czapa 651 Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 W jedynkę nie grałem. Gierka w miarę spoko, ma jednak kilka niedoróbek. Grałem na wysokim poziomie trudności i mnie wpieniało, że mnie zabijali, a ja nie wiedziałem kto i skąd strzela nawet. Checkpointy też są trochę źle umieszczone. Resztę da się przeboleć i gra się może podobać Cytuj Odnośnik do komentarza
Granat1987 1 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 będzie szybko, mi się nie podoba i konic mozna zagrać, ale jeśli mam wydać tyle kasy to są inne ciekawsze produkcję. Niestety gry u nas tanie nie są. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 będzie szybko, mi się nie podoba i konic mozna zagrać, ale jeśli mam wydać tyle kasy to są inne ciekawsze produkcję. Niestety gry u nas tanie nie są. Za późno , już kupiłem ale na allegro były nówki foli za 69 zł, więc za tyle to się chyba opłaca. Cytuj Odnośnik do komentarza
maztika 36 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 gra z cyklu 'mozna pograc', bez rewelacji. skonczylem ja pare miesiecy temu, ale druga polowa gry byla na zasadzie 'oby do konca'. zawsze mozna kupic, przejsc,sprzedac. podobala mi sie akcja z tym jeziorem jak wysychalo na twoich oczach po wybuchu tamy. bylo naprawde wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza
rkBrain 28 Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Kolejne osoby typu: "Nie lubię westernów ale kupię CoJ, żeby się o tym przekonać". maztika, Granat1987, przykro mi ale nie macie racji. Call of Juarez jest najlepszym westernem na rynku. Jak piszesz, że gra Ci się w połowie znudziła to znaczy, że to nie twoje klimaty. Różnorodność lokacji i misji po prostu nie pozwala się nudzić. Mamy wszystko co powinno znaleźć się w prawdziwym westernie. Wszystko jest dopracowane w najmniejszych szczegółach. Nie dziwie się Wam. Gdy w telewizji leci jakiś western zawsze znajdzie się coś ciekawszego do roboty co nie pozwoli mi go obejrzeć. Z grami jest trochę inaczej. Westerny mało komu się podobają dlatego ukazują się przeciętnie po jednym tytule na rok. Gdy jednak jakiś się pojawi zawsze chętnie w niego zagram. Read Dead Redemption może namieszać. Cytuj Odnośnik do komentarza
maztika 36 Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 nie ukrywam, ze nie podchodzi mi ten klimat. tak samo nie napalam sie na red dead redemption. juarez faktycznie ma kilka fajnych akcji i jest pewne zroznicowanie, ale ogolnie ciagle strzelanie strzelanie strzelanie (no w koncu fpp) przeplatane indywidualnymi pojedynkami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 (edytowane) Elo mam problem. Sprzedałem CoJ pewnemu kolesiowi. Gra była w polskiej wersji językowej. On twierdzi, że żadnego wyboru języków nie ma, ja jestem pewien, że grałem z polskimi napisami. O co biega? Mieliście(macie) z tym problem? Może to był błąd gry, który po ściągnięciu jakiegoś patcha został naprawiony. Wydaje mi się, że przy każdym włączaniu gry pojawiało się okno z wyborem języków, a u niego podobno żadnego okna nie ma. Edytowane 12 Stycznia 2011 przez Yakubu Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Jak ściągnie patcha to gra automatycznie powinna być po PL. niech ustawi język w konsoli na PL i regionalne na PL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Dzięki za szybką odpowiedź. Tylko nie wiem, czy ma konsolę podłączoną do neta Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 (edytowane) Jak nie ma to nie pogra po polsku. Dopiero w łatce pojawiły się polskie napisy. Edytowane 12 Stycznia 2011 przez orion50 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Aha, dzięki za info. Niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Sibian 154 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 (edytowane) Gra spokojnie mogła się znudzić a zwłaszcza w momentach gdzie byle do przodu i 1000 trupów za sobą. Nudne jak dla mnie były również elementy otwartego świata. Ot po 4 przeżute przez inne gry na 100 sposób zadaniach na otwartych sporych planszach. Jednak gdy gra nabierała własnego rzadko pojawiającego się w innych grach charakteru to robiło się ciekawie np : Zatapianie statku, walka z użyciem działa, gatlinga, jazda na koniach, bieg do domu, ochrona dyliżansu w lesie, ucieczka w i na dyliżansie , ucieczka czółnem i inne gdy chodziło o brnięcie tylko do przodu "na nogach" i strzelanie to faktycznie mogło zawiać nudą. Moja ocena gry 7/10 Edytowane 13 Stycznia 2011 przez Sebastian Ś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 (edytowane) No a mnie właśnie kumpel namówił do obadania tytułu heh. Pamiętam, że jedynka była nawet spoko ale nie trawiłem westernów więc olałem dwójkę a jedynkę przeszedłem bez większego entuzjazmu. Teraz po RDR sytuacja uległa zmianie z westernami heh i z chęcią obadam dwójkę. Parę pytań a w zasadzie upewnień: Gra ma troefa? Z tego co wyczytałem to napisy PL pobiorą mi się w patchu? Gra jest prequelem do jedynki, silnie powiązanym? Bo średnio na jeża pamiętam pierwszą część. A jedynka wyszła na Ps3? Edytowane 15 Stycznia 2011 przez SłupekPL Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Gra ma troefa? Ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi