Skocz do zawartości

TRANSFERY

Featured Replies

Opublikowano

Niby o 14 ma być potwierdzenie ;/ Bida w (pipi)..

• Odpowiedzi 8,7 tys.
  • Wyświetleń 787,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak jak nie dyma się cudzych żon, tak nie zamienia się ŁKSu na Widzew, Legii na Polonie, Wisły na Cracovie, United na City, Atletico na Real. Chłopak był bożyszczem kibiców przez kilka lat, miał u ni

• A kogo to interesuje.

Opublikowano

A tu bum Real się wpierdala ;] ...fajnie by było :D

DavidSilva.jpg

David Silva

Valencia CF --> Manchester City

:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

TOURE.jpg

Yaya Toure

FC Barcelona --> Manchester City(?)

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Nie spodziewałem się ...dla mnie mały szoczek :D

Opublikowano

no, dzisiaj wszyscy na kasę lecą. real zrobił z futbolu biznes i teraz tak to wygląda... <_<

Opublikowano

Gdyby nie Real MANU miałoby jeszcze większe długi niż teraz....więc nie narzekaj :]

Opublikowano

no, dzisiaj wszyscy na kasę lecą. real zrobił z futbolu biznes i teraz tak to wygląda... <_<

Za to w MANU wszyscy grają za darmo lub za psie pieniądze i umierają za ten klub :lol:

Edytowane przez Toshirou

Opublikowano

Info o Wichniarku potwierdzone. ja tam ogólnie się cieszę. Może nie jest pierwszej młodości, ale przyda się. Taki Frankowsi poradził sobie w Jagielonii to czemu miało by nie wyjść Wichniarkowi. Lech-Wisła(Wichniarek-Żurawski) :thumbsup:

mao100630_010.jpg

Opublikowano

Fajnie pisać newsy dla samego siebie.

Odważna - choć chybiona - deklaracja jak na mieszkańca Pszówa.

Wichniarek nie będzie dla Lecha złym rozwiązaniem. Jest doświadczonym zawodnikiem. "Kuchenki" mają nadmiar "utalentowanej" młodzieży grającej w napadzie. Choć takie powroty nie zawsze muszą być udane - vide Mięciel.

Martwi mnie to co się dzieje z Valencią. Liczyłem się z odejściem z Villi. Liczyłem się nawet z odejściem Silvy, wiedziałem bowiem, że w odwodzie pozostaje utalentowany Mata. A tak? :(

Edytowane przez Maiden

Opublikowano

Wpierw Mięciel...teraz Wichniarek i Żurawski...będzie ciekawie :)

Opublikowano

Pewnie bedzie jak w zeszlym sezonie - 10 napastnikow i po 5 w pomocy i obronie ;) Chyba, ze Mancini zrobi z tego dobry zespol, bo z taka iloscia gwiazd proste to nie bedzie.

Opublikowano

Ja nie wiem jak on to poustawia...na papierze to jest coś w wspaniałego...w teorii? Się przekonamy :D

Given

Richards Kolo Toure Kompany Zabaleta

Yaya Toure De Jong

Tevez Silva Bellamy

Adebayor

;)

Opublikowano

No wlasnie moim zdaniem problemem moze byc za duzo pilkarzy, tzn. albo bedzie non stop rotacja na 4-5 pozycjach, albo bedzie kupiasta atmosfera w zespole. Poza tym co wymieniles sa jeszcze: Bridge, Lescott, Boateng, Onuoha w obronie, A.Johnson ( najlepiej wykonujacy stale fragmenty w zeszlym sezonie ), Barry, Vieria, Wright-Phillips i Ireland w pomocy. W ataku jest jeszcze Santa Cruz i 4 pilkarzy na wypozyczeniu ;) W sumie to w tej chwili City ma dwie jedenastki na papierze na czolowke ligi, a wszyscy, ktorych wymienilem moga zaczac sezon na lawce i na pewno nie wszystkim sie to spodoba. Zwlaszcza, ze beda grac tylko w Lidze Europejskiej.

Opublikowano

Yossi Benayoun

Liverpool --> Chelsea

Potwierdzone przez oficjalną stronę Chelsea.

Opublikowano

:blink: :blink:

Kolejny niespodziewany transfer...albo słabo się orientuje:P

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

O, widze ze Liverpool dogorywa. Zaraz ktos wyjmie Torresa, a Mourinho zabierze Gerrarda i bedzie koniec piesni.

Opublikowano

Sidney Govou

Ol. Lyon --> Panathinaikos

Mathieu Bodmer

Ol. Lyon --> PSG

Opublikowano

Mascherano także bliski odejścia ;)

A gdzie on się wybiera?

Opublikowano

Mówi się o Interze...coś się gada nawet o Barcelonie. No ale to spekulacje prasy więc można przymrużyć oko :)

marcelo.jpg

Marcelo

Wisła Kraków --> PSV Eindhoven

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

raul przechodzi do schalke xD

fani realu musza byc mega zadowoleni, ze legenda i ikona ich klubu opuszcza real :) ale co mu sie dziwic hehe