Opublikowano 23 marca 200916 l Wiem, wiem, ale w ranking się nie bawię + chciałbym mieć w końcu jakąś platynę 8) To jak, jest jakiś chętny z kamerką? Edytowane 23 marca 200916 l przez Ohayo
Opublikowano 23 marca 200916 l Jak będziesz potrzebował pomocy to daj znać. Na XMB np. Kwapi Ty już masz full osób na liście w PSN. Nie da się dodać
Opublikowano 27 marca 200916 l Hej, czy do platyny to potrzebuję 100% dla motocykli i send a smugshot or mugshot? Troche to ważne, bo fajnie mieć calaka, gdy gra się w tą grę tyle co ja. Jakieś 300 godzin i w tym 4 razy na 100%. Nie pytajcie dlaczego...
Opublikowano 27 marca 200916 l Potrzebujesz tylko trofeów z podstawki bez dlc. Send smugshot to jedno z nich. Motorów ofc nie musisz robić.
Opublikowano 27 marca 200916 l To kijowo. Wolałbym 100% niż send smugshot. Jakoś nie chcę mi się zaprzęgnąć kamerki microsoftu do PlayStation. No cóż, ale dla calaka...
Opublikowano 27 marca 200916 l A wiesz, że byś wyleciał z rankingu trofeaps3.com za takie coś ? Uprzedam na przyszlość A ja potrzebuje pomocy w "meet 8 player at wild cats stadium" czy jak to tam brzmiało... Mogę liczyć na pomoc ? Jak byś szukał jeszcze do tego trofeum to daj znać chętnie pomogę. Sam też szukam pomocy przy trofeum: Complete 10 Timed Challenges - Awarded when you complete your 10th Timed Challenge.
Opublikowano 28 marca 200916 l Tomek P. - też właśnie tego trofeum mi brakuje, więc możemy sobie wzajemnie pomóc . Wyślę ci zaproszenie na PSN, będę dziś jakoś o 19.
Opublikowano 30 marca 200916 l Slijcie i mi bo potrzebuje jednego trofeum, tego co trzeba spotkać 8 osób na stationie. Ewentualnie pomogę też przy kilku wyzwaniach.
Opublikowano 1 kwietnia 200916 l O widzę zebrałonu się kilka osób na dzisiaj co by station zaliczyć ? Wysyłac inv ! id: krak2610
Opublikowano 1 kwietnia 200916 l Ja już zdobyłem, ale chętnie pomogę. Ślijcie invite jak będzie wam brakować graczy. Edytowane 1 kwietnia 200916 l przez Czan
Opublikowano 2 kwietnia 200916 l Też chętnie zrobie trofea online z waszą pomocą. Czekam na inv: Gilek__PL Pozdro.
Opublikowano 2 kwietnia 200916 l Chętnie zrobię trofea online. Mam zrobiony tylko stadion, ale i z tym mogę pomóc.
Opublikowano 3 kwietnia 200916 l Dobra ludzie robimy ten stadion, tylko tego mi brakuje do platyny. Jak ktoś chętny niech pisze wysyłam inv odrazu. zieeew, dojdzie do skutku wkońcu ta ustawka ?
Opublikowano 4 kwietnia 200916 l A kiedy chcesz to zrobić? Dzisiaj wieczorkiem powinienem być na konsoli, więc jak co to nie ma problemu .
Opublikowano 4 kwietnia 200916 l Myślę, że tak koło 19 będę wolny, więc od tej godziny wzwyż Może wcześniej - ale to jest bardzo niepewne;) Tylko trzeba będzie mnie poprowadzić, bo nie pamiętam gdzie ten stadion był .
Opublikowano 4 kwietnia 200916 l Trofea mam już na 100% ^_^ Wieczorem będę nabijał Time Challenge, jeżeli będziecie mnie potrzebować to ślijcie inv.
Opublikowano 4 kwietnia 200916 l Jest ktoś z kamerką, kto może mi pomóc z tym trofeum jednym (albo i dwoma, jak ma party pack:)? Mam zwykłą kamerkę Logitecha, ale konsola jej nie obsługuje. Nie, nie biorę udziału w rankingu, więc mnie z niego nie wywalą. Z góry dzięki.
Opublikowano 6 kwietnia 200916 l Burnout Paradise: Cops and Robbers lista pucharków ---> Klik Edytowane 6 kwietnia 200916 l przez Kyo
Opublikowano 9 kwietnia 200916 l Zostało mi jedno trofeum do 100% - Every player take a photo for a Party. Ma ktoś party pack i kamerkę i chce mi pomóc?