Fenix 3 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 W numerze 137 PSX Extreme pojawiła się ankieta "papierowa". Dla wygody, przygotowalem rowniez wersje elektroniczna tej ankiety. Znajduje sie ona TUTAJ (prawy przycisk, "zapisz element docelowy jako..."). Krotkie info: Pomóż nam opracować wyniki ankiety i zastosuj sie do poniższych zaleceń. Aby wstawić odpowiedź postaw X w w pustym miejscu pomiędzy [ ]. Aby wpisać dłuższa treść (np. wiek, inne konsole itp.) wpisz odpowiedz zamiast .... pomiędzy [ ] Najłatwiej wypelnić ankietę używając Notatnika. Wyślij wypełnioną ankietę na adres listy@psxextreme.pl. W temacie wpisz: ANKIETA Ok, to tyle...liczymy na was Quote
Cris 120 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 (edited) Czy wersja elektroniczna ankiety również będzie brała udział w losowaniu nagród? edit: dopiero doczytałem.... że tak. edit 2:znalazłem błąd w pyatniu "PSX Extreme kupujesz" , brakuje odpowiedzi "kupuję w ciemno co miesiąc" która była w wersji papierowej. Edited December 22, 2008 by Cris Quote
Guest logan40 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 (edited) Ankieta ma kilka bugów - brak jednej odpowiedzi (że kupuję PE "w ciemno") oraz kilka literówek, poprawiłem to w "swojej" edycji więc jak coś to nie bijcie Edited December 22, 2008 by logan40 Quote
Wyso 18 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Czy w niektórych pytaniach można zaznaczyć więcej niż jedną odpowiedź ? Quote
Fenix 3 Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Mozna zaznaczyc wiecej niz jedna odpowiedz. Quote
Sarge 6 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Radziłbym wrzucić poprawioną wersję ankiety na serwer, bo pełno tu bugów, które trzeba samemu poprawiać... Ja już kończę wypełniać . Quote
Iron 18 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Co było uzupełniłem, od siebie dodałem 3 gr i powodzenia w podliczaniu wyników Quote
raven_raven 12014 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Wypełnione, wysłane. Fajny pomysł. Quote
VViking 0 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Wypełniona i wysłana - pozdrowienia dla PE !!! Quote
Tao 0 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 W pytaniu " KupujĻc gry/konsole sugerujesz siÍ ocenami zamieszczonymi w PSX Extreme?" brakło odpowiedzi "częśćiowo" - na szczęście poprawiłem:P Humor w PE? hmm... już dawno nie śmiałem się z żadnego tekstu tam zamieszczanego jedynie to co Ściera pisze w Hyde Parkach jest zabawne, ale reszta... why so serious? Za co cenię PE... no w tej chwili to już sentymentalnie kupuję, bo profesjonalizm jest częściowy (zwłaszcza kiedy Kali daje zawyżane oceny;), o humorze pisałem, z tą starą grupą sprawdzonych autorów to różnie, bo zmienili swój styl pisania, albo nie piszą wcale, dla szaty graficznej nie wydawałbym kasy, do ekskluzywnych materiałów i tak zazwyczaj nie przywiązuję uwagi... Publicystyka i sentyment... tylko Quote
Kroolik 7 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 IMO trzeba by przerobić (na następny raz) pytania: Ile złotych miesięcznie wydajesz na prasę, gry i inne rzeczy związane z konsolami? Wpisałem średnią z kilku miesięcy, bo jak wiadomo nie wydaje się identycznej kwoty co miesiąc. Raz wydałem 1300 (tak, tak), a innym zero. I rozdzieliłbym, pytanie. Osobno ile na prasę, osobno ile na gry. Jak kupie kilka gazet za granicą to może wyjść cena jednej gry. Które określenie bardziej do Ciebie pasuje: [ ] grałem na PC, ale odkryłem konsole i teraz na nich gram [ ] gram na konsolach i na PC [ ] granie rozpocząłem od razu na konsolach I co mam napisać? Pierwsza styczność Centipede automat, potem kilka razy Atari 2600, potem w bliskim sobie okresie: Atari 800XL, Spectrum, MSX, C64, Amstrad, ale i NES, Sega. Zaznaczyłem odpowiedź B. Jakim jestem Graczem?: [ ] "niedzielnym" (gram od czasu do czasu) [ ] hardkorowym (gram dużo, na ogół na najtrudniejszym poziomie) [ ] zwykłym Graczem IMO brakuje opcji: [ ] easykorowym (gram dużo, na ogół na najniższym poziomie) [ ] achievement/trophies wh... hunter PSX Extreme kupujesz: [ ] w ciemno, co miesiąc [ ] najpierw przeglądam i jak jest coś ciekawego to kupuję [ ] w ogóle nie kupuje IMO brakuje opcji: [ ] nieregularnie (jak trafię to kupię, ale nie szukam na siłę) Za co cenisz PSX Extreme?: [ ] za profesjonalizm [ ] za humor [ ] za stałą grupę sprawdzonych autorów [ ] za szatę graficzną [ ] za ekskluzywne materiały IMO brakuje opcji: [ ] za nic, kupuję z przyzwyczajenia [ ] brak konkurencji na rynku Wypełniłem i wysłałem. Proszę bardzo i mam nadzieję, że nagromadzone informacje się przydadzą, a nasze dane osobowe zejdą za dobrą cenę hehe Quote
hanry 0 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Wypełniona i wysłana. Podpisuje sie pod uwagami Kroolika. Brakowało mi pełniejszych odpowiedzi dotyczących np. prenumeraty (prenumeruję od...), sklepu psxextreme (w sklepie kupiłem ok.... gier). Quote
chrno-x 967 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Wypełniony i wysłany, również zgadzam się że to dobry pomysł, przynajmniej gazetki nie musiałem ciąć :-> . I tak samo jak hanry i kroolik również się pod ich wypowiedzi podpisuje Quote
okens 541 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Wyslalem jak tylko sie pojawila... strasznie licze na te nagrody ;P Quote
Zeratul 415 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 A wyniki i decyzję będą przedstawione na forum? Albo czy w ogóle będą przedstawione? Quote
Fenix 3 Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Byc moze niektore wyniki z opracowania ankiet beda upublicznione. Quote
LONGER_TOM 0 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 witam niech jeszcze ktoś przypomni kiedy będą wyniki ankiety? - znaczy kto otrzyma nagrody Quote
POL_SouL 1 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Wysłałęm tą ankietę, ale nie dostałem żadnej odpowiedzi, że doszedła or sth. Trochę to wkurza bo tracę swój cenny czas na wypisywanie dziadostwa, a nawet 'pocałuj mnie w D...' w zamian nie dostałem. Foch Quote
Nonname 71 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Yupi wygralem 3 miesieczna prenumerate!! Quote
Recommended Posts