Opublikowano 15 września 201311 l Palindor: To buty Gucciego - http://www.mrporter.com/product/300050
Opublikowano 15 września 201311 l Za wysokie progi ale chociaż można nacieszyć oczy ładnym butem. Ładne,nie nachalne obszycia, prosty i stylowy krój wszystko tak jak ma być.
Opublikowano 18 września 201311 l szukam odzienia wierzchniego na jesien, odpadaja baseballowki i bluzy lakers, jakies propozycje?
Opublikowano 20 września 201311 l Jak plaszczoprochowiec to taki Deus Ex Tylko ponad 180£... Edytowane 20 września 201311 l przez Grzegorzo
Opublikowano 20 września 201311 l No to idz do jakiegoś h&mu i na bak znajdziesz taki za 300 złoty Wiem, bo sam mam Edytowane 20 września 201311 l przez gekon
Opublikowano 21 września 201311 l Potwierdzam, w H&M taki parę lat temu kupiłem. A jak nie w w tym sklepie to pewnie jakieś w sieci na bank będą mieć coś w tym stylu.
Opublikowano 29 października 201311 l Szukam zimowego varsity, coś jak to: http://www.ebay.com/itm/2014-NWT-BILLABONG-VARSITY-SNOWBOARD-JACKET-L-Blue-245-Garage-collection-pants-/360698236199 albo to: http://www.snowboardermag.com/gear/holden-varisty-jacket-2011 Chcialbym sie zmiescic w 400zl, marka nie ważna. Ktos gdzies widzial jakies ze starych kolekcji moze? Edytowane 29 października 201311 l przez mikro
Opublikowano 4 listopada 201311 l Szukam eleganckiej marynarki (bardziej do noszenia do jeansów lub materiałowych spodni). Jednak nie chciałbym wydać na niej 350 zł jak w jakiejś zarze. Gdzie poszukac.
Opublikowano 4 listopada 201311 l W H&M, ale musisz się liczyć, że niska cena = niska jakość. Do takich rzeczy jak marynarka lepiej dołożyć. Edytowane 4 listopada 201311 l przez Gość
Opublikowano 5 listopada 201311 l Panowie polecam się przejść do salonów firmowych BYTOM. W czasie promocji można wyrwać marynarki po 249zł, które jakościowo wciągają te wszystkie Zary, H&M i inne tego typu nosem Edytowane 5 listopada 201311 l przez K_J
Opublikowano 13 listopada 201311 l Autor Zamierzam kupić jakiś płaszcz na okres jesień-zima i nie wiem gdzie szukać. W HM niby są cełkiem fajne niektóre nawet takie cięższe w stylu lat 20tych ale nie wiem jak z jakością. Ma ktoś może i może polecić? A może jakiś inny sklep?
Opublikowano 14 listopada 201311 l Ostatnio kilka osób na forumku kupiło płaszcze. Pewnie w odpowiednim temacie będzie trochę opini. Od siebie napiszę, że plaszcz z Housa daje radę i jest ciepły :-) Tylko musialem poprawić guziki, bo przyszyli prowizoryczne Ostatnio kilka osób na forumku kupiło płaszcze. Pewnie w odpowiednim temacie będzie trochę opini. Od siebie napiszę, że plaszcz z Housa daje radę i jest ciepły :-) Tylko musialem poprawić guziki, bo przyszyli prowizoryczne
Opublikowano 16 listopada 201311 l nie wiem co cropp/house ma z tymi guzikami. Kiedyś kupiłam płaszcz w croppie i codziennie odpadał mi inny guzik, nawet takie nieużywane, przy rękawach. Nigdy więcej. No ale fakt, był ciepły.
Opublikowano 28 listopada 201311 l Szukam jakiejś kurtki na zime, coś w miare eleganckiego, może być płaszczykowate. Żadna sportowa czy "snołbordowa". Chciałbym wydać 200-300 zł (wiem, niedużo) w sieciówce. Do których sklepów polecacie teraz zajrzeć?
Opublikowano 9 grudnia 201311 l ktoś wie gdzie można kupić na allegro albo w jakimś sklepie taką kurtkę jaką ma khalidov? wpadła mi w oko
Opublikowano 9 grudnia 201311 l ktoś wie gdzie można kupić na allegro albo w jakimś sklepie taką kurtkę jaką ma khalidov? wpadła mi w oko Daj mniejsze zdjęcie to znajdę.