Opublikowano 27 sierpnia 200915 l Szkoda że na Robbenie który kosztuje ze 2x tyle ile za niego chcą schaby :|
Opublikowano 27 sierpnia 200915 l BOSKO (pipi)A! Jak oni mogli go sprzedać ...co za kretyni... jak teraz Perez nie ściągnie Riberego to....ehhh nie mogę
Opublikowano 27 sierpnia 200915 l Widzę, że kibice Realu to nawet nie wiedzą, kto w ich drużynie potrafi dobrze grać.
Opublikowano 27 sierpnia 200915 l http://www.youtube.com/watch?v=aivM6-k3BtA ...no słabo ostatnio grał :]
Opublikowano 27 sierpnia 200915 l Mam nadzieję że to jakaś akcja mająca na celu sciagniecie Ribieriego jeszcze tego lata bo jak nie to lipa i znów bedzie ławka srednio przecietna w porównaniu do pierwszej 11 i nie daj boże powtórzy sie sytuacja z przed roku i jestesmy u(pipi)eni :|
Opublikowano 27 sierpnia 200915 l Dokładnie...po cichu liczę na ściągnięcie Riberego...bo co miałoby na celu sprzedawanie Robbena?...żeby w kadrze zostało jedno wolne miejsce? Jeszcze mają odejść Torres,a na bank VdV.
Opublikowano 27 sierpnia 200915 l Dokładnie...po cichu liczę na ściągnięcie Riberego...bo co miałoby na celu sprzedawanie Robbena?...żeby w kadrze zostało jedno wolne miejsce? Jeszcze mają odejść Torres,a na bank VdV. Własnie teraz żeby było śmieszniej VDV może zostać ale po tych cyrkach z zarządem wątpię żeby chciał u nas grać I liczyłem w tym sezonie na najlepsze skrzydła na świecie zespołu R a tu taka lipa (chociaż może nie wszystko stracone) xd Torresa można wypożyczyć albo sprzedać z opcja pierwokupu BTW Perez znów popełni ten sam bład za który wyleciał ostatnim razem Wesley wytłumaczył również chęć pozostania na Santiago Bernabéu za wszelką cenę: âW przeciągu ostatnich tygodni próbowałem stawiać opór, ale to była bitwa, w której nie mogłem zwyciężyć. Pellegrini powiedział, że nie chciałby mnie stracić, ale prezes był innego zdania. Tego lata Madryt wydał wiele pieniędzy i teraz musi sprzedawaćâ. Edytowane 27 sierpnia 200915 l przez Codename
Opublikowano 28 sierpnia 200915 l Transfer Ribéry'ego kwestią godzin!!! Oby bo Robben miał być jego zastępcą w Bayernie
Opublikowano 28 sierpnia 200915 l nie wierze zeby bayern przez cale okienko odrzucal propozycje transferu riberego aby zgodzic sie kilka dni przed koncem okienka transferowego.
Opublikowano 28 sierpnia 200915 l Mi się natomiast nie chce wierzyć,żeby Robben był sprzedawany bez powodu i to do Bayernu
Opublikowano 28 sierpnia 200915 l No, puszczenie za 7 baniek Lucio do Interu, zakup paralityka Gomeza za 30, wymiana pod koniec okienka Ribery'ego na sępa i kaleke Robbena, brak wzmocnien w obronie i na bramce, to byłby istny majstersztyk Hoenessa.
Opublikowano 28 sierpnia 200915 l Ta wymiana pewnie 50 baniek jeszcze będa chcieli ;/ Jak podała oficjalna strona Realu Madryt, z dniem dzisiejszym Wesley Sneijder staje się oficjalnie nowym piłkarzem Interu Mediolan Edytowane 28 sierpnia 200915 l przez Codename
Opublikowano 28 sierpnia 200915 l robben juz oficjalnie przedstawiony na konferencji jako nowy pilkarz bayernu. otrzymal numer "10" ponadto na konferencji van gaal mowil o systemie gry z riberym i robbenem, a takze powiedzial, ze juz zadnych ruchow transferowych niemal na pewno nie bedzie.
Opublikowano 29 sierpnia 200915 l Andrij Szewczenko wraca na dwa lata do Dynama Kijów. Ech szkoda chłopaka... mógł być legendą Milanu, a wraca do gromienia takich potęg jak Ilicziwiec Mariupol, czy Krywbas Krzywy Róg.
Opublikowano 29 sierpnia 200915 l o to moze Bayern nie spadnie do drugiej ligi No Arjen wzmocni ofensywę Bajernu. 2 gole w debiucie nieźle Perez czekamy na Riberiego :|
Opublikowano 30 sierpnia 200915 l Dmytro Chygrynskiy Shachtar Donieck --> FC Barcelona ...podobno za 25 mln...a z Realu się śmiali,że za Pepe dali 30 mln :]
Opublikowano 30 sierpnia 200915 l Czygrynski przynajmniej nie kopie lezacych Pepe to swój chłopak xd A tak na serio Chygrynskiy chyba nie jest najlepszym stoperem świata jak Pepe Edytowane 30 sierpnia 200915 l przez Codename
Opublikowano 30 sierpnia 200915 l Czygrynski przynajmniej nie kopie lezacych Pepe to swój chłopak xd A tak na serio Chygrynskiy chyba nie jest najlepszym stoperem świata jak Pepe Jeszcze nie . Z tym najlepszym to tez mozna dyskutowac.
Opublikowano 30 sierpnia 200915 l Czygrynski przynajmniej nie kopie lezacych Pepe to swój chłopak xd A tak na serio Chygrynskiy chyba nie jest najlepszym stoperem świata jak Pepe Jeszcze nie . Z tym najlepszym to tez mozna dyskutowac. Jeszcze Podaj mi argumenty że nie jest prócz tego że potrafi czasem sobie zbutować kogoś