Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tekken 6 w Łodzi

Featured Replies

Opublikowano

Dla wszystkich niedowiarków :

- 250220091262.th.jpg

-250220091263.th.jpg

-250220091264.th.jpg

-250220091265.th.jpg

-250220091266.th.jpg

I jeszcze macie tu filmik Kur**y xxxD :

- http://www.youtube.com/watch?v=eD41EzOdkxA

Trzeba będzie tylko poczekać na jego przetworzenie i akceptację przez obsługę YT...

Poza tym info dla wszystkich - W POLSCE SĄ JESZCZE 2 AUTOMATY T6 - tylko nie wiadomo gdzie...

Szukajcie a znajdziecie...

A jak powiedział Gette my dajemy ognia i palimy gałki w automacie...

Edytowane przez Keii

• Odpowiedzi 247
  • Wyświetleń 17,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ale wiecie, że za kilka miesięcy cała Polska będzie grała w inną grę? ;)

Gdyby taki automat był w Warszawie to na pewno poszedłbym na kilka partii żeby sprawdzić grę, ale szkoda by mi było kasy na więcej.

Edytowane przez Di

Opublikowano

Tak z ciekawości: Gdzie się dokładnie znajduje owy automat?

Opublikowano
Tak z ciekawości: Gdzie się dokładnie znajduje owy automat?

Silverscreen ^_^

Opublikowano

Panowie, link do filmiku już działa, są 2 różne gałki, wyglądają tak samo ale chodzą inaczej, poza tym chodzą fajnie, kaz is back

ps. Tępe cXuje napxxrdala.my

Opublikowano

O M G O_O

Parę pytań:

-ten silverscreen jest otwarty 24 na dobe? Ale czy chociaż dostęp do automatu jest przez 24 godziny?

-Są w ogóle jakieś kolejki?

-Czy obsługa silverscreen wyprasza jeśli za długo okupuje się automat?

-Jest tam w pobliżu coś do żarcia?

Jestem zwarty i gotowy... o ile to nie jakiś podły "fotomontaż" ;)

Opublikowano
  • Autor

Silver jest otwarty 24h tylko bar jest zamykany...Ale automaty stoją.Żarcie masz na miejscu a jak ci zamkną to kawałek dalej masz 24h otwarte chińskie...

Obsługa nie wyprasza tylko zaprasza a i jak się jakiejś kelnerce spodobasz to ci lody w polewie zafunduje xD

TLT zbiera opłaty za miejsce przy tym automacie xD

Opublikowano

Nie ma bata,jutro jeszcze obadam ^_^ Pierwszy raz chyba cieszę się,że mieszkam w Łodzi xD

Opublikowano

yhy yhy....

Pitrex, chyba trzeba odwołać piątkowe granie u mnie ;)

Serio, jestem skłonny wydać kase na wyjazd i automat, dość mam już czekania...

No chyba, że okaże sie, że jakiś z tych pozostałych dwóch automatów jest w Gdańsku, w co wątpie. U nas nigdy nic nie ma jak potrzeba.

Opublikowano

No szczerze ci powiem Snejku że ja mogę pojecha,co prawda będę żył o chlebie i wodzie z tej racji ze chce pojechać do Berlina ale jak ty jedziesz to i ja się zabiorę :D:D:D:D:D

Opublikowano

Ten Automat to autentyk :)

Byłem, widziałem, zagrałem.

Już czuję w powietrzu jakiś zlot i siedzenie w silverze cały dzień :P

Opublikowano
  • Autor

Hehe bankowo będzie się coś działo z tego tytułu :D

Opublikowano

Junior grałeś na Easy czy coś :lol: ? Chciałem również pochwalić się talentem Juniora, który jako pierwszy graczy popsuł automat Tekkena 6 :lol: Buahahahahhaha nie mogę :rotfl: . Automat stoi w silwerze i o mało co nie zacząłem się do niego modlić :wub: Automat stoi nieczynny ale mają go naprawić do piątku. Wszystkich chętnych zapraszamy do Łodzi jedna gra 2 zł 3 gry 5 zł oczywiście 5 kroków od automatu jest barek więc można "coś" wypić :).

Opublikowano

Ło kur/wa, chyba przez pomyłkę ten automat tutaj wylądował. Pewno chcieli pudło z tk3/tk4, a przez pomyłkę szóstka dojechała. Tylko jak już zepsuliście to raczej prędko tego nie naprawia. Może choidziło im o piatek za pół roku.

Opublikowano
Ło kur/wa, chyba przez pomyłkę ten automat tutaj wylądował. Pewno chcieli pudło z tk3/tk4, a przez pomyłkę szóstka dojechała. Tylko jak już zepsuliście to raczej prędko tego nie naprawia. Może choidziło im o piatek za pół roku.

Nie szerz defetyzmu :P Mam nadzieję że już jutro naprawią to cudo ^_^

Opublikowano

Ehh łysy ty pipko ;d specjalnie to zrobiłeś żebyśmy nie przyjechali XD nie no teraz to marsz i naprawiaj ten automat :D

Opublikowano

Ludzie módlcie sie... tak jak niektorzy to robili by automat zostal zreperowany. :)

Mielismy z juniorem zapewnienie od Goscia ktory to prowadzi ze automat bedzie czynny najpozniej w piatek 27.02.2009 w godzinach rannych, wiec trzymajmy sie tej wersji :)

Opublikowano
  • Autor

A kto zepsuł automat??

Junior??

NIEEEEE KUR..WA tylko Mario aka Maniek xD

Opublikowano

jakie trole sie tu wyzywaja :D jutro po pracy skocze obczaic ten automat, jak bedzie mi sie nudzic rozwale gałke i w weekend sobie nie pogracie, potem wpadne jeszcze w nastepny piatek przes praca i znowu ja uszkodze zebyscie nie mogli grac... a taki ze mnie chamski sku.rwysyn.

Edytowane przez wielad

Opublikowano

Nie rozwalaj nic XD. Bo mamy zamiar niebawem wpasc do Lodzi to przy okazji automat obadac. Nie badz cham =].

Opublikowano
Nie rozwalaj nic XD. Bo mamy zamiar niebawem wpasc do Lodzi to przy okazji automat obadac. Nie badz cham =].

Albo jeśli będą go tak dalej traktować to zabierzemy go do Wrocławia gdzie nie stanie mu się więcej krzywda :P

Opublikowano

Weźcie nagrajcie coś jak gracie swoimi postaciami, jakieś Paul'e czy czym Wy tam operujecie, a nie "żale" na neta wypuszczacie :P

Opublikowano

Kurde też bym skoczył do Łodzi, ale niestety padów nie można do automatu podpinać, a na sticku umiem ledwo QCF zrobić :] nie mówiąc już nic o czymś tak skillowym jak CD :waah:

Opublikowano

Może jak "ładnie poprosimy" to nam ten automat na weekend wypożyczą ?? XD