Dabman 104 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Brak slow, chodzi o to, aby nie na jego miejsce wstawiac ita, tylo aby walic ta onsole, ten DVDKey, i ten litek "nie przerabiany" czyt. 2.5 ( nie mowie o 3.0 ) wrzucic do innego xbox'a, ae czy da sie go ZAPISAC, nie chodzi o ODCZYT, ta aby z inne onsoli, w torej docelowo mialby goscic, wgrac lucz i firmware. Ale juz nie wazne, oazalo sie, ze 2.5 ( serii 8xxx ) maa ten sam fw co 3.0, ta wiec wiem, nie bedzie dzialac. Cytuj Odnośnik do komentarza
skwara 2 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 A Juchy może za pomocą transfer kita coś da radę jak myślisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Miłosz 0 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Witam. Mam takie pytanie: Załóżmy że mam przerobionego Xboxa (1.6) i po wykupieniu Xbox Live na cały rok, mogę spokojnie grać przez sieć, czy też zdarzają się bany? Cytuj Odnośnik do komentarza
skwara 2 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 No jasne że możesz, bana dostaniesz jak tylko M$ wykryję twój zflashowany napęd. Na twoim miejscu bym się wstrzymał do grudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 (edytowane) A co mialo cie chronic? Zakupiony Live jak niektore teorie ze MS nie banuje osob ktore zakupily GOLDa badz punkciki? lOl Edytowane 7 Listopada 2009 przez Scorp1on Cytuj Odnośnik do komentarza
Miłosz 0 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 (edytowane) Pytam, bo nie miałem pojęcia na jakiej zasadzie M$ banuje konsole, teraz już wiem, że chodzi o napęd. A dlaczego akurat do grudnia? O co chodzi? Edytowane 7 Listopada 2009 przez Miłosz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 do konca miesiaca konczy sie fala banow i do nastepnego listopada jest spokoj jesli chodzi o banowanie Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Tego mozemy byc tak samo pewni, jak bezpieczenstwa przerobki, "ktora jest nie do wykrycia, jezeli pilnujesz daty premier..." Cytuj Odnośnik do komentarza
bountyhunter 78 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Fale banów są regularne, co roku w listopadzie, więc imo Tommo ma racje, niech gościu poczeka do grudnia [albo przynajmniej do połowy listopada] i spokojnie może włazić na lajwa Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Ale skoro wywnioskowalismy ze MS wykrywa konsole do banici przed naped, to ze poczeka miesiac nic go nie uchroni, jesli byl online to zapewnie gigant go zrobil "naznaczonym" jak (chyba) Adamczyka. Moze wczesniej nie posiadal Golda ale pewnie pobieral demka, jakies darmowe dodatki na przerobionej konsoli i sadze ze mogl juz wtedy zostac naznaczonym Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Konsola została zablokowana wskutek naruszania zasad itp itd xD Miło było... Cytuj Odnośnik do komentarza
Evil-one 1 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 z tym nie graniem przed premierą to nie prawda nigdy nie odpaliłem gry minimum w dzień premiery w PL a dziś zobaczyłem napis Konsola została zablokowana Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Hm... Z tego wniosek, że dziś jakaś fala poszła ;> Zbanowano konsolę i konto, czy samą konsolę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Ty też? Ta fala przybiera coraz większe rozmiary, tylko słyszę ciągle kogo znajomego zbanowali, sobota wieczór 18 osób online tylko... Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Ja tam na razie z własnej woli zrobiłem lajwowi papa Teraz tylko będę sprawdzał czy dostałem bana po wcześniejszym wyjęciu dysku, mam nadzieję, że chociaż jego uda mi się ocalić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 No, ale weź teraz się zaloguj. Zobaczymy, czy ciebie to też dosięgło : ) Ja też miałem odłączonego Live'a jak grałem np. w GTA: EFLC czy L:RB. Cytuj Odnośnik do komentarza
Evil-one 1 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Ban tylko na xsa profil działa na Live PC i nie mam dobrych wieści 5 moich kumpli też dostało jeden dostał a miał tylko 1 grę oryginalną po prostu kupił xsa z flashem Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 No, ale weź teraz się zaloguj. Zobaczymy, czy ciebie to też dosięgło : ) Ja też miałem odłączonego Live'a jak grałem np. w GTA: EFLC czy L:RB. Sprawdzałem parę godzin temu najpierw normalnie z dyskiem, potem poprzez sprawdzanie takiego kodu bez dysku, przy jakichś tam cyferkach niby jest ban. Myślę, że na razie zniknę z lajwa, wiem jednak, że to nie pomoże za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 No nie. Czappi też dostał. qb3k, już jesteś zbanowany. Zalogowanie to tylko potwierdzenie, ej xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Też znikam. Ban permanentny Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 No nie. Czappi też dostał. qb3k, już jesteś zbanowany. Zalogowanie to tylko potwierdzenie, ej xD Tośmy się nagrali dzisiaj w Beatelsów . Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 (edytowane) Ale skoro wywnioskowalismy ze MS wykrywa konsole do banici przed naped, to ze poczeka miesiac nic go nie uchroni, jesli byl online to zapewnie gigant go zrobil "naznaczonym" jak (chyba) Adamczyka. Moze wczesniej nie posiadal Golda ale pewnie pobieral demka, jakies darmowe dodatki na przerobionej konsoli i sadze ze mogl juz wtedy zostac naznaczonym No ale jest jakas mala szansa, ze po miesiacu ciaglego banowania przestana sprawdzc konsole. M$ sie wzial ostro za piratow, ale ciekaw jestem czy zgasi wiekszosci swiatel w domach, czy jednak wybierze pareset kozlow ofiarnych - wiadome, ze mimo tego, ze duzo osob piraci boi sie konsekwencji, ze wiele z posrod zbanowanych wybierze konkurencje, a to wiaze sie z brakiem sprzedazy konsol, dodatkow, kodow na live itp rzeczy. Poki co wychodzi na to, ze jednak M$ wie jak sprawdzic firmware - sa ludzie ktorzy zagrali w 1 gre raptem, sa rozne napedy, rozne wersje konsol, rozny flash, nie ma zadnego wpsolnego mianownika. Edytowane 8 Listopada 2009 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Wlasnie zastanawia mnie czemu osoby zbanowane ida do konkurencji w postaci PS3 - ach ten niedobry MS zablokowal mi instalowanie gier, za to kupie PS3 i bede gral za darmo po sieci . Smieszne rozumowanie, 360=mozliwosc kopii, PS3=brak kopii. No coz zapewnie to w wiekszosci dzieci ktore powiedza "mamo konsola sie zepsula - dobrze synku jutro wybierzesz nowa sobie" Cytuj Odnośnik do komentarza
kiko 1 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Na Allegro w ostatnich godzinach pojawiło się już kilka aukcji "szczęśliwców", którzy dostali bana i chcą sprzedac konsolę. Najbardziej ciekawy powód spredazy w jednej z nich (oprócz wiadomości o zbanowaniu): Przesiadaka na PS3 Cytuj Odnośnik do komentarza
skwara 2 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Ja też banned od piatku no cóż trzeba kupić 2 konsolę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi