Opublikowano 13 września 200915 l Tymczasowo od 4 kupowałem extrimy, jednak nałogowo ( co miesiąc ) od okładki z prototypami ps3 i xbox360 , srebrna okładka, ale jaki numer? nie pamietam, raczej juz gdzies zaginał.
Opublikowano 25 września 200915 l nie pamietam czy tu juz pisalem ale od 18 numeru, mniejwiecej w tym czasie kupilem PSX, potem mialem rpzerwe pomiedzy okolo 60-95 numerem bo byłem nie na czasie teraz znowu kupuje... zeby poczytać te swietne zapowiedzi gier na podstawie trailerów ktore widzialem w necie 2 tygodnie wcześniej
Opublikowano 2 października 200915 l Głowy nie dam, ale myślę, że przygodę z Extrimem zacząłem w okolicach numeru 15-20. Tak czy siak od tamtej pory staram się regularnie zaopatrywać w gazetkę.
Opublikowano 2 października 200915 l Numer z okładką Speed Freaks. Tylko który to był z kolei...? Tam była też relacja z E3 1999. Edytowane 2 października 200915 l przez NEMESIS U.S.
Opublikowano 25 października 200915 l Systematycznie kupuję i czytam od nr 84 - klimatyczna okładka z SH4 ^_^
Opublikowano 26 października 200915 l Od nr 7. Zauwazylem go w kiosku podczas wycieczki szkolnej Edytowane 26 października 200915 l przez Velius
Opublikowano 26 października 200915 l first one nie pamiętam dokładnie co miał na okładce ale chyba Croc'a - takiego stworka z platformówki na psx zdobyłem go na giełdzie w KATOWICACH czyli tam gdzie zaczynali
Opublikowano 3 listopada 200915 l Ja kupowałem PE od 1 numeru. Pamiętam jak dziś - zimno, rozmakający śnieg a ja biegam po mieście i szukam (jedyny kiosk w którym było PE oczywiście musiał być zamknięty :angry2: ). Ale w końcu się udało Potem miałem przerwę kiedy sprzedałem PSX-a, po sprzedaniu PS2 kupowałem PE nadal i tak już zostało do dziś.
Opublikowano 4 listopada 200915 l Mój pierwszy PE jaki przeczytałem to nr 13 lub 14, z Duke Nukem na okładce. Pierwszy, który kupiłem to 65 z recenzją Prisoner of War, a PE regularnie zacząłem kupować od nr 100 .
Opublikowano 1 grudnia 200915 l Pierwszy PSXExtreme nr #1 kupiłem na warszawskiej giełdzie komputerowej przy ulicy grzybowskiej (mieszkałem w bloku obok Od tamtej pory kupuje regularnie. Mam wszystkie numery w segregatorkach popakowane...
Opublikowano 28 grudnia 200915 l Zacząłem kupować od 15 numeru.. okładka z białym viperem :] no i sex opowiadania z Larą To były czasy Po numerze 20/21 miałem przesrane w domu za to że czytam "takie debilne i wulgarne gazety" ( rodzice przeglądając psxa natknęli się na pamiętny komiks z Crashem .. No i od tego czasu musiałem ukrywać się z lekturą :] W czasach ps2 nie kupowałem psxa regularnie ale od jakichś 40 numerów spowrotem wróciłem do regularnego miesiączkowania. Eee no.. miesięcznikowania..
Opublikowano 2 stycznia 201015 l Ja zacząłem od PE #51 zdaje się... Była tam recenzja Crash Bandicoot: Wrath of Cortex. Od tamtego numeru kupowałem pismo regularnie + parę archiwalnych numerów. Nie pamiętam kiedy dokładnie przestałem... Ale minęło sporo czasu... Przez jakis czas kupowałem od czasu do czasu nowe numery... Chyba pora to zmienić.
Opublikowano 2 stycznia 201015 l Bodajże od numeru 4-go. Nie dam sobie głowy uciąć, ale na okładce był chyba Croc, jak już ktoś wcześniej wspomniał. Od ok. 30-go numeru miałem przerwę w kupowaniu, i nawróciłem się gdzieś tak kole numeru 68 (chyba jakaś kobita z Xenosagi na okładce była), jakieś dwa miesiące przed kupnem ps2. Potem koło numeru 110 znów miałem przerwę, i teraz od ponad pół roku znów kupuję regularnie. Syn marnotrawny przy mnie wymięka.
Opublikowano 2 stycznia 201015 l Ja dopiero od niedawna kupuje, bo od 146. Żałuje, że tak późno zacząłem, ale teraz kupuje co miecha
Opublikowano 3 stycznia 201015 l Kupuję regularnie (prawie) od #39, ale czytałem już kilka wcześniejszych. "Prawie regularnie" dlatego, że opuściłem dwa numery :confused: Jak ktoś chce opylić to chętnie kupię numer #49 (z recką Gran Turismo 3) i ten przedostatni z recką Assassin's Creed 2. Jak coś to walcie na PW (warunek: bardzo dobry stan).
Opublikowano 18 stycznia 201015 l Numer #135. Tak wiem - późno. Ale moja pierwsza konsola to Xbox 360 kupiona we wrześniu 2008.
Opublikowano 18 stycznia 201015 l ja od numeru czwartego, chyba wtedy jeszcze marzyłem o psx'ie zbierałem wszystkie numery jak i zresztą konkurencyjne pisma a było ich wiele swego czasu, aż któregoś dnia stwierdziłem że nie warto trzymac makulatury i poszło wszystko w kosz, dosłownie w kosz bo nawet na makulature nie dałem pamietam cały wór gazet. Edytowane 18 stycznia 201015 l przez Jameroo
Opublikowano 18 stycznia 201015 l pierwszy numer jaki kupilem to numer 45, od 55 kupowałem już bardzo regularnie, miałem doczynienia wcześniej z tym czasopismem (u kumpla od niemalze poczatku), ale kupowałem psx fana który powoli upadał, w ktorym coraz bardziej pusto się robiło, a żarty hota były coraz gorsze:) p.s., ma ktoś skany czasopisma "lol"? wiem , to chyba nie do końca "legal", ale skoro tego czasopisma już nigdzie nie da się dostać to chyba nic by się nie stało. Edytowane 3 lutego 201015 l przez Nitrom