Opublikowano 22 marca 201015 l W jedynkę nie grałem. Gierka w miarę spoko, ma jednak kilka niedoróbek. Grałem na wysokim poziomie trudności i mnie wpieniało, że mnie zabijali, a ja nie wiedziałem kto i skąd strzela nawet. Checkpointy też są trochę źle umieszczone. Resztę da się przeboleć i gra się może podobać
Opublikowano 23 marca 201015 l będzie szybko, mi się nie podoba i konic mozna zagrać, ale jeśli mam wydać tyle kasy to są inne ciekawsze produkcję. Niestety gry u nas tanie nie są.
Opublikowano 23 marca 201015 l będzie szybko, mi się nie podoba i konic mozna zagrać, ale jeśli mam wydać tyle kasy to są inne ciekawsze produkcję. Niestety gry u nas tanie nie są. Za późno , już kupiłem ale na allegro były nówki foli za 69 zł, więc za tyle to się chyba opłaca.
Opublikowano 23 marca 201015 l gra z cyklu 'mozna pograc', bez rewelacji. skonczylem ja pare miesiecy temu, ale druga polowa gry byla na zasadzie 'oby do konca'. zawsze mozna kupic, przejsc,sprzedac. podobala mi sie akcja z tym jeziorem jak wysychalo na twoich oczach po wybuchu tamy. bylo naprawde wielkie
Opublikowano 27 marca 201015 l Kolejne osoby typu: "Nie lubię westernów ale kupię CoJ, żeby się o tym przekonać". maztika, Granat1987, przykro mi ale nie macie racji. Call of Juarez jest najlepszym westernem na rynku. Jak piszesz, że gra Ci się w połowie znudziła to znaczy, że to nie twoje klimaty. Różnorodność lokacji i misji po prostu nie pozwala się nudzić. Mamy wszystko co powinno znaleźć się w prawdziwym westernie. Wszystko jest dopracowane w najmniejszych szczegółach. Nie dziwie się Wam. Gdy w telewizji leci jakiś western zawsze znajdzie się coś ciekawszego do roboty co nie pozwoli mi go obejrzeć. Z grami jest trochę inaczej. Westerny mało komu się podobają dlatego ukazują się przeciętnie po jednym tytule na rok. Gdy jednak jakiś się pojawi zawsze chętnie w niego zagram. Read Dead Redemption może namieszać.
Opublikowano 28 marca 201015 l nie ukrywam, ze nie podchodzi mi ten klimat. tak samo nie napalam sie na red dead redemption. juarez faktycznie ma kilka fajnych akcji i jest pewne zroznicowanie, ale ogolnie ciagle strzelanie strzelanie strzelanie (no w koncu fpp) przeplatane indywidualnymi pojedynkami.
Opublikowano 12 stycznia 201114 l Elo mam problem. Sprzedałem CoJ pewnemu kolesiowi. Gra była w polskiej wersji językowej. On twierdzi, że żadnego wyboru języków nie ma, ja jestem pewien, że grałem z polskimi napisami. O co biega? Mieliście(macie) z tym problem? Może to był błąd gry, który po ściągnięciu jakiegoś patcha został naprawiony. Wydaje mi się, że przy każdym włączaniu gry pojawiało się okno z wyborem języków, a u niego podobno żadnego okna nie ma. Edytowane 12 stycznia 201114 l przez Yakubu
Opublikowano 12 stycznia 201114 l Jak ściągnie patcha to gra automatycznie powinna być po PL. niech ustawi język w konsoli na PL i regionalne na PL
Opublikowano 12 stycznia 201114 l Dzięki za szybką odpowiedź. Tylko nie wiem, czy ma konsolę podłączoną do neta
Opublikowano 12 stycznia 201114 l Jak nie ma to nie pogra po polsku. Dopiero w łatce pojawiły się polskie napisy. Edytowane 12 stycznia 201114 l przez orion50
Opublikowano 13 stycznia 201114 l Gra spokojnie mogła się znudzić a zwłaszcza w momentach gdzie byle do przodu i 1000 trupów za sobą. Nudne jak dla mnie były również elementy otwartego świata. Ot po 4 przeżute przez inne gry na 100 sposób zadaniach na otwartych sporych planszach. Jednak gdy gra nabierała własnego rzadko pojawiającego się w innych grach charakteru to robiło się ciekawie np : Zatapianie statku, walka z użyciem działa, gatlinga, jazda na koniach, bieg do domu, ochrona dyliżansu w lesie, ucieczka w i na dyliżansie , ucieczka czółnem i inne gdy chodziło o brnięcie tylko do przodu "na nogach" i strzelanie to faktycznie mogło zawiać nudą. Moja ocena gry 7/10 Edytowane 13 stycznia 201114 l przez Sebastian Ś.
Opublikowano 15 stycznia 201114 l No a mnie właśnie kumpel namówił do obadania tytułu heh. Pamiętam, że jedynka była nawet spoko ale nie trawiłem westernów więc olałem dwójkę a jedynkę przeszedłem bez większego entuzjazmu. Teraz po RDR sytuacja uległa zmianie z westernami heh i z chęcią obadam dwójkę. Parę pytań a w zasadzie upewnień: Gra ma troefa? Z tego co wyczytałem to napisy PL pobiorą mi się w patchu? Gra jest prequelem do jedynki, silnie powiązanym? Bo średnio na jeża pamiętam pierwszą część. A jedynka wyszła na Ps3? Edytowane 15 stycznia 201114 l przez SłupekPL