Opublikowano 6 sierpnia 200915 l Już od kilku tygodni można ściągać nowe modele pojazdów do GTA IV. Co powiecie na takie piękne subaru?
Opublikowano 6 sierpnia 200915 l to zwykły mod jakich masa do każdego gta, a zabrzmiało jakby to Rockstar oficjalnie je wydało
Opublikowano 6 sierpnia 200915 l Te mody wyglądają lepiej i brzmią lepiej niż samochody które już są w GTA. I przede wszystkim wyglądają jak te z realnego świata.
Opublikowano 8 sierpnia 200915 l Po filmu mam wrazenie ze mocno handling auta zmienili w porowaniu do tych z 4. Jak do 4 sie dodaje nowe auta? Podobnie jak w poprzednich czesciach?
Opublikowano 27 lutego 201015 l Tak się zastanawiam, czy wiadomo DOKŁADNIE kiedy wyjdą te dodatki do GTA? Ogólnie co o nich wiadomo (w sensie dat)?
Opublikowano 28 lutego 201015 l No to trzeba będzie odkurzyć gierkę z półeczki Wiadomo coś o sposobie dystrybucji? Mam nadzieję, że nie pchną wszystkich na raz w cenie pełnej gry ;/
Opublikowano 28 lutego 201015 l No to trzeba będzie odkurzyć gierkę z półeczki Wiadomo coś o sposobie dystrybucji? Mam nadzieję, że nie pchną wszystkich na raz w cenie pełnej gry ;/ Wg. oficjalnej strony premiera 30 marca 2010. Nie jest wymagane posiadanie podstawowej wersji GTA IV - dodatki wydane będą w komplecie tak jak na X360 (Episodes from Liberty City). Można już składać preordery w Ultimie i na gry-online, cena 100zł, wersja angielska (chyba 3xA, ale dla pewności napisałem maila z zapytaniem do Ultimy). http://www.ultima.pl...ty_City_/i8582/ Edytowane 28 lutego 201015 l przez ako
Opublikowano 10 marca 201015 l Mam nadzieje ze wsadza tez na Steam jak najszybciej, bo będzie w co grac Edytowane 10 marca 201015 l przez Labtec
Opublikowano 13 kwietnia 201015 l Ameryka juz dostala, my jeszcze 2 dni musimy czekac http://store.steampowered.com/app/12220/
Opublikowano 13 kwietnia 201015 l Tyle czasu od premiery minęło, że może coś zoptymalizowali w tej grze w końcu? Instalator na pewno, bo gra jest w końcu skompresowana i nie trzeba dwóch DVD płytek.
Opublikowano 13 kwietnia 201015 l Tyle czasu od premiery minęło, że może coś zoptymalizowali w tej grze w końcu? Instalator na pewno, bo gra jest w końcu skompresowana i nie trzeba dwóch DVD płytek. Dzisiaj pojawił się paczyk poprawiający (ponoć) wydajność przy jednoczesnej poprawie jakości m.in. cieni. Przy okazji patch wywala Social Club.
Opublikowano 14 kwietnia 201015 l Paczyk do czego? Do dodatków, czy do podstawki? Ogólnie ktoś już to ma? Bo u nas jeszcze na steamie nie ma, a pewnie będzie miliard kosztować ;/
Opublikowano 14 kwietnia 201015 l Paczyk do czego? Do dodatków, czy do podstawki? Ogólnie ktoś już to ma? Bo u nas jeszcze na steamie nie ma, a pewnie będzie miliard kosztować ;/ Paczyk do podstawki, ale prawdopodobnie wprowadza właśnie te motyfikacje które wprowadzono do dodatków już od podstaw, tak myślę. Ja czekam na premierę PL, łyknę w ultimie za 100zl a nie na Steamie za 200...
Opublikowano 14 kwietnia 201015 l No właśnie ja chcąc być piratem mniejszym - kupuje gry na steamie. Ale jak widzę takie przebitki (COD MW2 60euro) to jak tu człowieku... Nie czekać na promocję. Edytowane 14 kwietnia 201015 l przez Oran
Opublikowano 15 kwietnia 201015 l Kupowanie gier na steamie jest totalnie bezsensu. (erdolenie o piratach) Edytowane 15 kwietnia 201015 l przez _Be_
Opublikowano 15 kwietnia 201015 l Kupowanie gier na steamie jest totalnie bezsensu. CO Ty (pipi) za głupoty. Torczlajt za 2,99? to głupota? o.O
Opublikowano 15 kwietnia 201015 l Oj, to że Ty się załapałeś na słabszą promocję to nie moja wina ;P To ktoś ma już te gta czy nie ma? Bo w sumie jakoś jeszcze nie jestem przekonany do zakupu ;/
Opublikowano 15 kwietnia 201015 l Kupowanie gier na steamie jest totalnie bezsensu. CO Ty (pipi) za głupoty. Torczlajt za 2,99? to głupota? o.O Nie no ja mówie o nówkach c'nie.
Opublikowano 15 kwietnia 201015 l Wlasnie odblokowali Episodes From Liberty City na steam dla europy, 30$ zaplacilem i sciagam 16gb (700kb/sec) wiec dopiero jutro zagram
Opublikowano 15 kwietnia 201015 l (tekst o biednym studencie którego nie stać na oryginały ) A ten - daj znać jak będzie grał, czy poprawili wydajność i w ogóle czy fajno jest Edytowane 16 kwietnia 201015 l przez stona