Les777 124 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Co u licha oznacza S.J.C.D.??? Taki mały offtop (choć związany z tematem ): Znacie jakąś polską nazwę tańca na C? Cytuj Odnośnik do komentarza
stompa 0 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 S.J.C.D. Syf jak co dzień, zresztą w pierwszym briefingu w polskich napisach to masz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Normalnie to jest SSDD - same shit, different day Cytuj Odnośnik do komentarza
Les777 124 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 (edytowane) No właśnie ja mam S.S.D.D. i to znam (z Łapacza Snów), a w acziwach jest S.J.C.D., dlatego pytałem (nawet wujek Google mi nie powiedział :confused: ). Czyli w sumie nieźle przetłumaczyli. Jakby tak wszystko chcieli tłumaczyć, to byśmy mieli: Trzy cza-cze na dziewiątej. :potter: Edytowane 20 Listopada 2009 przez Les777 Cytuj Odnośnik do komentarza
cichy_ 1 Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 (edytowane) Utworzyła się już jakaś społeczność skupiona woków MW2 strictle na X'a ? Bo szukam osób z którymi mógłbym pograć, a to co się dzieje na losowych serverach woła o pomstę do nieba ;/ Jakby co to gram codziennie oprócz niedziel w godz. 21-01, wysyłajcie zaproszenia do friendlisty chętnie pogram z polakami ew. dołącze do jakiegoś teamu Jako iż mi czas na to nie pozwala (egzamin dojrzałości tuż tuż) postanowiłem dać pewne info... Otóż z braku czasu szukam chętnych i sumiennych osób, które chciałyby postawić pierwsze kroki i utworzyć scenę Modern Warfare 2 w Polsce! Oferuję przejrzysty serwis wraz z forum oraz moją pomoc jeśli mi czas na to pozwoli. Całość ma przede wszystkim polegać na: - organizacji turniejów, pucharów, lig online, - pisaniu newsów, - przeprowadzaniu wywiadów z najlepszymi graczami, - wdrążaniu nowych pomysłów, - zachęcaniu graczy do aktywności, - itp, itd. Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt! Edytowane 21 Listopada 2009 przez cichy_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Zajcik 64 Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 (edytowane) Gram z bratem na splitscreenie w spec opsy. Jestesmy w pierwszej misji w ostatnim epizodzie. Problem polega na tym, ze gdy dochodzimy do ostatniego pokoiku z zakladnikami brat nie ma broni a ja sam nie jestem w stanie wszystkich zabic. Jesli ktos wie jak to przejsc, to prosze o pomoc :confused: EDIT. Juz niewazne ;] Edytowane 22 Listopada 2009 przez Zajcik Cytuj Odnośnik do komentarza
Les777 124 Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Sgt Foley ma jakiś taki znajomy głos. Czy to czasem nie ten sam co sgt Jackson z Halo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 http://www.imdb.com/name/nm0202966/ Arbiter Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Niestety im dłużej gram, tym co raz bardziej uważam tą część za lipę, do COD4 nawet niema co porównywać ta gra dalej jest The Best. Szkoda że IW tak zje&*(^% gotową grę, w wieczornych godzinach nie da się grać, prawie non stop żółty ping ( granie z USA to padaka) do tego nie wiem jak oni to zrobili, że ta gra mecz wyszukuję 5 x dłużej niż w COD4, czasami trwa to 5 minut, wywala z lobby itp na PS3 też tak jest ?! Kolejna sprawa to kampa która jest wszędzie, co raz więcej ludzi ma NinjePro i Heartbeatsenosr można sobie w dupę wsadzić. Mapy też dziwne ciężko się na nich odnaleźć, są po prostu przekombinowane, niestety nie mam zamiaru brać tej gry do siebie, bo na to nie zasługuje, co odpocznę i ją włączę znowu mnie doprowadza do szału. Nie na to czekałem...... Cytuj Odnośnik do komentarza
.:marioo:. 104 Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 No niestety trzeba zakładać to pie.przone ninja, bo tak jak pełno kamperów tak samo pełno ludzików z sensorem. Mam nadzieję że większość zrezygnuje prędzej czy poźniej z tego sensora, widząc że nie daje on takiego skutku jak myśleli. A co to wyszukiwania meczów, ja nie mam takich problemów. To nie Girsy 2 i 10-minutowy matchmaking. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 To ja się pochwalę w imieniu mojego brata jego multiplayerowym osiągnięciem: 22x Tactical Nuke użyty xD. Fajny patent z tą atomówką, dźwięk odliczania jest kapitalny, a zakończenie rozgrywki w ten sposób daje masę satysfakcji, no i emblem fajny się dostaje za 10x nuke. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Zawsze tak bylo w grach ze to co dal develop w grze to gracze naduzywali tego - przykladem jest martydom czy granatki w poprzednich czesciach - dali to mozna uzywac, tlumaczyli tuberzy Moze kiedys dodadza playliste CLASSIC MODERN WARFARE gdzie glowny walczymy na bronie a nie killstreakami poza tylko uav, airstrike i heli jak w 4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rambo7 145 Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 To ja się pochwalę w imieniu mojego brata jego multiplayerowym osiągnięciem: 22x Tactical Nuke użyty xD. Fajny patent z tą atomówką, dźwięk odliczania jest kapitalny, a zakończenie rozgrywki w ten sposób daje masę satysfakcji, no i emblem fajny się dostaje za 10x nuke. Jak tego dokonać? :o Cytuj Odnośnik do komentarza
jojok21 0 Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Dobra kampa, trochę szczęścia i umiejętne wykorzystywanie pomniejszych killstreaków takich jak AC 130 czy sterowanie działkiem heli? Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Ja ogolnie nie jestem fanem fps na konsole (nie ma to jak myszka i klawa) jednak ta mi sie bardzo podoba... moze i ma pare wad jednak moze jakis patch czy nowy tryb to rozwiaze. Ogolnie najbardziej mnie denerwuja kampy i laczenie sie z serwerami... ktos mi powie dlaczego jezeli z 4 znajomymi szukamy graczy do gry to nagle rozdziela nas na dwie grupy, kazda w innej grze ?. Na szczescie nie gralem zbyt duzo w poprzednia czesc wiec nie mam pkt odniesienia Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Oglądałem ostatnio na YT filmik jak koleś robił to Nuke na rankedzie, wyglądało to tak, że helikopter nabił mu w zasadzie wszystko. Miał więc sporego farta i pewnie grał niedługo po premierze, teraz trudno liczyć na takie mordowanie jednym heli, który tak łatwo jest uziemić. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin111555 0 Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 (edytowane) Ja ogolnie nie jestem fanem fps na konsole (nie ma to jak myszka i klawa) jednak ta mi sie bardzo podoba... moze i ma pare wad jednak moze jakis patch czy nowy tryb to rozwiaze. Ogolnie najbardziej mnie denerwuja kampy i laczenie sie z serwerami... ktos mi powie dlaczego jezeli z 4 znajomymi szukamy graczy do gry to nagle rozdziela nas na dwie grupy, kazda w innej grze ?. Na szczescie nie gralem zbyt duzo w poprzednia czesc wiec nie mam pkt odniesienia Jeśli chcesz grać w czterech to musisz załozyć swoja drużynę - w głównym ekranie online w CoD (tam gdzie masz wszystkie opcje - szukanie meczy koszary itp.) całą prawą stronę ekranu masz na swoją drużynę, wtedy zapraszasz znajomych i wszystko gra i buczy. Wtedy nie ma szans żeby gra was gdziekolwiek rozdzieliła (oczywiście ty jako kapitan szukasz gier) Gra nie bierze pod uwagę przy doborze gier i teamów twoich party's. Ja grałem trochę w CoD4 i uważam że w MW2 są dużo lepsze mapy. W CoD 4 były stałe punkty gdzie toczyły się walki. Tutaj w takiej Faveli muszisz miec oczy dookoła głowy. Poza tym mapki są bardzo zróżnicowane. Każda wymusza inny styl gry A co do kamperów - nie wiem jak u was ale jak jak widzę/zabija mnie jeden to od razu cały team o nim wie i gość jest spalony przeciez jest świetny killcam. Niech Bóg błogosławi tego kto wymyślił komunikacje głosową online Poza tym IW zasłużyło sobie z miejsca na mój wielki szacunek - mapa Wasteland jest odświeżona wersja jednej z map oryginalnego CoD PC w multi. Jest identyczny bunkier, ścieżki i otwarta przestrzeń, aż łezka się w oku kręci jak widzę że wracają o korzeni Edytowane 23 Listopada 2009 przez marcin111555 Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Jeśli chcesz grać w czterech to musisz załozyć swoja drużynę - w głównym ekranie online w CoD (tam gdzie masz wszystkie opcje - szukanie meczy koszary itp.) całą prawą stronę ekranu masz na swoją drużynę, wtedy zapraszasz znajomych i wszystko gra i buczy. Wtedy nie ma szans żeby gra was gdziekolwiek rozdzieliła (oczywiście ty jako kapitan szukasz gier) Gra nie bierze pod uwagę przy doborze gier i teamów twoich party's. No wlasnie jak tak zapraszam to nas czasem przenosi do innych meczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Zawsze tak bylo w grach ze to co dal develop w grze to gracze naduzywali tego - przykladem jest martydom czy granatki w poprzednich czesciach - dali to mozna uzywac, tlumaczyli tuberzy Moze kiedys dodadza playliste CLASSIC MODERN WARFARE gdzie glowny walczymy na bronie a nie killstreakami poza tylko uav, airstrike i heli jak w 4. Tyle tylko, ze Martyrdom w MW2 tak naprawde to G*WNO daje. Zginalem od niego moze z piec razy, a i tak przez wlasna glupote.Granat z kieszonki w CoD5 naprawde byl skuteczny i duzo dawal. Tutaj jest bezuzyteczny. Lepiej wykorzystac perka na cos innego... Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 129 Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 No wlasnie jak tak zapraszam to nas czasem przenosi do innych meczy Nie przejmuj się na PS3 jest to samo.IW dało pupy po całości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Tyle tylko, ze Martyrdom w MW2 tak naprawde to G*WNO daje. Zginalem od niego moze z piec razy, a i tak przez wlasna glupote.Granat z kieszonki w CoD5 naprawde byl skuteczny i duzo dawal. Tutaj jest bezuzyteczny. Lepiej wykorzystac perka na cos innego... Dlatego teraz ludzie biora te 2 perki do kampnia, dawniej martyr teraz ninja Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Jak tego dokonać? :o Trzeba mieć trochę szczęścia i dobre kill streaki. Mój braciak korzysta z Harrier Airstrike, który zazwyczaj dobija mu killsów do Chopper Gunner, a wtedy to już praktycznie na 90% atomówka leci. Niestety na niektórych mapkach praktycznie nie da się tego wbić, albo trzeba mieć ogromnego farta. Kampienie raczej nie wbije atomówki, głównie przez killcam, wystarczy ktoś z 30 IQ i przy następnej okazji w naszą miejscówkę leci granat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Reno 4 Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Pytanie: czy w tej bonusowej misji w muzeum można zrobić coś konkretnego czy tylko biegać i strzelać?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Dla mnie Nikolai w MW2 wyglada jak Mazzi, z tą brodą i krótkimi włosami Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Pytanie: czy w tej bonusowej misji w muzeum można zrobić coś konkretnego czy tylko biegać i strzelać?? wcisni zcerwony guzik przy recepcji i postaraj sie wybić wszystkich:D . O ile z pokoju 1 udaje mi się wybic całą bandę to z 2 pokojem gdzie mamy KOLOS'a spraw wygląda dużo gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi