmiany (14-22) :P W tym tyg. to tylko taka pora wchodzi w grę, choć dzisiaj wolny dzień, ale to już muszę wiedzieć jak reszcie odpowiada godz.. na 21.30?

Edytowane przez Arik_19

• Odpowiedzi 555
  • Wyświetleń 36,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Od siebie dodam, że samochód musi być klasy Speed.

• Nie przesadzaj z tym stadionem, oczywiście jeżeli się komuś śpieszy do platyny i koniec grania w BP to owszem niekiedy jest ciężko o 8 osób, ale wystarczy porobić kilka challengy i ludzie się szybko z

• Odezwij się na PSN.

Opublikowano
Było trochę śmiechu ale ustawka wyszła tym co nie mieli pucharku :D Jak coś to ja zawsze chętny do gry/pomocy itp. :D

Udało się zdobyć trofeum :) takie było zamieszanie, że przy zdobyciu drugiego trefeum konsola mi się zawiesiła hehe

Po 23 mogę pomóc zdobyć jakiś pucharek, powinienem być wtedy w Paradise City.

PSN: Key_PL

Opublikowano

Jak będę miał czas to na pewno wpadne i wczoraj nie byłem na kompie jak podałem ID. :sick:

Opublikowano
A jak wam się podobały moje czerwone majtki ? :P

Kurcze, a ja byłem przekonany iż one były brązowe ^^

Ja jak wróce ze zdjęc to też bede mogł wejsc, tylko nie wiem o której skończe. Jak coś wysyłajcie inv ;)

Opublikowano

Arik - decyzja - ustawka na 21:30? Bo muszę wiedzieć to Tomisiora jeszcze wezmę. Weź skoordynuj jako ustawiacz :) Kto dzisiaj majty szykuje? :D

Up: jak coś to gre już zrobiłem - czekamy :P

UP2: ok. nie wyszło :P

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

A ja myślałem, że to PiekielnyZ leży rozjechany przed konsolą......nawet się troszkę przestraszyłem......;)

Opublikowano

Ja dopiero co wróciłm niestety. Myślałem że na tą 23 się wyrobie akurat ^^

Opublikowano

Eeee tam - mnie bardziej ciekawi co Piekielny przygotuje na następną ustawkę :D hehehe

Opublikowano

Czy jest ktoś jeszcze kto nie zrobił Time Challenge trophy ?! W weekend mam zamiar podjąć się tego trophie (narazie mam 2 osoby) Jak ktoś chętny to pisać PW.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

co do wszelkich trophy ktore wymagaja pracy zespolowej to jestem jak najbardziej chetny:)

Opublikowano

Burnout Paradise Party Pack - Trofea:

Brąz:

Every player succeeds in a Party Round

Awarded when every player successfully completes a Party Round.

Complete your 1st Party Round

Awarded when you complete the 1st Round of your 1st Party.

Every player take a photo for a Party

Awarded when every player in a Party takes a photo of themselves. Requires a USB camera to be connected.

Srebro:

Every player succeeds in every Party Game

Awarded upon completing a Party in which every player successfully completes every Game of every Round.

Complete a Small Party

Awarded when 2-4 players have completed a Party.

Complete a Big Party

Awarded when 5-7 players have completed a Party.

Complete a Massive Party

Awarded when 8 players have completed an 8 Round Party.

Opublikowano

Tak , ja już mam w zakładce Trophies 90% i platyne i bike zaliczone

Opublikowano

mam pytanie, ponieważ naszła mnie niezmierna chęć kupienia Burnout z USStore, a powstrzymuje mnie przed tym tylko brak miejsca na dysku, może ktoś napisać ile zajmuje na dysku wersja Bluray? Bo jeżeli on też instaluje parę giga to z czystym sumieniem pokasuje co niepotrzebne i zaciągnę grę z netu. dzięki

Opublikowano

NOm też teraz zauważyłem że mam 90 % a nie 100% ale to tylko jak porównuję trofea, jak się patrze w zbiór trofeów osobisty, to mam 100%

Opublikowano

Bo nie masz ściągniętego dodatku więc w PRV tak będzie. To samo mam z Bioshock'iem ;)

Opublikowano

Wyjdzie, wyjdzie - ja tylko listę Trofeów wrzuciłem dla zainteresowanych ;)

Opublikowano

mozna zrobic ustawke pod 8 osob na stadionie np w niedziele ?? zainteresowany ktos??

Opublikowano

OKi dzięki za informacje, nie wiedziałem o tym wszystkim :P jak ktoś będzie kupować to chętnie z nim ubiję interes(wpłacę kasę na konto za możliwość ściągnięcia)

Opublikowano
mozna zrobic ustawke pod 8 osob na stadionie np w niedziele ?? zainteresowany ktos??

mam zrobione ale moge pomoc PSN sznajder

Opublikowano

mam zrobione ale moge pomoc PSN sznajder

Ja bardzo chetnie..Proponuje jakos przed meczem albo zaraz po :) A tak serio to obojetne byle popoludniu..