Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rock Band 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 173
  • Wyświetleń 29,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hello,

Pytanie o wersję PALową - kiedy się pojawi ? Warto czekać czy brać z USA, skazując się na kupowanie piosenek w US ?

Opublikowano

nie ma nic trudenego w kupowaniu piosenek z US pozatym jest i bedzie ich tam napewno duzo duzo wiecej niz w EU wersji :]

Opublikowano
nie ma nic trudenego w kupowaniu piosenek z US pozatym jest i bedzie ich tam napewno duzo duzo wiecej niz w EU wersji :]

OK gratz ;) szkoda że $ teraz taki drogi :P

Opublikowano

Hmm nie jestem pewien ale jesli chodzi o zawartosc dlc to nie ma roznic zadnych.

Opublikowano
  • Autor

Kto chetny na partyjke online + zdobycie kilku trofeow?

Btw: pytanie do tych ktorzy maja headset. Czy jak gracie online z kims to tez ich nie slyszycie w sluchawce tylko przez glosniki? W innych grach nie zauwazylem tego ( burnout, lbp ) a w rb wlasnie tak jest. I czy headset sam sie wycisza podczas grania juz songa, bo nie wiem czy przypadkiem nie denerwowalem ludzi nawalajac w perke ;p

Edytowane przez Redmitsu

Opublikowano

Nie wiem dokladnie jak to jest na PS3, ale w wersji X360 wszystko rozbija sie o przelaczeniu kanalu headseta... powiedzmy, ze twoja gitara jest podlaczona pod slot drugi, to musisz przelaczyc headset rowniez pod drugi slot.

Opublikowano
  • Autor

Zakupilem dzisiaj sobie ladowarke z akumularkami GP, stad tez pytanie:

Czy wam tez nie dzialaja akumulatorki na instrumentach? =/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dobra, sorry za podwojny post.

Czy ktos oprocz mnie i wielokropka, gra w rb2 na ps3? ;p Brak mi zawodnikow :(

Opublikowano

Czy wie ktos kiedy bedzie premiera w Europie? bo dzis bylem w sklepie gamei odeslali mnie z kwitkem.

Opublikowano

dokładnie,ja do tej pory nie moge dostac tej gry,jedynie RB1 lub AC/DC Live

Opublikowano

Wczoraj długo myślałem nad kupnem tej gry. Nie mogłem całego zestawu kupić bo mieszkam w Europie, a interesowało mnie tylko RB2 i to nie ważne z jaką perkusją. Czy tą z jedynki czy World Tura.

Poszedłem więc do sklepu gdzie sprowadzają gry ze stanów sprawdzić czy mają RB2 i mieli samą grę + zestaw z RB1. Gra wyszłaby mnie 150 funtów. No ale znalazłem w innym sklepie Guitar Hero:World Tour w promocyjnej cenie 129 funtów. Więc kupiłem nowego World Tura + RB2 i wszystko wyszło mnie 169.

RB2 chodzi bez problemu na sprzęcie GT:WT jedynie co trzeba było zrobić to ściągnąć patcha. Tyle.

Obie gry są dobre i inne zarazem. RB2 trudniejszy bo trzeba mieć większy timming :)

Opublikowano

davidkoz,a ty mieszkasz w Londynie?jak tak to powiedz gdzie ten sklep mam chęć na RB2,ale z ebay-u jakoś nie za bardzo mi pasi kupować.

Opublikowano

Mieszkam w Glasgow i w centrum mamy GForce, w którym sprowadzają gry ze stanów. Niestety nie wiem jak jest w Anglii.

Opublikowano

Szybkie pytanko:

Da się podłączyć perkusję [gitarę?] z RB2/Guitar Hero do PC i grać jak na normalnym instrumencie? Chodzi mi o możliwość pociągnięcia perki kablem MIDI jakoś do PC i jakimś programem sobie łupać. Istnieje taka możliwość? Ktoś próbował? Są w ogóle takie wyjścia w tych instrumentach?

Opublikowano

wiem, że mój brat grał na PC gitarą z GT3 w jakieś polskiej grze podobnej właśnie do GT. Problemów nie miał i wszystko działało, napisz do mnie na gg, podałem Ci numer to się zgadamy ;)