Opublikowano 30 czerwca 201014 l A tu bum Real się wpierdala ;] ...fajnie by było David Silva Valencia CF --> Manchester City :blink: :blink: :blink: Yaya Toure FC Barcelona --> Manchester City(?) Edytowane 30 czerwca 201014 l przez MYSZa7
Opublikowano 30 czerwca 201014 l no, dzisiaj wszyscy na kasę lecą. real zrobił z futbolu biznes i teraz tak to wygląda... <_<
Opublikowano 30 czerwca 201014 l Gdyby nie Real MANU miałoby jeszcze większe długi niż teraz....więc nie narzekaj :]
Opublikowano 30 czerwca 201014 l no, dzisiaj wszyscy na kasę lecą. real zrobił z futbolu biznes i teraz tak to wygląda... <_< Za to w MANU wszyscy grają za darmo lub za psie pieniądze i umierają za ten klub Edytowane 30 czerwca 201014 l przez Toshirou
Opublikowano 30 czerwca 201014 l Info o Wichniarku potwierdzone. ja tam ogólnie się cieszę. Może nie jest pierwszej młodości, ale przyda się. Taki Frankowsi poradził sobie w Jagielonii to czemu miało by nie wyjść Wichniarkowi. Lech-Wisła(Wichniarek-Żurawski)
Opublikowano 30 czerwca 201014 l Fajnie pisać newsy dla samego siebie. Odważna - choć chybiona - deklaracja jak na mieszkańca Pszówa. Wichniarek nie będzie dla Lecha złym rozwiązaniem. Jest doświadczonym zawodnikiem. "Kuchenki" mają nadmiar "utalentowanej" młodzieży grającej w napadzie. Choć takie powroty nie zawsze muszą być udane - vide Mięciel. Martwi mnie to co się dzieje z Valencią. Liczyłem się z odejściem z Villi. Liczyłem się nawet z odejściem Silvy, wiedziałem bowiem, że w odwodzie pozostaje utalentowany Mata. A tak? Edytowane 30 czerwca 201014 l przez Maiden
Opublikowano 2 lipca 201014 l Yaya Touré fc barcelona -> Manchester City Edytowane 2 lipca 201014 l przez Codename
Opublikowano 2 lipca 201014 l City ładne transfery, ciekawe czy w końcu coś ugrają. Yaya z Kolo w jednej drużynie - najs.
Opublikowano 2 lipca 201014 l Pewnie bedzie jak w zeszlym sezonie - 10 napastnikow i po 5 w pomocy i obronie Chyba, ze Mancini zrobi z tego dobry zespol, bo z taka iloscia gwiazd proste to nie bedzie.
Opublikowano 2 lipca 201014 l Ja nie wiem jak on to poustawia...na papierze to jest coś w wspaniałego...w teorii? Się przekonamy Given Richards Kolo Toure Kompany Zabaleta Yaya Toure De Jong Tevez Silva Bellamy Adebayor
Opublikowano 2 lipca 201014 l No wlasnie moim zdaniem problemem moze byc za duzo pilkarzy, tzn. albo bedzie non stop rotacja na 4-5 pozycjach, albo bedzie kupiasta atmosfera w zespole. Poza tym co wymieniles sa jeszcze: Bridge, Lescott, Boateng, Onuoha w obronie, A.Johnson ( najlepiej wykonujacy stale fragmenty w zeszlym sezonie ), Barry, Vieria, Wright-Phillips i Ireland w pomocy. W ataku jest jeszcze Santa Cruz i 4 pilkarzy na wypozyczeniu W sumie to w tej chwili City ma dwie jedenastki na papierze na czolowke ligi, a wszyscy, ktorych wymienilem moga zaczac sezon na lawce i na pewno nie wszystkim sie to spodoba. Zwlaszcza, ze beda grac tylko w Lidze Europejskiej.
Opublikowano 2 lipca 201014 l Yossi Benayoun Liverpool --> Chelsea Potwierdzone przez oficjalną stronę Chelsea.
Opublikowano 2 lipca 201014 l :blink: Kolejny niespodziewany transfer...albo słabo się orientuje:P Edytowane 2 lipca 201014 l przez MYSZa7
Opublikowano 2 lipca 201014 l O, widze ze Liverpool dogorywa. Zaraz ktos wyjmie Torresa, a Mourinho zabierze Gerrarda i bedzie koniec piesni.
Opublikowano 3 lipca 201014 l Sidney Govou Ol. Lyon --> Panathinaikos Mathieu Bodmer Ol. Lyon --> PSG
Opublikowano 4 lipca 201014 l Mówi się o Interze...coś się gada nawet o Barcelonie. No ale to spekulacje prasy więc można przymrużyć oko Marcelo Wisła Kraków --> PSV Eindhoven Edytowane 4 lipca 201014 l przez MYSZa7
Opublikowano 4 lipca 201014 l raul przechodzi do schalke xD fani realu musza byc mega zadowoleni, ze legenda i ikona ich klubu opuszcza real ale co mu sie dziwic hehe