Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Resident Evil 5

Featured Replies

Opublikowano

Hej

Znajdzie sie ktos chetny wykonac ze mna trick z kasa ? :)

Bede wdzieczny

PSN id: giger_andrus

mam szybki sposob na kase wiec moge pomuc, zas sam potrzebuje pomocy przy online trophy :) nie gralem, a teraz mam ochote dobic do 100%.

• Odpowiedzi 182
  • Wyświetleń 13,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja chętnie moge pomóc z kasą, przejściem gry, albo pogram w mercenaries albo versus.

Opublikowano

Ja chętnie moge pomóc z kasą, przejściem gry, albo pogram w mercenaries albo versus.

juz raz mi pomagales :)

tym razem tez skorzystam :D

Opublikowano

Przydalby sie ktoś do zdobycia paru pucharków ;)

Opublikowano

Jezeli mialby ktos czas i ochote pomoc przejsc dowolne etapy na professionalu, to chetnie skorzystam :)

Krew mnie zalewa jak gram z kompem...

Opublikowano

Ja mogę pomóc, przy okazji sam przejdę ten poziom :D

Opublikowano

To jak ziomus, bedziesz mial chec pomoc poprzechodzic professionala? :)

Opublikowano

Poprzez porównanie trophy ze znajomymi widać nowe trofea. Zapewne do tego dodatku z rezydencją

Edit:

W głównym temacie było prędzej. .

Edytowane przez Square

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mam pytanko, jak będę przechodził RE5 na Professionalu z Infinite Ammo to Trophy normalnie bedą wpadać???? i za przejście też, ktoś próbował??? z góry dzięki.

Opublikowano

A po co Ci Infinite Ammo? Przecież na pro jest amunicji od groma.

Opublikowano

Mam pytanko, jak będę przechodził RE5 na Professionalu z Infinite Ammo to Trophy normalnie bedą wpadać???? i za przejście też, ktoś próbował??? z góry dzięki.

Wiadomo, że będą.

Opublikowano

A po co Ci Infinite Ammo? Przecież na pro jest amunicji od groma.

Tak pytam? gdybym wiedział, to bym nie pytał?? Dopiero zaczynam professional :)

Dzięki za pomoc.

Opublikowano

Luzik ;) Nie włączaj sobie nieskończonej amunicji, szkoda zabawy. Trofea powinny wpaść bez problemów, zgaduję. Nie używałem Inf Amm. nawet nie odblokowałem :lol:

Edytowane przez triboy17@o2.pl

Opublikowano

Shotgun jest dużo bardziej efektywniejszy, a do niego jest pełno amunicji, tak samo do karabinków czy do snajpy.

Opublikowano

No właśnie, amunicji jest pełno, wystarczy tylko celnie strzelać ;) Nie wiem, może to przyzwyczajenie ze starszych gier (RE, SH, TR1), w których zawsze najlepsze bronie zostawiałem na bossów. W każdym bądź razie nie odnotowałem w RE5 problemu zwanego "mało amunicji".

Opublikowano

Kolejny zonk... gdzies wyczytałem ze wystarczy przejść grę i zdobyć 30 odznak BSAA aby odblokować wszystkie Figurki z postaciami, ale Mi nie odblokowało, poszukałem w opcjach i każdy level trzeba przejść na "A" aby odblokować 2 ostatnie, 45figurke i na "S" 46figurke, masakra..

Rozumiem na "A" ale na "S"....Ndesu :diablo:

Edytowane przez mazurek

Opublikowano

Ranking S to w Residencie zaden problem,sa one dosc latwe.Wystarczy ze przejdziesz szybko,zabijajac wszystkich po kolei.Mozesz uzywac nieskonczonej amunicji.

Opublikowano

No i ranking "S" zaliczony na każdym levelu :no: Trophy wpadło za Figurki, dziwi Mnie ze gra pękła w niecałe 4g15min. (4:15)

Oczywiście na easy... i nie używając infinite ammo. ;) Teraz jeszcze trophy za bronie,skarby i tryb PRO i Platynka:)

Opublikowano

Czesc.

potrzebuje pomocy przy "shoot D messenger".

ogladalem tutoriale, ale niestety mi nie pomagaja.

czy moge liczyc na Partnera Online ?

Edytowane przez mevek

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ranking S to w Residencie zaden problem,sa one dosc latwe.Wystarczy ze przejdziesz szybko,zabijajac wszystkich po kolei.Mozesz uzywac nieskonczonej amunicji.

zrób S na pro to pogadamy whistling.gif

Opublikowano

Samemu może i jest to jakiś tam problem (nie wiem, praktycznie nie grałem :)), ale lecąc we dwoje ten problem praktycznie znika, grunt to trzymać się blisko siebie w razie ewentualnej reanimacji.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Pisałem już w temacie online. Szukam dwóch chętnych do zrobienia pucharków za wygranie 30 meczów w Team Slayers i Team Survivors. Robimy tak: ja z kumplem wygrywam jeden mecz i następnie druga drużyna wygrywa kolejny mecz i tak na zmianę, aż wszystkim graczom wpadną pucharki. Możemy grać od poniedziałku 1 listopada.