Skocz do zawartości

Burnout Paradise

Featured Replies

Opublikowano

Wiem, wiem, ale w ranking się nie bawię + chciałbym mieć w końcu jakąś platynę 8)

To jak, jest jakiś chętny z kamerką? :)

Edytowane przez Ohayo

• Odpowiedzi 555
  • Wyświetleń 33,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Od siebie dodam, że samochód musi być klasy Speed.

• Nie przesadzaj z tym stadionem, oczywiście jeżeli się komuś śpieszy do platyny i koniec grania w BP to owszem niekiedy jest ciężko o 8 osób, ale wystarczy porobić kilka challengy i ludzie się szybko z

• Odezwij się na PSN.

Opublikowano
Jak będziesz potrzebował pomocy to daj znać. Na XMB np.

Kwapi Ty już masz full osób na liście w PSN. Nie da się dodać ;)

Opublikowano

Hej, czy do platyny to potrzebuję 100% dla motocykli i send a smugshot or mugshot? Troche to ważne, bo fajnie mieć calaka, gdy gra się w tą grę tyle co ja. Jakieś 300 godzin i w tym 4 razy na 100%. Nie pytajcie dlaczego... :P

Opublikowano

Potrzebujesz tylko trofeów z podstawki bez dlc.

Send smugshot to jedno z nich.

Motorów ofc nie musisz robić.

Opublikowano

To kijowo. Wolałbym 100% niż send smugshot. Jakoś nie chcę mi się zaprzęgnąć kamerki microsoftu do PlayStation. No cóż, ale dla calaka...

Opublikowano
A wiesz, że byś wyleciał z rankingu trofeaps3.com za takie coś ? :)

Uprzedam na przyszlość :P

A ja potrzebuje pomocy w "meet 8 player at wild cats stadium" czy jak to tam brzmiało... Mogę liczyć na pomoc ? :)

Jak byś szukał jeszcze do tego trofeum to daj znać chętnie pomogę.

Sam też szukam pomocy przy trofeum: Complete 10 Timed Challenges - Awarded when you complete your 10th Timed Challenge.

Opublikowano

Tomek P. - też właśnie tego trofeum mi brakuje, więc możemy sobie wzajemnie pomóc :P. Wyślę ci zaproszenie na PSN, będę dziś jakoś o 19.

Opublikowano

Slijcie i mi bo potrzebuje jednego trofeum, tego co trzeba spotkać 8 osób na stationie.

Ewentualnie pomogę też przy kilku wyzwaniach.

Opublikowano

są chętni jacyś do spotkania się na stadionie?

Opublikowano

O widzę zebrałonu się kilka osób na dzisiaj co by station zaliczyć ? :)

Wysyłac inv ! id: krak2610

Opublikowano

Ja już zdobyłem, ale chętnie pomogę.

Ślijcie invite jak będzie wam brakować graczy.

Edytowane przez Czan

Opublikowano

Też chętnie zrobie trofea online z waszą pomocą. Czekam na inv: Gilek__PL

Pozdro.

Opublikowano

Dobra ludzie robimy ten stadion, tylko tego mi brakuje do platyny.

Jak ktoś chętny niech pisze wysyłam inv odrazu.

zieeew, dojdzie do skutku wkońcu ta ustawka ?:)

Opublikowano

A kiedy chcesz to zrobić? Dzisiaj wieczorkiem powinienem być na konsoli, więc jak co to nie ma problemu ;) .

Opublikowano

Myślę, że tak koło 19 będę wolny, więc od tej godziny wzwyż ;) Może wcześniej - ale to jest bardzo niepewne;)

Tylko trzeba będzie mnie poprowadzić, bo nie pamiętam gdzie ten stadion był :lol: .

Opublikowano

Trofea mam już na 100% ^_^

Wieczorem będę nabijał Time Challenge, jeżeli będziecie mnie potrzebować to ślijcie inv.

Opublikowano

Jest ktoś z kamerką, kto może mi pomóc z tym trofeum jednym (albo i dwoma, jak ma party pack:)? Mam zwykłą kamerkę Logitecha, ale konsola jej nie obsługuje.

Nie, nie biorę udziału w rankingu, więc mnie z niego nie wywalą.

Z góry dzięki.

Opublikowano
Burnout Paradise: Cops and Robbers lista pucharków ---> Klik

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Zostało mi jedno trofeum do 100% - Every player take a photo for a Party. Ma ktoś party pack i kamerkę i chce mi pomóc? :)