Gromi 10 Opublikowano 1 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Ja mam już połowę drugiego sezonu i mam dopiero rangę kapitana. Pewnie niedługo dostanę tą ostatnią rangę zważywszy ,że z każdego meczu mam ocenę końcową 10. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Próbowałem trochę posymulować, ale nie idzie. Trzeba grać Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Wejdz sobie na xbox360achievements.org, tam masz sposoby na takie czasochlonne achievementy . Mi to zajelo ok. 20 minut . Banalne sa . Nie mam czasu szukac bezp. linka, ale nie powinienes miec z tym problemu . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gromi 10 Opublikowano 7 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Cholera. Gram w to "Be a pro". Już w połowie drugiego sezonu jestem mam wszystko na maxa reputację , ocenę , skille i mam wciąż rangę kapitan w kraju i w klubie. Co muszę jeszcze zrobić abym miał tą "legendę"? To frustrujące bo gram już naprawdę długo. Cytuj Odnośnik do komentarza
murphy16 0 Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Cholera. Gram w to "Be a pro". Już w połowie drugiego sezonu jestem mam wszystko na maxa reputację , ocenę , skille i mam wciąż rangę kapitan w kraju i w klubie. Co muszę jeszcze zrobić abym miał tą "legendę"? To frustrujące bo gram już naprawdę długo. Ja to robiłem symulując każdy mecz legenda klubu weszła pod koniec 2 sezonu a legende narodu musisz zrobic pod koniec 4 sezonu kiedy odbywa sie specjalny turniej wyzej masz linka do stronki gdzie jest wszystko ladnie i czytelnie wytlumaczone Teraz moje pytanie czy ach za zwyciestwo na kazdym stadionie jest jakiś zglichowany ?? Już raz wygrałem na kazdym teraz robie wszystkie drugi raz jestem na 20 watpie zebym sie pomylil przy zapisywaniu robilem to bardzo starannie veltis arena w pl ver to shalke arena ? a square ground to kwadratowy otwarty ? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 veltis arena w pl ver to shalke arena ? a square ground to kwadratowy otwarty ?[/b] Tak. Ja natomiast liczę na wyjście jakiegoś patcha który poprawiłby sprawę z rozgrywaniem meczów Ligi Interaktywnej. Cytuj Odnośnik do komentarza
PawciosS 5 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Luuudzie poomoocy. Jest jakiś sprawdzony sposób na tego głupiego szczupaka? Bo jeśli chodzi o przewrotkę to można powiedzieć że to pikuś w porównaniu do szczupaka. Dla przykładu wygrałem ostatnio mecz na LIVE 2 - 0, obydwie bramki strzelając z przewrotki. Natomiast strzał ze szczupaka wyszedł mi jak do tej pory tylko 5 razy:/ 2 razy wpadły gole tylko że był spalony, 2 razy obronił bramkarz a raz piłka trafiła w słupek... Już mi ręce opadają... Cytuj Odnośnik do komentarza
Robsonf 0 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Teraz moje pytanie czy ach za zwyciestwo na kazdym stadionie jest jakiś zglichowany ?? Musisz wygrać mecz na specjalnej wersji Wembley bodajże, która to odblokowuje się po 4 sezonach w Be a Pro (to wpada przy okazji robienia achieva za legendę narodu). Wielu ludzi zapomina, że ten też się wlicza. Luuudzie poomoocy. Jest jakiś sprawdzony sposób na tego głupiego szczupaka? Bo jeśli chodzi o przewrotkę to można powiedzieć że to pikuś w porównaniu do szczupaka. Dla przykładu wygrałem ostatnio mecz na LIVE 2 - 0, obydwie bramki strzelając z przewrotki. Natomiast strzał ze szczupaka wyszedł mi jak do tej pory tylko 5 razy:/ 2 razy wpadły gole tylko że był spalony, 2 razy obronił bramkarz a raz piłka trafiła w słupek... Już mi ręce opadają... No reguły nie ma, ja zrobiłem to w końcu dośrodkowując dwa razy X-em z linii końcowej praktycznie i strzał z dwoma B i w końcu wpadło (ale drużyna - Chelsea) Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 (edytowane) Teraz moje pytanie czy ach za zwyciestwo na kazdym stadionie jest jakiś zglichowany ?? Musisz wygrać mecz na specjalnej wersji Wembley bodajże, która to odblokowuje się po 4 sezonach w Be a Pro (to wpada przy okazji robienia achieva za legendę narodu). Wielu ludzi zapomina, że ten też się wlicza. Specjalny stadion? Ten na końcu Be a Pro niczym się nie różni od tego,który jest do wyboru przy meczu towarzyskim. Mimo to zagrałem i wygrałem na nim,ale acziw nie wpadł. Edytowane 11 Listopada 2008 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
kosci_jersey 2 Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Witam. Macie jakiś sposób na ligi interaktywne (5 zwycięstw)? Grałem z kumplem kilka spotkań (mecze nie były jakoś specjalnie ustawione ) i jestem pewien że on jak i ja wygraliśmy wymaganą ilość razy, a osiągnięcia brak. Może trzeba zagrać w każdej lidze, albo coś...? Nie wiem, będę wdzięczny za rady 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
PawciosS 5 Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 (edytowane) Gdy włączysz już mecz w lidze interaktywnej, to od razu włącz pauzę, i sprawdź czy na dole pisze "Wróć do ekranu społeczności" (albo jakoś tak, nie pamiętam dokładnie). Jeśli tak pisze, to jest to liga interaktywna, natomiast jeśli pisze "wróć do treningu", wtedy mecz jest liczony jako zwykły. Jest to po prostu jakiś bug. Pozdrawiam Edytowane 19 Listopada 2008 przez PawciosS Cytuj Odnośnik do komentarza
kurzyPL 0 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Secret Achievement - Duo-Hedgeidecimal Enter a match with 20 people in a Fifa 09 Clubs Match. 50 Punktów Panowie jak to zrobić? Niby wiem gdzie ale coś mi nei dize szatnai jest pusta jak utworzę swój klub ac ja do innego nei mogę się dołączyć. prosze opis po kolei co i jak. Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza
PawciosS 5 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Musisz się zgadać z dziewięcioma klubowiczami (tak aby było was 10), i rozegrać mecz przeciwko drużynie w której także grać będzie dziesięciu graczy. Ogólnie trochę ciężko to zrobić, mnie i mojej drużynie udało się to zrobić po kilku godzinach męki:P Cytuj Odnośnik do komentarza
kurzyPL 0 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Głupi ten achievement. Czyli tak naprawdę poszukuję 19 ludzi tak??? Tak więc kto chętny? gg 3827510 Ci co nei mają acziwa lub chcą pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wallerot 5 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Czy po odblokowaniu w "zostań gwiazdą " całego zespołu i graniu nim mogę dostać te 2 achievy za ten tryb? Cytuj Odnośnik do komentarza
kurzyPL 0 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 No to kto się chcę dołączyć? Jest już pare osób piszcie na gg 3827510 i zaproszę was do klubu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Ja chętnie wam pomogę jeśli będziecie mieć dwa składy. Bo jeśli będzie jeden to szanse są bardzo małe, aby go zdobyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
PawciosS 5 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Fajna zabawa jest gdy się gra 10 vs 10 a więc też mogę pomóc:] Cytuj Odnośnik do komentarza
kurzyPL 0 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 (edytowane) Jest drużyna FC RExtreme , można z nimi się zmówić...ehh chyba odpuszczam te dwa acziki;/ nie będzie calaka. PS. zAPROSZE WAS DO DRUZYNY, AKCEPTUJCIE. mOJ KUMPEL MOZE ZROBI DRUGI TEAM I MOZE DA RADĘ. iNNI NIECH TEZPISZA ZEBY POMOC:) DZIEKI Edytowane 15 Grudnia 2008 przez kurzyPL Cytuj Odnośnik do komentarza
angej 0 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Też mogę dołączyć. Wyślijcie zaproszenia. GT: pmaleck Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 to i ja sie zglaszam - zapytam na forum pes.com.pl, kto by chcial miec tego achivmenta. tam w lidze gra srednio 16-20 osob. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Przylaczam sie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Robert542 0 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Również chętnie się przyłączę. Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 (edytowane) Ej mam 2 pytania: 1. Jak strzelać po ziemi normalnie i z wolnego? 2.Jak zrobić przewrotkę? Gram już sporo czasu w tą fifkę i ani razu nie udał mi się oddać strzału z przewrotki a co dopiero strzelić gola Edytowane 17 Grudnia 2008 przez Norbi13 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Cholera. Gram w to "Be a pro". Już w połowie drugiego sezonu jestem mam wszystko na maxa reputację , ocenę , skille i mam wciąż rangę kapitan w kraju i w klubie. Co muszę jeszcze zrobić abym miał tą "legendę"? To frustrujące bo gram już naprawdę długo. Ja to robiłem symulując każdy mecz legenda klubu weszła pod koniec 2 sezonu a legende narodu musisz zrobic pod koniec 4 sezonu kiedy odbywa sie specjalny turniej wyzej masz linka do stronki gdzie jest wszystko ladnie i czytelnie wytlumaczone Kim grales i kogo wybrales ? ja gram zostan legenda - symuluje i nic nie wpada ; / Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi