Daffy 10 529 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 czy ja wiem czy bardzo znanych - bastian ok ale shneiderlin czy darmian to nie gwiazdy pierwszego kroju (ide o zaklad, ze wielu o nich slyszy dopiero przy okazji transferu do united), a depay to przeciez jeszcze mlodziak/talent wpisujacy sie w stara idee diablow czyli kupujemy perspektywicznych, ktorzy gwiazdami swiatowego formatu staja sie u nas (lub tez nie staja jak bylo ostatnio czesciej, wspomniec chociazby andersona) Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 A Rosja ograła 3:0 Włochy tuż przed Euro 2012. Ktoś serio się podniecił tym sparingiem... Napisałem tylko, że zapowiada sie przyzwoicie, a Ty już szukasz dziury w całym i teksty o podniecaniu, zapomniałem, że cokolwiek o Barcie działa na Ciebie jak czerwona płachta na byka. Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Morgan to najlepszy dm obok Matica z Chelsea w poprzednim sezonie więc kto się interesuje ligą angielską go zna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Dokładnie o to mi chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 (edytowane) Di Maria pewnie celowo (i w porozumieniu z nowym klubem, z którym jest juz dogadany) cyrk robi, zeby go puścili (a przy okazji jeszcze z ceny zeszli)- stary numer. W Barcelonie bym go widział. Edytowane 27 Lipca 2015 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 jak sie interesuje wyjatkowo jakas lige to logiczne, ze sie zna wieksza ilosc graczy z niej i prawie nikt wtedy nie jest anonimowy i takim tokiem rozumowania to nigdy duzy klub nie kupi gracza "nie bardzo znanego" Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 A Rosja ograła 3:0 Włochy tuż przed Euro 2012. Ktoś serio się podniecił tym sparingiem... Napisałem tylko, że zapowiada sie przyzwoicie, a Ty już szukasz dziury w całym i teksty o podniecaniu, zapomniałem, że cokolwiek o Barcie działa na Ciebie jak czerwona płachta na byka. Ja to odbieram trochę inaczej, bo gdybyś to samo rok temu napisał po spotkaniu z Realem czy wcześniej z Bayernem, to ja odpowiedziałbym tym samym. Nudne jest to ciągłe wypominanie mi tego, że kibicuje Barcelonie, zwłaszcza w kontekście który w sumie mało ma z tym wspólnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Ibrahim Affellay podobno przechodzi właśnie testy medyczne w Stoke City. Po zakupie Bojana Stoke chyba na potęgę skupuje Barcelonę. No i mały dodatek Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 bojkotuję oglądanie meczów Stoke (chyba że Crouch będzie grał w podstawowym składzie) Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 OMG. Śmiali się z Lennona a tu Romero z taką miną wyskakuje. Czemu nie ma afery? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Stevan Jovetić na medycznych w Interze. Wielka nadzieje nie dała sobię radę w City, co pozostawia ich teraz z kim tak naprawdę ? Jeśli chodzi o atak to tylko Aguero i ten ktoś tam z Aston Villi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Zdaniem Blanca transfer Di Marii na ostatniej prostej. To chyba jedna z największych porażek transferowych w historii futbolu. Wydać rekordową sumę i pozbyć się gracza po roku. Był w ogóle taki przypadek wcześniej? Moim zdaniem przesądziła tutaj końcówka sezonu gdy Di Maria jeśli w ogóle grał, to z ławki. Nie było widać wtedy zaangażowania z jego strony. Prawdopodobnie zastąpią go odpadem z Barcelony, którego sami kibicie Barcy wywieźliby na taczce. Cytat z fcbarca.com, lub blaugrana.pl, Na szybko statystyki Pedro: 2219 minut, 11 bramek (bramka co 201 minut), 9 asyst (asysta co 246 minuty) Prześledzmy dobytek bramkowy Pedro... 1 - Athletic (7 miejsca La Liga) - wygrana 5:2 1 - Espanyol (10) - wygrana 5:1 1 - RSSS (12) - wygrana 2:0 2 - Elche (13) - wygrana w 2 spotkaniach - 10:0 1 - Levante (14) - wygrana 5:0 1 - Cordoba (20) - wygrana 5:0 4 - Huesca (Segunda Divison B, czyli 3 liga) - wygrana w dwumeczu 12:1 Podsumowując - Pedro strzelił 11 bramek w 9 meczach w których padły łącznie 44 bramki (średnio 4,88 bramek na mecz) Teraz trzeba zadać sobie pytanie - czy potrzebujemy 28 letniego zawodnika, który owszem - strzela bramki ogórkom, ale w meczach z lepszymi nie istnieje? Sugerując się wcześniejszymi plotami transferowymi i problemami "zainteresowanych" drużyn by pokryć jego wynagrodzenie - musi być ono niemałe. Idąc dalej - w minionym sezonie Pedro był bezużyteczny (od 3-4 lat tak jest, ale zostanę przy obecnym). Jeśli schodził z boiska zawodnik MSN graliśmy praktycznie 2 w napadzie. Moim zdaniem - Pedro można opylić, póki (jeśli) są zainteresowani. Mamy w obwodzie Sandro, czy Munira którzy minuty Pedro wykorzystają niegorzej (co do Sandro jestem tego pewny). Poza tym - w decydującej części sezonu mamy Arde, który może z powodzeniem zastępować Messiego i Suareza. Jeśli ktoś wypali, że Pedro ma doświadczenie. Co po tym doświadczeniu, skoro w meczach z lepszymi drużynami jest bezużyteczny (ba, wręcz przeszkadza naszym). Cytuj Odnośnik do komentarza
malin1976 109 Opublikowano 27 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Stevan Jovetić na medycznych w Interze. Wielka nadzieje nie dała sobię radę w City, co pozostawia ich teraz z kim tak naprawdę ? Jeśli chodzi o atak to tylko Aguero i ten ktoś tam z Aston Villi. Jeżeli zagrają Silva , Nasri , Sterling , Aguero to rezerwowy Bony jest idealny . Klocki Jovetic i Dżeko zbyliby zbędni . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Lamela ponoć blisko przejścia do Porto. Wypożyczenie z opcją pierwokupu za 7,5 mln eurasów. Co to za okienko, co to za okienko. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 jak ta gnida Di Maria nie chce grać to co zrobić? jak PSG rzuca prawie taka samą kasę jak roku rzucił ManU to niech go puszczają bo lepszej okazji nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Zdaniem Blanca transfer Di Marii na ostatniej prostej. To chyba jedna z największych porażek transferowych w historii futbolu. Wydać rekordową sumę i pozbyć się gracza po roku. Był w ogóle taki przypadek wcześniej? Moim zdaniem przesądziła tutaj końcówka sezonu gdy Di Maria jeśli w ogóle grał, to z ławki. Nie było widać wtedy zaangażowania z jego strony. Ibra w Barcelonie... Man Utd według "Marca" wyłoży na Pedro maksymalnie 32 mln euro i ani grosza więcej Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Tyle, że Ibra to był target man, dodatkowo kosztował kupę kasy plus Etoo, a nie grał jak kupa kasy plus Etoo (który w tym samym czasie walczył jak lew w Interze) Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Eto'o przydał się Interowi, pamiętam jeszcze jak hasał na prawej obronie xD Przecież Ibra w Barcelonie to był poroniony transfer. Jak można było wystawiać Messiego na szpicy a Ibrę na skrzydle? Przecież to się nie opłaca. Messi dawałby więcej na skrzydle niż Ibra, Ibra może nie dawałby więcej niż Messi na szpicy, ale i tak było to nieopłacalne. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Trochę smieszne było jak wielu kibiców jechało po Ibrze, a kiedy w zamian za niego przyszedł Villa to po jego pierwszym sezonie mówili, że to był super transfer. Kiedy Villa miał niemal takie same statystyki strzelonych bramek i asyst jak Szwed, ale potrzebował do osiągnięcia tego 12 meczów więcej. Statystyki statystykami, a gra grą. Nikt nie powie, że Barcelona z Ibrą grała lepiej od tej z Villą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Otworzyć wam temat o Barcie? Co do Pedro.. oby nie Jezusiku jak ja tego gościa nie trawię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Bayern kupił Vidala z Juve. To bardzo dobrze choć jestem lekko zaskoczony bo Vidal zawsze mówił tylko o FCB lub RM. Ciekawy transfer. Załatają dziurę po Bastianie. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Bayern kupił Vidala z Juve. To bardzo dobrze choć jestem lekko zaskoczony bo Vidal zawsze mówił tylko o FCB lub RM. Ciekawy transfer. Załatają dziurę po Bastianie. no przeciez przeszedl do FCB Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 FCB - Barcelona O to mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Lukas, no proszę Cię, przecież wizarda dał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi