Skocz do zawartości

Grand Theft Auto IV

Featured Replies

Opublikowano

Da się.

• Odpowiedzi 238
  • Wyświetleń 35,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Już od kilku tygodni można ściągać nowe modele pojazdów do GTA IV. Co powiecie na takie piękne subaru?

Opublikowano

to zwykły mod jakich masa do każdego gta, a zabrzmiało jakby to Rockstar oficjalnie je wydało :/

Opublikowano

Te mody wyglądają lepiej i brzmią lepiej niż samochody które już są w GTA. I przede wszystkim wyglądają jak te z realnego świata.

Opublikowano

Po filmu mam wrazenie ze mocno handling auta zmienili w porowaniu do tych z 4. Jak do 4 sie dodaje nowe auta? Podobnie jak w poprzednich czesciach?

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Tak się zastanawiam, czy wiadomo DOKŁADNIE kiedy wyjdą te dodatki do GTA? Ogólnie co o nich wiadomo (w sensie dat)?

Opublikowano

No to trzeba będzie odkurzyć gierkę z półeczki :) Wiadomo coś o sposobie dystrybucji? Mam nadzieję, że nie pchną wszystkich na raz w cenie pełnej gry ;/

Opublikowano

No to trzeba będzie odkurzyć gierkę z półeczki :) Wiadomo coś o sposobie dystrybucji? Mam nadzieję, że nie pchną wszystkich na raz w cenie pełnej gry ;/

Wg. oficjalnej strony premiera 30 marca 2010. Nie jest wymagane posiadanie podstawowej wersji GTA IV - dodatki wydane będą w komplecie tak jak na X360 (Episodes from Liberty City).

Można już składać preordery w Ultimie i na gry-online, cena 100zł, wersja angielska (chyba 3xA, ale dla pewności napisałem maila z zapytaniem do Ultimy).

http://www.ultima.pl...ty_City_/i8582/

Edytowane przez ako

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam nadzieje ze wsadza tez na Steam jak najszybciej, bo będzie w co grac :thumbsup:

Edytowane przez Labtec

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tyle czasu od premiery minęło, że może coś zoptymalizowali w tej grze w końcu? Instalator na pewno, bo gra jest w końcu skompresowana i nie trzeba dwóch DVD płytek.

Opublikowano

Tyle czasu od premiery minęło, że może coś zoptymalizowali w tej grze w końcu? Instalator na pewno, bo gra jest w końcu skompresowana i nie trzeba dwóch DVD płytek.

Dzisiaj pojawił się paczyk poprawiający (ponoć) wydajność przy jednoczesnej poprawie jakości m.in. cieni. Przy okazji patch wywala Social Club.

Opublikowano

Paczyk do czego? Do dodatków, czy do podstawki? 

Ogólnie ktoś już to ma? Bo u nas jeszcze na steamie nie ma, a pewnie będzie miliard kosztować ;/

Opublikowano

Paczyk do czego? Do dodatków, czy do podstawki?

Ogólnie ktoś już to ma? Bo u nas jeszcze na steamie nie ma, a pewnie będzie miliard kosztować ;/

Paczyk do podstawki, ale prawdopodobnie wprowadza właśnie te motyfikacje które wprowadzono do dodatków już od podstaw, tak myślę.

Ja czekam na premierę PL, łyknę w ultimie za 100zl a nie na Steamie za 200...

Opublikowano

na stronie cenegi było za 89pln.

Opublikowano

No właśnie ja chcąc być piratem mniejszym - kupuje gry na steamie. Ale jak widzę takie przebitki (COD MW2 60euro) to jak tu człowieku... Nie czekać na promocję. 

Edytowane przez Oran

Opublikowano

Kupowanie gier na steamie jest totalnie bezsensu. (erdolenie o piratach)

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Kupowanie gier na steamie jest totalnie bezsensu. :ninja:

CO Ty (pipi) za głupoty. Torczlajt za 2,99? to głupota? o.O

Opublikowano

BO ZA TANIO!

Opublikowano

Oj, to że Ty się załapałeś na słabszą promocję to nie moja wina ;P To ktoś ma już te gta czy nie ma? Bo w sumie jakoś jeszcze nie jestem przekonany do zakupu ;/

Opublikowano

Kupowanie gier na steamie jest totalnie bezsensu. :ninja:

CO Ty (pipi) za głupoty. Torczlajt za 2,99? to głupota? o.O

Nie no ja mówie o nówkach c'nie.

Opublikowano

Wlasnie odblokowali Episodes From Liberty City na steam dla europy, 30$ zaplacilem i sciagam 16gb (700kb/sec) wiec dopiero jutro zagram

Opublikowano

(tekst o biednym studencie którego nie stać na oryginały ;) )

A ten - daj znać jak będzie grał, czy poprawili wydajność i w ogóle czy fajno jest :)

Edytowane przez stona