Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield Bad Company 2

Featured Replies

• 5 tygodni później...
  • Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 140,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Liquid Snake
    Liquid Snake

Jak dla mnie nie wymiata, Pazura zepsuł cały klimat swoim ciotowatym głosikiem

• peacekeeper119
    peacekeeper119

Ja to widzę tak- MW2 pozostanie jeszcze długo królem sprzedaży, ale BC2 będzie dostawać lepsze średnie ocen z recenzji na stronach typu gamerankings i metacritic. Takiego wyhypeowania jaki miał nowy C

• można odblokować WMII M1 GARAND , należy poczynić:   This weapon is only available to Battlefiled Veterans. Visit veteran.battlefield.com to join the proud and glorious.   Ktoś to ogarniał?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie tak szczerze gra ktoś jeszcze w BC2 ? bo zastanawiam się nad ponownym sięgnięciem po tą grę z ty że byłem wczoraj u kumpla pograć nieco w BC2 na multi i jakie było moje zaskoczenie jak zobaczyłem na serwerze tylko 8 graczy :unsure: .

Pograliśmy dość sporo po prawie 3,5h i pełnego servera nie było ani razu to mnie zaskoczyło naprawdę ,jak tak sprawa wygląda na codzień to nie ma sensu się w to pchać .CHyba ze to chwilowa słabosc związana z Halo reach :P

Opublikowano

Pewnie graliście rano. Zdarza się też że serwery głupieją i gra się 3 vs 3, albo zostajesz sam na serwerze. Opyla się brać, masa osób gra, pełno polaków można znaleźć do gry.

Opublikowano

Moim zdaniem singiel jest lepszy od MW i ladniejszy. i jak wydac rozkaz na atak bazy w multi?

Edytowane przez Witwiki

Opublikowano

Select. Tak samo spotujesz przeciwnika, więc naciskaj ten przycisk za każdym razem gdy w niego wycelujesz. Nie, serio - naciskanie selecta to pierwsza rzecz której trzeba się nauczyć grając w BC2.

Edytowane przez ksztyrix

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli kiedyś miałem BC2 i wpisałem kod VIP po czym sprzedałem grę ,a teraz chce ją nabyć ponownie to czy kod VIP bedzie działał z poprzedniej gry ? czy musze kupić nowy ?

Opublikowano

No własnie jak to było w pewnej reklamie prawie robi wielką rózncę :)

Jeśli by działał to biorę używkę + msp na DLC , a jeśli nie to szarpnę się na nówkę za ~130zl :/ .

Człowiek miał grę nie docenił i durny sprzedał ,a teraz by się pograło ehhhhh :P

Opublikowano

działa na pewno, kod jest przypisany do konta, jeżeli sprzedaż gre/konsole i znów po jakimś czasie ją kupisz, to ten wcześniejszy wykorzystany kod będzie dalej aktywny, jak tak własnie miałem i wszystko działa, więc nie trzeba kupować 2 raz kodu.

Edytowane przez Merson

Opublikowano

dodatek Vietnam wychodzi w formie DLC na marecie czy bedzie to pudełkowe wydanie z Podstawka BC2 (cos ale GOTY ) ??

Opublikowano

cos ala GOTY już wyszło - Ultimate Edition. Więc będzie w formie DLC na markecie.

Opublikowano

Najwyraźniej Vietnam wyjdzie również w formie pudełkowej. Tak samo jak, np. Dragon Age Awakening był w formie DLC i płytowej. Tylko najgorsze jest to, że dodatek do DA na markecie kosztuje aż 2400MSP i zapewne Vietnam będzie w tej samej cenie :/

Opublikowano

DICE podzieliło się ze światem nowym zwiastunem Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam, dzięki czemu poznaliśmy też cenę tego rozszerzenia do trybu wieloosobowego. Na Rynku Xbox Live paczka będzie kosztowała 1200 Microsoft Points. DLC pozwoli wcielić się w żołnierza marines lub członka wietnamskiej armii. Należy spodziewać się nowych broni, pojazdów, rzeczy do odblokowania, nagród i Osiągnięć. W paczce znajdą się cztery mapy, działające w obu trybach - Podbój i Gorączka. Premiera: zima 2010/2011.

:thumbsup:

Opublikowano

To zastanawiam się czy ktoś może doczytał coś na temat czy dla Vietnamu będzie osobny ranking?

Opublikowano

Raczej na pewno będzie osobny bo jak sobie to wyobrażasz ? Będziemy grać na innych mapach, inną bronią.

Opublikowano

nabyłem ponownie BC2 odpalam dzisiaj multi a tam pusto ... :mellow: odpalam ponownie szukanie znalazło mecz wow 7 osób to już tłok :P.

Czy naprawde już nikt nie gra w BC2 ?

Opublikowano

W godzinach popołudniowych i wieczornych zawsze było multum. Przed południem to raczej nic dziwnego. Choć nie ma się co oszukiwać - gra coraz mniej osób.

Opublikowano

Parę dni z rzędu gram miedzy 16-22 i co widzę 3vs8, 5vs5, 3vs3, im bliżej nocy tym mniej osób gra.

Opublikowano

Wszystko zależy od trybu i ustawienia czy to hardkor czy nie. Ja gram podbój bez hardkoru i często są ludzie, a jak jest ich mało to po dwóch, trzech partiach się rozkręca.