Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Szukam szmaty,

Featured Replies

Opublikowano

W każdej sieciówce.

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 174,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak mozna chodzic w trampkach majac wiecej niz 15 lat?

• Oj grubasku nie każ mi cię dissowac znowu, bo ostatnio tak napłakałeś, że jak odparowało to teraz w całej Polsce pada .

• Tak. Pedalstwo

Opublikowano

no shit capitan obvious.Wczoraj łaziłem po tych sieciówkach i nic

Opublikowano

No to chyba nie po tych co trzeba, bo dziś byłem na zakupach i są w zarze, haemie, river island, pull & bear, bershce. Wszędzie.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

po ile w housach/h&m itp chodza jakies tanie spodenki na lato? ostatnie kupowalem w gimnazjum a tak to naginam zawsze w dlugich i w tym roku jakies krotkie chce zakupic

Opublikowano

Najtańsze już za 50zł dostaniesz, a te lepsze modele to i po 150zł, choć nie wiem jak w tym sezonie, bo nie kupowałem spodenek na lato, mam nadmiar.

Opublikowano

po ile w housach/h&m itp chodza jakies tanie spodenki na lato? ostatnie kupowalem w gimnazjum a tak to naginam zawsze w dlugich i w tym roku jakies krotkie chce zakupic

100-150zł

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Znajdźcie mi pomarańczowe polo, błagam.

Opublikowano

http://allegro.pl/ko...2340024438.html

451837-815-1.jpg

Edytowane przez Wściekły Pies

Opublikowano

sa jeszcze gdzies te okulary co olszu kiedys kupowal? jaki to byl model btw?

Opublikowano

gdzie znajde w rozsadnej cenie czerwona koszulke/polo bez jakis oczojobnych napisów?

tzn jakies normalne skromne

Opublikowano

Taka koszulke chce :D

653_2.jpg

Da sie ja dostac gdzies w cenie 80-90zl? Dostepna jest tylko na city-shop.pl w cenie 99zl. Na urbancity nie ma, na paru innych tez nie widze ;/ nie znam sie na tych hiphopowociuchowych sklepach a google tez duzo nie pomaga :( jakby byla oferta za 100 zl tshirt + wysylka to biere

Aha i jak to rozmiarowo wyglada? Na modelu ktpry jest wyzszy i grubszy ode mnie wisi rozmiar L. Te rozmiary sa faktycznie wieksze od 'normalnych'?

Edytowane przez Vinny

Opublikowano

Może nie szmata, ale nieważne.Szukam ładnych i wygodnych oprawek do okularów korekcyjnych tak do 500zł, jakie marki/sklepy polecacie? Bo te co aktualnie używam mam od 3 lat i wypadałoby zmienić.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Da sie ja dostac gdzies w cenie 80-90zl? Dostepna jest tylko na city-shop.pl w cenie 99zl.

Faktycznie, 10zł to ogromna różnica, która skutecznie zniechęca do zakupu :/

Opublikowano

Też ostatnio szukałem tej Gruby Grubas, bo chciałem kupić i nawet na Allegro była tylko jedna używka. Do kupienia jest na razie tylko wersja bez pączka (sam napis), ale mam nadzieję, że może w nowej kolekcji PLNY przywrócą tego shirta.

A na city-shopie nie ma, jak się najedzie na 'dodaj do koszyka' wyskakuje, że produkt niedostępny.

Co do rozmiarów - tak, te koszulki są większe, ale ile to zależy od producenta, najlepiej po prostu sprawdź rozmiarówkę.

Edytowane przez miki77

Opublikowano

Sa wieksze bo to koszulki dla grubasow :sorcerer:

w PLNY Stolica byly niedawno po 60zl tak btw :)

Opublikowano

Ja sam mam taką:

10283.174271.L.plny-przyczajony_grubas_w.JPG

I rozmiarówki są zawyżone. Mka to Lka normalnie. Wejdź na holahola.pl i sprawdź przy byle jakiej koszulce.

Opublikowano

13.jpg

Spodenek w takim kolorze szukam? Ktokolwiek wie, czy znajdę w jakiejś sieciówce?

Opublikowano

Dałbym sobie głowę urwać, że widziałem identyczne w krakowskiej Zarze. W H&M też bodajże takie były, albo przynajmniej podobne. Myślę, że przejdziesz po jakiejś galerii i znajdziesz :)