Opublikowano 22 stycznia 200916 l Z "najlepszego kawałka ever": Myślę, że lepiej byłoby już założyć temat w stylu "5 (teraz) ulubionyck utworów", albo "Jaki kawałek wyj.ebał cię ostatnio z kapci" czy coś podobnie mniej zobowiązującego, bo tak to kurde trudno. Mówisz - masz. Piszcie, jakie kawałki/płyty ostatnio wyje.bały was z kapci. W moim przypadku jest to płyta "Chinese Democracy" Guns N' Roses - dostałem ją na Święta i na początku niezbyt mi się podobała, ale kilka dni temu naszła mnie ochota na jej posłuchanie i zostałem zniszczony, zaje.bisty album :> Piszcie wasze typy, pozdro Edytowane 22 stycznia 200916 l przez wiki1993
Opublikowano 22 stycznia 200916 l Mnie ostatnio wzięło na Tool'a i wsiąkłem. A także dyskografia Black Flag i Baroness.
Opublikowano 22 stycznia 200916 l Swans - White Light From The Mouth Of Infinity przesluchalem pare dni temu po raz pierwszy i oderwac sie nie moge. Ja pierdole co za plyta :!:
Opublikowano 22 stycznia 200916 l "Hollow Crown" od Architects. Chyba wróce do słuchania pedalskiego metalkora.
Opublikowano 22 stycznia 200916 l na nowo zmiadzyla mnie 1-sza plyta genghis tron, jedna z najwazniejszych moim zdaniem kapel powstalych w XXI wieku.
Opublikowano 23 stycznia 200916 l Fu manchu - the action is go Nie mam pojęcia czemu ominąłem ten zespół, za jaką płytę chwycić następna?. Prawie każdy kawałek wpadł mi w ucho No i miałem niezła zajawkę wcześnie na tą epkę Dillinger escape plan z Pattonem, szkoda, że to minęło po 5 przesłuchaniu. ... jak kogoś to interesuje
Opublikowano 23 stycznia 200916 l Dwa nowe kawałki od Mothry i kawałki Battle of Mice ze splitu z Jesu, masa \m/
Opublikowano 23 stycznia 200916 l Fu manchu - the action is go Nie mam pojęcia czemu ominąłem ten zespół, za jaką płytę chwycić następna?. Prawie każdy kawałek wpadł mi w ucho Mi najbardziej podeszło "California Crossing" potem możesz łyknąć "Eatin' Dust" oraz "King of the Road"
Opublikowano 23 stycznia 200916 l Nowy Gallon Drunk, tzn nie taki nowy, bo z 2007, ale dopiero teraz zauwazylem, ze cos wydali w ostatnim czasie. Poza tym nic godnego uwagi z nowosci sie nie pojawilo raczej od dawna. "Alien Huddle" tria Mori, Anker i Courvoisier mejbi.
Opublikowano 24 stycznia 200916 l ostatnia płyta Dying Fetus mnie wyjebuje z kapci ostatnio regularnie.
Opublikowano 24 stycznia 200916 l Psychosocial Slipknotów, wręcz szkolny przykład jak zrobić numer który łeb urywa
Opublikowano 24 stycznia 200916 l "Songs For The Deaf" QotSA za drobnym poleceniem Bartezoo No co tam Grohl odpier.dala to mała bania O_o
Opublikowano 24 stycznia 200916 l ostatnio (Znowu) z kapci wyjebał mnie z kapci TOOL - takiego perkusyjnego majstersztyku to ze święcą szukać *___*
Opublikowano 24 stycznia 200916 l Witam! Cholera, zazdroszczę każdemu kto jeszcze nie odkrył geniuszu i głebi zespołu TOOL!! Mieć takiego pewniaka na wyciągnięcie ręki,rzadko się zdarza. A kto uwielbia Toola niech posłucha ISISa, płytę "Oceanic", arcydzieło,jedna z najlepszych jakie mi było dane słyszec w życiu. TOOL jest u mnie w TOP TEN,a perfect circle to jednak nie to,niech lepiej Maynard da sobie spokój z tym zespołem, i zacznie coś robić w sprawie nowej płyty Toola!! Klasyk ;].
Opublikowano 24 stycznia 200916 l no nie jest juz w top ten, ale aenime mam ochote sobie odgrzac, nie powiem ;]
Opublikowano 24 stycznia 200916 l No (pipi)a, mogą sobie mówić ludzie że to muza dla pedałów, ale i tak Maynard jest geniuszem.
Opublikowano 24 stycznia 200916 l ostatnio (Znowu) z kapci wyjebał mnie z kapci TOOL - takiego perkusyjnego majstersztyku to ze święcą szukać *___* nie wiem czy to prawda bo nigdy nie sprawdzalem, ale palker podobno ma doktora z rytmu czy czegos podobnego. ReSpEcT
Opublikowano 25 stycznia 200916 l Epka od JESUS AIN'T IN POLAND. Znalazlem ich na plakacie Orange man theory (tez wlosi).
Opublikowano 25 stycznia 200916 l Ja znowu mecze Lvmen. Czeski zespół tych samych kolesi co Thema 11. Jak ktoś lubi neurosis, the other side of the sky czy rwake powinien być wniebowziety.
Opublikowano 25 stycznia 200916 l No Lvmen jest zaje.bisty. Nowej jeszcze nie słyszałem, ale 2 pierwsze cud, miód i orzeszki.
Opublikowano 26 stycznia 200916 l Mnie tam jakoś nie ruszyło to Lvmen :F Za to ostatnio wy(pipi)ało mnie z kapci Jesu, Broadrick <3
Opublikowano 26 stycznia 200916 l No Lvmen jest zaje.bisty. Nowej jeszcze nie słyszałem, ale 2 pierwsze cud, miód i orzeszki. przed tym jeszcze jednotrackowa epka była (self titled z #1) - up moge zrobić A do wyjebywania z kapciorów to teraz na zmiane wykurwia mnie Tool i pierwsza płytka Maybeshewill - tego moge słuchać na okrętke
Opublikowano 26 stycznia 200916 l Swans ''White Light from the mouth of insanity'' oraz Electric Wizard ''Dopethrone'' wałkuje non stop ;] dzięki szczurek