Skocz do zawartości

Co Cię ostatnio wyje.bało z kapci?

Featured Replies

Opublikowano

Z "najlepszego kawałka ever":

Myślę, że lepiej byłoby już założyć temat w stylu "5 (teraz) ulubionyck utworów", albo "Jaki kawałek wyj.ebał cię ostatnio z kapci" czy coś podobnie mniej zobowiązującego, bo tak to kurde trudno.

Mówisz - masz. Piszcie, jakie kawałki/płyty ostatnio wyje.bały was z kapci. W moim przypadku jest to płyta "Chinese Democracy" Guns N' Roses - dostałem ją na Święta i na początku niezbyt mi się podobała, ale kilka dni temu naszła mnie ochota na jej posłuchanie i zostałem zniszczony, zaje.bisty album :>

Piszcie wasze typy, pozdro

Edytowane przez wiki1993

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 243,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Mnie ostatnio wzięło na Tool'a i wsiąkłem. A także dyskografia Black Flag i Baroness.

Opublikowano

Swans - White Light From The Mouth Of Infinity

przesluchalem pare dni temu po raz pierwszy i oderwac sie nie moge. Ja pierdole co za plyta :!:

Opublikowano

epka supercoven od electric wizard

drugi wałek wymiata

Opublikowano

"Hollow Crown" od Architects. Chyba wróce do słuchania pedalskiego metalkora.

Opublikowano

na nowo zmiadzyla mnie 1-sza plyta genghis tron, jedna z najwazniejszych moim zdaniem kapel powstalych w XXI wieku.

Opublikowano

Fu manchu - the action is go

Nie mam pojęcia czemu ominąłem ten zespół, za jaką płytę chwycić następna?. Prawie każdy kawałek wpadł mi w ucho

No i miałem niezła zajawkę wcześnie na tą epkę Dillinger escape plan z Pattonem, szkoda, że to minęło po 5 przesłuchaniu.

... jak kogoś to interesuje

Opublikowano

Dwa nowe kawałki od Mothry i kawałki Battle of Mice ze splitu z Jesu, masa \m/

Opublikowano
Fu manchu - the action is go

Nie mam pojęcia czemu ominąłem ten zespół, za jaką płytę chwycić następna?. Prawie każdy kawałek wpadł mi w ucho

Mi najbardziej podeszło "California Crossing" potem możesz łyknąć "Eatin' Dust" oraz "King of the Road"

Opublikowano

Nowy Gallon Drunk, tzn nie taki nowy, bo z 2007, ale dopiero teraz zauwazylem, ze cos wydali w ostatnim czasie. Poza tym nic godnego uwagi z nowosci sie nie pojawilo raczej od dawna. "Alien Huddle" tria Mori, Anker i Courvoisier mejbi.

Opublikowano

ostatnia płyta Dying Fetus mnie wyjebuje z kapci ostatnio regularnie.

Opublikowano

Psychosocial Slipknotów, wręcz szkolny przykład jak zrobić numer który łeb urywa ;)

Opublikowano

"Songs For The Deaf" QotSA za drobnym poleceniem Bartezoo ;) No co tam Grohl odpier.dala to mała bania O_o

Opublikowano

ostatnio (Znowu) z kapci wyjebał mnie z kapci TOOL - takiego perkusyjnego majstersztyku to ze święcą szukać *___*

Opublikowano
Witam!

Cholera, zazdroszczę każdemu kto jeszcze nie odkrył geniuszu i głebi zespołu TOOL!!

Mieć takiego pewniaka na wyciągnięcie ręki,rzadko się zdarza.

A kto uwielbia Toola niech posłucha ISISa, płytę "Oceanic", arcydzieło,jedna z najlepszych jakie mi było dane słyszec w życiu. TOOL jest u mnie w TOP TEN,a perfect circle to jednak nie to,niech lepiej Maynard da sobie spokój z tym zespołem, i zacznie coś robić w sprawie nowej płyty Toola!!

Klasyk ;].

Opublikowano

no nie jest juz w top ten, ale aenime mam ochote sobie odgrzac, nie powiem ;]

Opublikowano

No (pipi)a, mogą sobie mówić ludzie że to muza dla pedałów, ale i tak Maynard jest geniuszem.

Opublikowano
ostatnio (Znowu) z kapci wyjebał mnie z kapci TOOL - takiego perkusyjnego majstersztyku to ze święcą szukać *___*

nie wiem czy to prawda bo nigdy nie sprawdzalem, ale palker podobno ma doktora z rytmu czy czegos podobnego.

ReSpEcT

Opublikowano

Epka od JESUS AIN'T IN POLAND. Znalazlem ich na plakacie Orange man theory (tez wlosi).

Opublikowano

Ja znowu mecze Lvmen. Czeski zespół tych samych kolesi co Thema 11. Jak ktoś lubi neurosis, the other side of the sky czy rwake powinien być wniebowziety.

Opublikowano

No Lvmen jest zaje.bisty. Nowej jeszcze nie słyszałem, ale 2 pierwsze cud, miód i orzeszki.

Opublikowano

Mnie tam jakoś nie ruszyło to Lvmen :F Za to ostatnio wy(pipi)ało mnie z kapci Jesu, Broadrick <3

Opublikowano
No Lvmen jest zaje.bisty. Nowej jeszcze nie słyszałem, ale 2 pierwsze cud, miód i orzeszki.

przed tym jeszcze jednotrackowa epka była (self titled z #1) - up moge zrobić ;)

A do wyjebywania z kapciorów to teraz na zmiane wykurwia mnie Tool i pierwsza płytka Maybeshewill - tego moge słuchać na okrętke :)

Opublikowano

Swans ''White Light from the mouth of insanity'' oraz Electric Wizard ''Dopethrone''

wałkuje non stop ;] dzięki szczurek ;)