Skocz do zawartości

Co Cię ostatnio wyje.bało z kapci?

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 242,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Nowa supergupa Jordisona

Bardzo średnie guwno.

Lepsze od tego

Tak czy inaczej niech on lepiej wraca do Slipknota tam gdzie jego miejsce.

Opublikowano

ło panie to oni żyją? :mog:

Opublikowano

Co jakiś czas dowiaduję się o istnieniu kapeli, która wydupca mnie z bamboszy jednym ciągiem, od pierwszego do ostatniego kawałka. PERFEKCYJNE wypośrodkowanie klasycznego NWOBHM, power metalu i speed metalu. Coś wspaniałego jak tu wszystko działa. Mistrze, każdy album, jak tego słucham mam ochotę założyć skórzane gacie i iść z gołą klatą mordować toporem potwory. 

Edytowane przez Siara_iwj

Opublikowano

No kur.wa. 

Jeszcze w sierpniu będą w europie.

Edytowane przez Hela

Opublikowano

O kurwy. Riff z intra przechuj, a jeszcze przewija się w kawałku, wersy przechuje. Black z heavy metalem. Dziś coś dobre strzały mi wychodzą na jutubie.

Cały album daje radę. 

Jak normalnie nie lubię amerykańskiego BM to tu jest mocno norwesko. Ostry napór.

Te byki robią  taki hałas na żywo we dwójkę, bez basisty  :sorcerer:

Opublikowano

Wyobraźnia mi jeździ jak tego słucham. Mam przed oczami jakąś barbarzyńską wioskę o świcie - gęsta mgła, zimno,  rosa osiadła na wszystkim i jeszcze długo nie wyparuje. Wszyscy śpią, a dziś wielka bitwa, dla wielu będzie to ostatni dzień życia. Zupełna cisza, tylko szaman w transie odprawia swoje modły w intencji wygranej.

Cały album mocno polecam na gęsty czilaut. 

Dla przeciwników ambientu. Ten album to nie zwyczajowe "drony" i jeden brzdęk na dziesięć minut. Są piękne melodie do odprężenia.

Opublikowano

Zespół z grupy "wstyd się przyznać" i tak na dobrą sprawę nigdy ich nie słuchałem, ale przypadkowo natknąłem się w radio na ten cover i muszę przyznać, że wyszedł im bardzo ciekawie. 

Inna sprawa, że oryginał mimo tego, że ma już PÓŁ WIEKU na karku (wersja albumowa), brzmi zupełnie jakby go wczoraj nagrali. 

https://www.youtube.com/watch?v=m_6sWL1SWr4

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Sound of silence zawsze jak leci w radio to mam przed oczami scenę pogrzebu Komedianta i się wzruszam ;/

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo przyjemne pogany.

Coś dla fanów Lifelovera:

I na koniec blacki z delikatnym klimatem, który miejscami przypomina mi atmosferę The Last Of Us, z tych spokojniejszych momentów. Zdecydowanie ciekawe:

https://www.youtube.com/watch?v=r7xAPWklfJw

Opublikowano

Z Kampfar najlepszy album "Mare". Widziałem live na BA w 2012 i od tamtej pory szanuję.

Coś dla fanów mniej oczywistego DM

Dobre, z Islandii. BM z dozą psychodeli i kosmosu.

Poniżej coś bardziej prymitywnego, jak ktoś ubóstwia Darkthrone (jak ja) to bdb podejdzie.

Opublikowano

siara panoptikon bardzo dobry szanuje, dla fanów blaczków to szwajcarzy fajnie łoją

https://vuyvr.bandcamp.com/

polecam

atmosferyczny black to jaki xd? o pogodzie?

Opublikowano

Nie wiem jak ktoś może mówić, że kopiują Behemoth skoro grają od nich klasę wyżej?

Gdzie jest dzisiaj Hate a gdzie jest Behemoth? Odpowiedz sobie sam.