Scorp1on 8 Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 (edytowane) http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=32599 20gb za 20$ lub free 512mb memorka tylko ze Polski nie obsluguja Edytowane 14 Października 2008 przez signap Cytuj Odnośnik do komentarza
PawciosS 5 Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Nie wiecie czasami czy będzie taka opcja, że będzie można usunąć z własnego profilu gry w których ma się 0%? Bo przyszedł do mnie w piątek znajomy z Halo 3 oraz UT3, gierki mi się nie spodobały, więc nigdy w życiu ich nie kupię, a tylko mi teraz zaśmiecają profil:D A na mygamercard mam 1819/7200, a normalnie powinno być 1819/4550, a jeśli chodzi o achievementy to mam 109/346 i krótko mówiąc - nie podoba mi się to:D Być może mi się to przyśniło, ale wydaje mi się że gdzieś czytałem o takiej możliwości:) Wiadomo już że będzie taka możliwość Owa wiadomość znajduje się TUTAJ. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Dokładnie, w ogóle polecam przeczytać to http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=200236 , też skopiowane z onlinecenter.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Nie wiecie czasami czy będzie taka opcja, że będzie można usunąć z własnego profilu gry w których ma się 0%? Bo przyszedł do mnie w piątek znajomy z Halo 3 oraz UT3, gierki mi się nie spodobały, więc nigdy w życiu ich nie kupię, a tylko mi teraz zaśmiecają profil:D A na mygamercard mam 1819/7200, a normalnie powinno być 1819/4550, a jeśli chodzi o achievementy to mam 109/346 i krótko mówiąc - nie podoba mi się to:D Być może mi się to przyśniło, ale wydaje mi się że gdzieś czytałem o takiej możliwości:) Wiadomo już że będzie taka możliwość Owa wiadomość znajduje się TUTAJ. Może niektórzy nowsi użytkownicy tego nie wiedzą, ale ta opcja jest szczególnie ukłonem w stronę osób, które zaśmieciły sobie profil demkami gier Arcade, widocznymi kiedyś jako pełne wersje po ich odpaleniu na koncie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Ile miejsca to bedzie zajmowac? Czytalem, ze 120, na memorce mam 200 a dostalem wiadomosc na live, ze mam za malo miejsca na pobranie nxe Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Podobno 128 mb. Cytuj Odnośnik do komentarza
skyblue 0 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 (edytowane) hmm, z estetycznych spraw, to całe to nowe menu wygląda znajomo, zupełnie jak... windows media centre, tylko kolor tła zmienili a te chłopki (hmm, raczej stworki) to żywcem z wii zciągnęli Edytowane 29 Października 2008 przez skyblue Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 http://www.gametrailers.com/player/42166.html NXE Marketplace dash jest sporo szybszy od poprzedniego, brak zbednego efektu przejscia, w tym patrzenie aczivow jest szybsze czy wyslanie wiadomosci. Polecam sprawdzic Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekk 165 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Coraz bardziej mi się to podoba. Ważne, że wszystko będzie szybsze. Wygląd też całkiem fajny. A to że będzie skakał mały pedałek to da się przyzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza
Smiti 313 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Nowy dash wyciekł - Jest to wersja działająca na każdej konsoli. TO NIE JEST FAKE ! Nie radziłbym logować się z tym na razie na live. Ściągnij Działa na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtass 2 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 ściągnąłem, wrzuciłem na pendrajwa i działa. Wszystko git, tylko co teraz z live ? jak sie zaloguje dostane instant bana czy co ? Istnieje możliwość powrotu do 'normalnej' wersji ? PS mam nie przerobioną konsole Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 271 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 cytat z takiego jednego forum ... Wersja do pobrania tutaj: <a href="http://x360iso.org/index.php?topic=7234.15" target="_blank"> Instalacja: należy rozpakować zawartość paczki tj. folder $SystemUpdate na pendriva (CD), podpiąć go do konsoli i uruchomić konsole. Oczywiście nie wpinamy się do XBL przed 19.11.08! Oto kilka fot z mojej konsoli: <a href="http://img238.imageshack.us/my.php?image=img1030resizecf2.jpg" target="_blank"></a> <a href="http://img338.imageshack.us/my.php?image=img1031resizeck0.jpg" target="_blank"></a> </a> Jak dla mnie wygląda ekstra! Bardzo szybki loading gier z dysku! od siebie dodam , że jest kozacki Ile miejsca to bedzie zajmowac? Czytalem, ze 120, na memorce mam 200 a dostalem wiadomosc na live, ze mam za malo miejsca na pobranie nxe 7 mb Cytuj Odnośnik do komentarza
grykom 283 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 No to jeśli ktoś to instalował, to niech się pochwali jak to wszystko działa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 grykom - wyzej masz linka do video na GT i tam wszystko widac jak chodzi gdy poruszamy sie do dasha A to nie jest przypadkiem wersje preview ktora MS dawal zapisanym ( pewnie wylosowanym osobom? Bo cos malo zajmuje niby potrzeba bylo miec 128mb - korci mnie zgranie gier na hdd i przetestowanie 120gb ale nigdy nic do konca nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza
Solid_Snake_1 0 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Wyczysc cache konsoli i masz "nowke sztuke" bez tego update. icon_idea.gif Profile tez sie przy tym usuną? Cytuj Odnośnik do komentarza
kold 8 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Wpytunie. Mialem juz isc spac, ale chyba sobie zainstaluje to ;p. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 raczej mowa o wszelkich aktualizacjach do gier Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Sam już nie wiem. Korci, ale żeby potem bólu nie było nawet mimo nie podłączania do neta . Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtass 2 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 czyściłem cache - nic to nie dało, dalej mam nowego dasha i dalej nie mogę połączyć sie z xbox live. Nawet akt desperacji w postaci formatu dysku nie przyniósł pożądanych efektów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 740 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Uff, a już miałem instalować. Lepiej poczekać na oficjalną premierę, to tylko 19 dni . Bo nie mogę sobie pozwolić na świadome pozbawienie się multiplayeru w GoW2 . Cytuj Odnośnik do komentarza
SiuSiu 16 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 a jak z tym zgrywaniem gier na hdd?? Cytuj Odnośnik do komentarza
grykom 283 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Ale jak to wtedy jest, update instaluje się w jakikolwiek sposób na konsolę czy tylko i wyłącznie na dysk twardy? Fuksem życia mam dwa dyski, z czego jeden jest taki "testowy" Tylko potem jak wrócić nie tyle do starego update'u, ale do nowego który będzie 19tego? Skoro live nie działa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 The NXE beta is officially leaked. Microsoft says that if someone with the beta accidentally puts their HDD or memory card in another Xbox it will automatically update that other Xbox. Therefore, there's nothing they can do to stop it. Of course, most people are getting it by burning the update to a disk (which works on an unmodded 360) rather than from a friend, but there's no way to distinguish between the two. Only thing is, if you weren't on the beta list, you won't be able to connect to XBL until the official update comes out. Cytuj Odnośnik do komentarza
__bercik07 202 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 przeciez kolega wyzej napisal, ze format dysku nie usuwa dasha a gra na dysk twardy zgrywa sie w jakies ~20 min moze nawet szybciej ( nie liczylem) Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtass 2 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Only thing is, if you weren't on the beta list, you won't be able to connect to XBL until the official update comes out. kamień z serca... ale dysk i tak już zformatowałem... cholerna ciekawośc ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi