Skocz do zawartości

Szukam szmaty,

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 163,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak mozna chodzic w trampkach majac wiecej niz 15 lat?

• Oj grubasku nie każ mi cię dissowac znowu, bo ostatnio tak napłakałeś, że jak odparowało to teraz w całej Polsce pada .

• Tak. Pedalstwo

Opublikowano

Za wysokie progi ale chociaż można nacieszyć oczy ładnym butem. Ładne,nie nachalne obszycia, prosty i stylowy krój wszystko tak jak ma być.

Opublikowano

Nie martw sie, tez nie kupilbym ich nawet po 50% znizce za £300.

Opublikowano

szukam odzienia wierzchniego na jesien, odpadaja baseballowki i bluzy lakers, jakies propozycje?

Opublikowano

Moze idz w retro?

mxaAn.jpg

Opublikowano

akurat po Tobie spodziewalem sie powaznej odpowiedzi ;/

Opublikowano

Jak plaszczoprochowiec to taki Deus Ex 87e41adb34747ffdee0a1c1bb5e828ff_11.png Tylko ponad 180£...

Edytowane przez Grzegorzo

Opublikowano

No to idz do jakiegoś h&mu i na bak znajdziesz taki za 300 złoty

Wiem, bo sam mam

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Potwierdzam, w H&M taki parę lat temu kupiłem. A jak nie w w tym sklepie to pewnie jakieś w sieci na bank będą mieć coś w tym stylu.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Szukam zimowego varsity, coś jak to: http://www.ebay.com/itm/2014-NWT-BILLABONG-VARSITY-SNOWBOARD-JACKET-L-Blue-245-Garage-collection-pants-/360698236199 albo to: http://www.snowboardermag.com/gear/holden-varisty-jacket-2011

Chcialbym sie zmiescic w 400zl, marka nie ważna. Ktos gdzies widzial jakies ze starych kolekcji moze?

Edytowane przez mikro

Opublikowano

Szukam eleganckiej marynarki (bardziej do noszenia do jeansów lub materiałowych spodni). Jednak nie chciałbym wydać na niej 350 zł jak w jakiejś zarze. Gdzie poszukac.

Opublikowano

W H&M, ale musisz się liczyć, że niska cena = niska jakość. Do takich rzeczy jak marynarka lepiej dołożyć. 

Edytowane przez Gość

Opublikowano

W Reserved są spoko marynary, raczej warte ceny.

Opublikowano

Potwierdzam, Reserved ma nieźle rzeczy typu marynarki csy koszule

Opublikowano

Panowie polecam się przejść do salonów firmowych BYTOM. W czasie promocji można wyrwać marynarki po 249zł, które jakościowo wciągają te wszystkie Zary, H&M i inne tego typu nosem :)

Edytowane przez K_J

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Zamierzam kupić jakiś płaszcz na okres jesień-zima i nie wiem gdzie szukać. W HM niby są cełkiem fajne niektóre nawet takie cięższe w stylu lat 20tych ale nie wiem jak z jakością. Ma ktoś może i może polecić?  A może jakiś inny sklep?

Opublikowano

Ostatnio kilka osób na forumku kupiło płaszcze. Pewnie w odpowiednim temacie będzie trochę opini. Od siebie napiszę, że plaszcz z Housa daje radę i jest ciepły :-) Tylko musialem poprawić guziki, bo przyszyli prowizoryczne

Ostatnio kilka osób na forumku kupiło płaszcze. Pewnie w odpowiednim temacie będzie trochę opini. Od siebie napiszę, że plaszcz z Housa daje radę i jest ciepły :-) Tylko musialem poprawić guziki, bo przyszyli prowizoryczne

Opublikowano

nie wiem co cropp/house ma z tymi guzikami. Kiedyś kupiłam płaszcz w croppie i codziennie odpadał mi inny guzik, nawet takie nieużywane, przy rękawach. Nigdy więcej. No ale fakt, był ciepły.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam jakiejś kurtki na zime, coś w miare eleganckiego, może być płaszczykowate. Żadna sportowa czy "snołbordowa". Chciałbym wydać 200-300 zł (wiem, niedużo) w sieciówce. Do których sklepów polecacie teraz zajrzeć?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ktoś wie gdzie można kupić na allegro albo w jakimś sklepie taką kurtkę jaką ma khalidov? wpadła mi w oko

735046_221839727957865_155752410_n.jpg

Opublikowano

Jest to tak unikalna kurtka, że nie znajdziesz jej nigdzie!

Opublikowano

ktoś wie gdzie można kupić na allegro albo w jakimś sklepie taką kurtkę jaką ma khalidov? wpadła mi w oko

735046_221839727957865_155752410_n.jpg

Daj mniejsze zdjęcie to znajdę.