Opublikowano 16 grudnia 200816 l matko boska, skoro nie sluchasz post-rocka to czego teraz sluchasz?!?
Opublikowano 17 grudnia 200816 l http://www.youtube.com/watch?v=EpU78IeTx_c <3 podobni do ciebie, huh aktualnie w(pipi)ia mnie grabaż i kazik
Opublikowano 17 grudnia 200816 l W zamyśle tematu miałem konkretne kapele, których naprawde na nawidzicie bo tak i już, ale również za coś. Ale jeśli tak zbaczamy z tematu to wszystkie metale w brudasowych koszulkach (ze smokami, jakieś wiochowe okładki płyt) i z takimi plecakami 1. 2.
Opublikowano 17 grudnia 200816 l wszystkie metale w brudasowych koszulkach (ze smokami, jakieś wiochowe okładki płyt)
Opublikowano 17 grudnia 200816 l 1.nie jestem metalem 2.nie jest to okładka płyty 3.nie jest wiochowa 4.down rządzi :franc: edit. przecież to jezus z fajkiem to nie może być wiochą. Edytowane 17 grudnia 200816 l przez _Be_
Opublikowano 17 grudnia 200816 l no dobra, revers okladki, co za roznica? Rownie dobrze mozna by powiedziec, ze to wiocha bo to tylko jakas metalowa morda a nie np. obraz Schiele'a
Opublikowano 17 grudnia 200816 l http://www.youtube.com/watch?v=EpU78IeTx_c <3 podobni do ciebie, huh aktualnie w(pipi)ia mnie grabaż i kazik I to można nazwać paradoksem Radosławie. Piotr Kupicha.
Opublikowano 17 grudnia 200816 l matko boska, skoro nie sluchasz post-rocka to czego teraz sluchasz?!? No przecież nie "nin", świrusie.
Opublikowano 17 grudnia 200816 l (...) każdy posiada jakieś kapele, które mu nie podchodzą ale są tez takie, których szczerze nienawidzi. Moje top 5 (...) 3.Pop punkowe kapele typy Fall Out Boy (...) (...) no i lubię: (...) Fall out Boy Ty cipko, Ty! Nie lubię muzyki. Chujowa jest.
Opublikowano 17 grudnia 200816 l To jest jakaś mistyfikacja! A tak na serio, no przecież mialem wtedy ~16,5 roku i gusta się zmieniają. Edytowane 17 grudnia 200816 l przez _Be_
Opublikowano 17 grudnia 200816 l Luzik. Chciałem Cię tylko ośmieszyć. Umówmy się, że mi wyszło. Pedał.
Opublikowano 17 grudnia 200816 l Bartezoo ogląda zdjęcia ci'pek w Internecie. Mogłeś zamknąć tę jedną zakładkę z "pussy" :closedeyes:
Opublikowano 18 grudnia 200816 l Więc ja nienawidze wszystkiego co ma w sobie growling. Przecież to jest obraza dla muzyki. No i wszelkie śpiewanie o szatanie to dziecinada i pozerstwo. Pewnie właśnie wydałem tu na siebie wyrok, hehe.
Opublikowano 18 grudnia 200816 l Jestes gupi i nie slyszales niczego dobrego widocznie. Taki Karl Sanders ma spiewac (pipi)a falsetem ? No i stary, co to jest dziecinada i pozerstwo? :]