Skocz do zawartości

EP 6 - ankieta

... 254 użytkowników zagłosowało

1. 1. W którym rejonie kraju chcecie EP ?

• dolno?l?skie
      29
    • kujawsko-pomorskie
      10
    • lubelskie
      8
    • lubuskie
      5
    • ?ódzkie
      28
    • ma?opolskie
      19
    • mazowieckie
      22
    • opolskie
      4
    • podkarpackie
      5
    • podlaskie
      9
    • pomorskie
      14
    • ?l?skie
      52
    • ?wi?tokrzyskie
      5
    • warmi?sko-mazurskie
      14
    • wielkopolskie
      19
    • zachodniopomorskie
      11

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Postanowiliśmy, że weźmiemy sprawę w swoje ręce. Narazie jest to takie gdybanie, ale czemu nie ? :> Mam nadzieję, że niektórzy do sprawy podejdą w miarę poważnie. Liczymy też na dużą ilość chętnych w przygotowaniach do EP. Skoro zgredzi na ten temat milczą, to czemu userzy mają czegoś nie zorganizować? ;)

BTW. jeśli już teraz wiesz, że nie zamierzasz przyjechać, to nie głosuj. ;f

Ankieta trwa przez miesiąc. Czyli dokładnie 16ego tematu uznajemy za zamknięty.

http://www.psxextreme.info/index.php?showt...p;#entry1723459

Edytowane przez Lain

• Odpowiedzi 72
  • Wyświetleń 30,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
Postanowiliśmy, że weźmiemy sprawę w swoje ręce. Narazie jest to takie gdybanie, ale czemu nie ? :> Mam nadzieję, że niektórzy do sprawy podejdą w miarę poważnie. Liczymy też na dużą ilość chętnych w przygotowaniach do EP. Skoro zgredzi na ten temat milczą, to czemu userzy mają czegoś nie zorganizować? ;)

BTW. jeśli już teraz wiesz, że nie zamierzasz przyjechać, to nie głosuj. ;f

Ankieta trwa przez miesiąc. Czyli dokładnie 16ego tematu uznajemy za zamknięty.

aj, nic nie mowiłeś ze bedziesz robiła ankiete :thumbsup:

next time daj znać w koncu team.

:krzeslem: :thumbsup:

Edytowane przez genetyk@

Opublikowano

Oddałem głoś na Łódzkie. Nie ze względu na to iż tam mieszkam, ale dlatego że jest to centralna Polska i z każdego miejsca w kraju będzie taka sama droga aby dotrzeć na miejsce. Dodatkowo w Łodzi i okolicach jest dużo dobrych miejscówek na urządzenie takiej imprezy. Gdyby w moim mieście była taka impreza chętnie pomogę w przygotowaniach :).

Opublikowano
Oddałem głoś na Łódzkie. Nie ze względu na to iż tam mieszkam, ale dlatego że jest to centralna Polska i z każdego miejsca w kraju będzie taka sama droga aby dotrzeć na miejsce. Dodatkowo w Łodzi i okolicach jest dużo dobrych miejscówek na urządzenie takiej imprezy. Gdyby w moim mieście była taka impreza chętnie pomogę w przygotowaniach :).

super, szukamy osob/ organizatorów które mogłyby dojechać bez względu na miejsce.

Więc jeśli sie czujesz na siłach daj znać.

Jak narazie jest nas troje:

Genetyk@

Lain

Lucek

Opublikowano

Oddałem głos na śląsk. Tutaj znajduje się serce naszej gazety ( czyt. redakcja ) i myślę, że byłby to najlepszy wybór.

Opublikowano

Na razie jest to wstępny etap. Nie wiadomo kiedy i gdzie :). Moje stanowisko jest takie że bez względu na miejsce jeśli znajdę czas i transport to chętnie pomogę. Warto też poznać opinię zg(red.)ów na ten temat.

Opublikowano
  • Autor

Wysłałam już PM'kę do Fenia. ;) I z niecierpliwością czekam na odpowiedź.

Opublikowano
Oddałem głos na śląsk. Tutaj znajduje się serce naszej gazety ( czyt. redakcja ) i myślę, że byłby to najlepszy wybór.

Ale jej szef (Fenio ;P) to już teraz warszawiak z krwi i kości, więc... jestem za łódzkim. Faktycznie centrum, a ze stolicy blisko :]

Opublikowano

głosowałem za łodzkim :P bo teraz tutaj siedze, a poza tym kazdy bedzie mial blisko <srehehee>

Opublikowano

No Łódzkie ma te zaletę że leży po środku. Do morza 450 km, do gór 350km, do granicy zachodniej i wschodniej mniej więcej tyle samo. Do tego dobre tereny, no i już mam w zanadrzu parę dobrych miejscówek :D

Opublikowano

Wbijmy do Lejn na chate. Ja bym może się ewentualnie zjawił, ale boję się Lucka, bo wygląda jak pedofil i ofc transa Lejn. Nie wiem, może gdyby Bartuś Bartezoo mnie wsparł :rolleyes:

Opublikowano

Kubek zaczynam się Ciebie bać. A co do Ep to czemu nie, byle nie katosy. Ale zreszta to chyba zgredy mają coś do powiedznia w temacie EP a nie userzy forum czy się myle?

Opublikowano
  • Autor

A dlaczego userzy nie mogą zorganizować EP ? ; ]

Opublikowano

Już widze jak to się uda.

Opublikowano

Stawiam na kujawsko pomorskie... Duża ilość jezior i lasów... a co za tym idzie duża ilość ośrodków wypoczynkowych.

Opublikowano
  • Autor

Bartuś, Więcej wiary c(; . Bo z takim podejściem, to wiesz.

Edytowane przez Lain

Opublikowano

Jestem za za Katosami albo czymkolwiek na śląsku.

Pamiętam za małego pierwszy EP jak żałowałem że nie pojechałem. Kij że na iprezie "dodatkowej" i tak bym nie został ale impreza była by nie zapomniana.

A do Piramidy miałem może z 15 minut szybkim chodem:(

Opublikowano

jeśli chodzi o mnie to mi tam jeden ch.uj gdzie to będzie, ważne by było a przyjade NAPEWNO, bo EPV to jedna z lepszych imprezek na jakich byłem.

Opublikowano

Mnie tez to malo obchodzi gdzie, byle zeby sie odbylo. Glos oddalem na slaskie bo to jednak 'stolica' Ikstrima no i bede mial blizej :P

Opublikowano

Mlokon ma rację, może być gdziekolwiek byle by było ^^

Opublikowano
  • Autor

Ok, Feniu mi napisał, że jeżeli będzie widział z naszej strony chęć zorganizowania tego EP, to będziemy mogli liczyć na małą pomoc zgredów. ; )

Opublikowano

/vote małopolskie ;)

Jeśli chodzi o chęci, to w małopolsce (Kraków lub Szczawnica/Krościenko) jestem w stanie pomóc w organizacji w ramach dostępnych zasobów czasowych. Pewne doświadczenie w organizacji i logistyce tego typu imprez mam (zloty ogolnopolskie).

Choć wiem, ze jestem nowy i raczej brak mi wsrod forumowiczow kredytu zaufania, to deklaruje chęć pomocy :)

Opublikowano

Zaznaczyłem Śląsk bo nie lubię podróżować pociągami i w upchanych samochodzikach jak sardynki. Najeździłem się do woja i z woja. Styka. Należy mi się wygoda ;)

Ja się piszę. Choć nie wiem czy Sciera nam pomoże po ostatnim incydencie z samochodem.

Edytowane przez il capitano

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.