Keii 0 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 (edytowane) Dla wszystkich niedowiarków : - - - - - I jeszcze macie tu filmik Kur**y xxxD : - http://www.youtube.com/watch?v=eD41EzOdkxA Trzeba będzie tylko poczekać na jego przetworzenie i akceptację przez obsługę YT... Poza tym info dla wszystkich - W POLSCE SĄ JESZCZE 2 AUTOMATY T6 - tylko nie wiadomo gdzie... Szukajcie a znajdziecie... A jak powiedział Gette my dajemy ognia i palimy gałki w automacie... Edytowane 25 Lutego 2009 przez Keii Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 (edytowane) Ale wiecie, że za kilka miesięcy cała Polska będzie grała w inną grę? Gdyby taki automat był w Warszawie to na pewno poszedłbym na kilka partii żeby sprawdzić grę, ale szkoda by mi było kasy na więcej. Edytowane 25 Lutego 2009 przez Di Cytuj Odnośnik do komentarza
Tiny 60 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Tak z ciekawości: Gdzie się dokładnie znajduje owy automat? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante84 5 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Tak z ciekawości: Gdzie się dokładnie znajduje owy automat? Silverscreen ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
VeluriaN 1 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Panowie, link do filmiku już działa, są 2 różne gałki, wyglądają tak samo ale chodzą inaczej, poza tym chodzą fajnie, kaz is back ps. Tępe cXuje napxxrdala.my Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 O M G O_O Parę pytań: -ten silverscreen jest otwarty 24 na dobe? Ale czy chociaż dostęp do automatu jest przez 24 godziny? -Są w ogóle jakieś kolejki? -Czy obsługa silverscreen wyprasza jeśli za długo okupuje się automat? -Jest tam w pobliżu coś do żarcia? Jestem zwarty i gotowy... o ile to nie jakiś podły "fotomontaż" Cytuj Odnośnik do komentarza
Keii 0 Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Silver jest otwarty 24h tylko bar jest zamykany...Ale automaty stoją.Żarcie masz na miejscu a jak ci zamkną to kawałek dalej masz 24h otwarte chińskie... Obsługa nie wyprasza tylko zaprasza a i jak się jakiejś kelnerce spodobasz to ci lody w polewie zafunduje xD TLT zbiera opłaty za miejsce przy tym automacie xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Tiny 60 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Nie ma bata,jutro jeszcze obadam ^_^ Pierwszy raz chyba cieszę się,że mieszkam w Łodzi xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 yhy yhy.... Pitrex, chyba trzeba odwołać piątkowe granie u mnie Serio, jestem skłonny wydać kase na wyjazd i automat, dość mam już czekania... No chyba, że okaże sie, że jakiś z tych pozostałych dwóch automatów jest w Gdańsku, w co wątpie. U nas nigdy nic nie ma jak potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pitrex 1 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 No szczerze ci powiem Snejku że ja mogę pojecha,co prawda będę żył o chlebie i wodzie z tej racji ze chce pojechać do Berlina ale jak ty jedziesz to i ja się zabiorę :D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza
manieq 1 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Ten Automat to autentyk Byłem, widziałem, zagrałem. Już czuję w powietrzu jakiś zlot i siedzenie w silverze cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza
Keii 0 Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Hehe bankowo będzie się coś działo z tego tytułu Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante84 5 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Junior grałeś na Easy czy coś ? Chciałem również pochwalić się talentem Juniora, który jako pierwszy graczy popsuł automat Tekkena 6 Buahahahahhaha nie mogę . Automat stoi w silwerze i o mało co nie zacząłem się do niego modlić Automat stoi nieczynny ale mają go naprawić do piątku. Wszystkich chętnych zapraszamy do Łodzi jedna gra 2 zł 3 gry 5 zł oczywiście 5 kroków od automatu jest barek więc można "coś" wypić . Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Ło kur/wa, chyba przez pomyłkę ten automat tutaj wylądował. Pewno chcieli pudło z tk3/tk4, a przez pomyłkę szóstka dojechała. Tylko jak już zepsuliście to raczej prędko tego nie naprawia. Może choidziło im o piatek za pół roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante84 5 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Ło kur/wa, chyba przez pomyłkę ten automat tutaj wylądował. Pewno chcieli pudło z tk3/tk4, a przez pomyłkę szóstka dojechała. Tylko jak już zepsuliście to raczej prędko tego nie naprawia. Może choidziło im o piatek za pół roku. Nie szerz defetyzmu Mam nadzieję że już jutro naprawią to cudo ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Pitrex 1 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Ehh łysy ty pipko ;d specjalnie to zrobiłeś żebyśmy nie przyjechali XD nie no teraz to marsz i naprawiaj ten automat Cytuj Odnośnik do komentarza
manieq 1 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Ludzie módlcie sie... tak jak niektorzy to robili by automat zostal zreperowany. Mielismy z juniorem zapewnienie od Goscia ktory to prowadzi ze automat bedzie czynny najpozniej w piatek 27.02.2009 w godzinach rannych, wiec trzymajmy sie tej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza
Keii 0 Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 A kto zepsuł automat?? Junior?? NIEEEEE KUR..WA tylko Mario aka Maniek xD Cytuj Odnośnik do komentarza
wielad 0 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 (edytowane) jakie trole sie tu wyzywaja jutro po pracy skocze obczaic ten automat, jak bedzie mi sie nudzic rozwale gałke i w weekend sobie nie pogracie, potem wpadne jeszcze w nastepny piatek przes praca i znowu ja uszkodze zebyscie nie mogli grac... a taki ze mnie chamski sku.rwysyn. Edytowane 26 Lutego 2009 przez wielad Cytuj Odnośnik do komentarza
solo/ng 4 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Nie rozwalaj nic XD. Bo mamy zamiar niebawem wpasc do Lodzi to przy okazji automat obadac. Nie badz cham =]. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nevan 1 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Nie rozwalaj nic XD. Bo mamy zamiar niebawem wpasc do Lodzi to przy okazji automat obadac. Nie badz cham =]. Albo jeśli będą go tak dalej traktować to zabierzemy go do Wrocławia gdzie nie stanie mu się więcej krzywda Cytuj Odnośnik do komentarza
szyper 0 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Weźcie nagrajcie coś jak gracie swoimi postaciami, jakieś Paul'e czy czym Wy tam operujecie, a nie "żale" na neta wypuszczacie Cytuj Odnośnik do komentarza
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Fajnie że tam ktokolwiek umie na sticku grać;d. W sumie tylko Velek, ale on się jeszcze uczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cambion 0 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Kurde też bym skoczył do Łodzi, ale niestety padów nie można do automatu podpinać, a na sticku umiem ledwo QCF zrobić :] nie mówiąc już nic o czymś tak skillowym jak CD :waah: Cytuj Odnośnik do komentarza
Cactuar_ass 0 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Może jak "ładnie poprosimy" to nam ten automat na weekend wypożyczą ?? XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi