Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Szukam szmaty,

Featured Replies

Opublikowano

A prałeś już? Mi się wydaje, że w New Yorkerze straszne szmatungi są, szczególnie t-shirty i koszule.

Tej jeszcze nie :) Ale z koszulkami to masz racje w zyciu tam nie kupie żadnej. Trzy prania i koszulka jak szmata,.

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 174,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak mozna chodzic w trampkach majac wiecej niz 15 lat?

• Oj grubasku nie każ mi cię dissowac znowu, bo ostatnio tak napłakałeś, że jak odparowało to teraz w całej Polsce pada .

• Tak. Pedalstwo

Opublikowano
  • Autor

No właśnie, mało jest takich sklepów a jestem w stanie wydać nawet 2 razy więcej niż w housach/croppach za bluzę, która mi posłuży dłuższy czas.

Opublikowano

Teraz to już ciężko o takie ciuchy. W gimbazie ubierałem się w skate shopach i płaciłem za bluzę Mass, czy Akademiks prawie 2 stówy, ale mam je do dziś i nie wyglądają na zniszczone, a wiele już przyszły.

Opublikowano

www.urbancity.pl, tam macie dużo ciuchów dla whiggerów i inne. Kupowałem u nich wiele razy i zawsze wszystko w porządku. 

Edytowane przez Metoda

Opublikowano

gdzie znajde spodnie moro ze sciagaczami przy kostce?

Opublikowano

No właśnie w Urban City, albo Black Town, często reklamują na fejsie.

Opublikowano

Ja to na lato szukam krótkich spodenek w urban camo, ale coś nie mogę znaleźć... Jakieś tam moro i inne, to są, ale a akurat w kamuflaż miejski coś ciężko.

Urban_Camo.jpg

Opublikowano

bylem dzisiaj w urbanie i o boze jakie oni tam szmaty maja i to w jakich cenach do tego xd do pelno jp gimbow i sprzedajacy wygladajacy jak diler

a te spodnie, ktorych szukalem owszem byly, ale szmata okropna i to za 130ziko  :niedobrze:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Cala czarna bluze z kapturem i bez zamka gdzie dostane online? Mialem z Reserved ale za mala sie zrobila. Chce taka bez napisow i innych gowien. Na house i h&m tez nie ma.

Opublikowano

W Givenchy sa takie bluzy, bardzo ale to bardzo dobra.

Givenchy-double-layer-hooded-sweatshirt.

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

bluzy Fruit of thr Loom kosztują grosze, a są dobrej jakości, na Allegro tego pełno, różne kolory.

Opublikowano

A bershka nie ma?

Opublikowano

Poleci ktoś jakiś sklep internetowy z koszulami? Byłem dziś kilku sklepach i w moich rozmiarach i w znośnej cenie są niezbyt ciekawe.

Opublikowano

Zalando / answear. masz tam koszulę i do garniaków i casualowe itp itd.

W sumie, na Zalando znajdziesz wszystko i w jakiej cenie chcesz.

Chyba, że szukasz koszuli typu niggerska, z pistoletami, jakimiś innymi bohomazami, to ewentualnie urbancity albo inne sklepy z odzieżą dla whiggerów.  :gayos:

Edytowane przez Metoda

Opublikowano

A bershka nie ma?

Ze tez na ten ryj z emotki musze patrzec .

Rzeczywiscie maja w bershce te bluzy ale wyglada jakby byla sprana i wisi na modelu, chyba ze to dlatego ze jest szczuply.

Opublikowano

żurom matka boska czarnna madonna givenchy się przewraca w grobie, jak możesz chodzić w ubraniach dla biedaków?

Opublikowano

Nie chodzę już, ale dawno temu miałem kilka ciuchów fruita.

Edit: mam jedna koszulkę fruita z motywem dekad space i jakościowo także i teraz bardzo dobra.

Edytowane przez Jerome

Opublikowano

Żerom dziwię ci się, koneserowi bawełny zbieranej przez noworodki murzynów z bielactwem o wschodzie księżyca. Akurat wszystkie fruity jakie miałem, a koszulek to miałem setki, okazywały się sztywne jak karton, szorstkie, niewygodne w noszeniu i łatwo się zbiegały nawet w 40 stopniach.

I co teras..?