Opublikowano 27 października 200816 l Poradnik jest oparty o wersje iksboksowa ( achievementy). Edytowane 30 października 200816 l przez XM16E1
Opublikowano 27 października 200816 l Właśnie jak z cheatami bo mi osobiscie nie chce się często jeździć do sklepu z bronią i zamiast nadrabiać kilometrów wpisuje kod na bronie i mam z głowy A i trzeba kasowac save czy wystarczy nową gre stworzyć ?
Opublikowano 27 października 200816 l No wlasnie co z tymi cheatami? ;p Na logike nie powinno byc problemow z zbieraniem trophy z kodami ale chce sie upewnic ;p
Opublikowano 27 października 200816 l Na iksie nie wolno uzywac cheatow bo tracisz mozliwosc zrobienia np. "one mam army" ,ale wydaje mi sie ,ze misje fabularne mozna juz robic z pomoca kodow.
Opublikowano 28 października 200816 l Tracisz mozliwosc w sensie ze nie da sie juz w ogole pozniej go wykonac czy po prostu robiac to z cheatami po prostu tego nie zalicza ?
Opublikowano 28 października 200816 l A może mi ktoś powiedzieć o co kaman z tym wyzwaniem "kill a Rockstar in multiplayer". Or smthn' liek tht? K, nie było pytania. Edytowane 28 października 200816 l przez ziolo69
Opublikowano 30 października 200816 l No pochwalę się że mam już większą połowe trofeów, wraz z przejściem gry poniżej 30h.. przechodziłem GTA IV tyle razy że przejście wątku głównego zajeło mi poniżej 15h Btw będzie ktoś chętny na trofea w Multi? Jak coś wysyłać zaproszenia (PSN ID: ZelariPL, to w profilu jest nieaktualne). Najlepiej byłoby najpierw spróbować zrobić "Fly The Co-op" bo do tego trza dużo ludzi, żeby szybko zabijać przeciwników gliny itp.
Opublikowano 30 października 200816 l Chętnie przyłącze się do misji co-op, czas na granie mam tylko w weekendy.
Opublikowano 31 października 200816 l Chętnie przyłącze się do misji co-op, czas na granie mam tylko w weekendy. Tak samo:)
Opublikowano 31 października 200816 l moze sie ustawimy na jutro co?Trzeba porobic trofea mp bo z ludzmi z neta to nic nie da rady zrobic ;/ ZelariPL dodam cie do kumpli
Opublikowano 31 października 200816 l Ok może być jutro. Cały dzień mam wolny. Tylko pamiętajcie o tym, że PSN ID z profilu nie aktualne(obecne to ZelariPL). Aha i macie Headset? Edytowane 31 października 200816 l przez Zelari
Opublikowano 1 listopada 200816 l Ja raczej też, mam HS. Oblech jak bedziesz to wyślesz mi Invite'a do gry.
Opublikowano 1 listopada 200816 l Ok to kto zakłada serwer? Moge ja, ale lepiej by było, jakby zrobił to ktoś z lepszym łączem odemnie(mam 1 mega jak coś)
Opublikowano 2 listopada 200816 l A ja mam takie pytanie jak zaliczyć trofeo Sightseer, niby trzeba ukończyć 5 wycieczek helikopterem a jak zawsze tam wchodzę to stoją 3 helikoptery, już kilka razy próbowałem niby inni ludzie siedzą i tam coś gadają ale nic się nie zalicza. Edytowane 2 listopada 200816 l przez kazuya1994
Opublikowano 4 listopada 200816 l Juz jutro wreszcie powinienem miec GTA 4 Mam zamiar zdobyc wszystkie trofea Czy w GTA 4 sa one trudne i wymagajace, bo to ze sa czasochlonne to ja wiem. Czekam na opinie
Opublikowano 4 listopada 200816 l Jak wykonać to trofeum? Rolled Over - obróć samochód 5 razy podczas jeden kraksy. Dzięki za opd.
Opublikowano 4 listopada 200816 l Jak wykonać to trofeum? Rolled Over - obróć samochód 5 razy podczas jeden kraksy. Dzięki za opd. Tutaj masz poradnik jak zdobyć trofea Poradnik GTA 4 Edytowane 4 listopada 200816 l przez artex
Opublikowano 4 listopada 200816 l polecam youtube - wiekszosc gier z trofeami posiadaja identycznie aczivy z portu 360 - jako ze aczivy sa dluzej wiec filmikow jest masa