Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Fun Day 2009

Featured Replies

• Odpowiedzi 280
  • Wyświetleń 31,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Impreza zawitała już nad morzem, zagościła w górach, czas więc przyszedł na Mazury. Organizatorzy wybrali okazały ośrodek AZS Wilkasy w okolicach Giżycka, nad jeziorem Niegocin. Czy pomieścił on wszys

Opublikowano
"Słaba", "paskuda jakich mało", "paszczur" -> wklejajcie foty swoich dziewczyn, chłopaki. ;P

Lepiej nie , bo jeszcze uwierzysz , że "paszczur" to za mało ;)

Opublikowano

Późno bo późno ale wypowiem się o fundayu :) Miejscówka spoko . Organizacja trochę gorzej ludzie rejestrujący się potem nie dostawali już nic a ms dokładnie wiedział ile jest i powinien zapewnić wszystkim możliwość wyboru i nie ważne czy w 1 czy w 3 dzień . Jechałem głównie na turniej gow2 wiadomo ms głównym organizatorem może być całkiem nieźle i profesjonalnie zrobione , a co widzimy czas od 11 do 14 pierwsze mecze na splicie bo ms nie dało płytek gow2 . Nie dokończone mecze bo Kubuś kazał się pośpieszyć . A na zakończenie wręczenie ogórków i pucharka z przyklejoną ceną 12,50zł (mogli chociaż ją odkleić) !! ogóreczki odstawiliśmy z teamem na pseudo scenę :) Ale pomijając to pozdro dla ludzi spotkanych :):) Na następny jadę na 100% oby byli ci sami ludzie co na tym :P

Edytowane przez Evil-one

Opublikowano
Ale w Wiwie Pinacie nie ma multiplayera :potter:

Mylisz sie, w Trouble in Paradise byl

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wiem że już dawno po Xbox Fun Day 2009 , ale nie mogłem się powstrzymać tego nie na pisać .

:

Jechałem 5 godzin na Xbox Fun Day 2009 i nie żałuje że pojechałem na tą imprezę bo ta impreza było dobra . Grałem tam w różne gierki i także grałem turniej Call of Juarez BIB było dużo śmiechu . Chciałbym pozdrowić wszystkich ludzi których poznałem na Fun Dayu , a szczególne pozdrowienia dla : Delta Cichy . Delta Spliff , Delta wk360a , evilone PL , Zgredziola , II Szuja II , Toela PL , Lukas19ckill , Szabli i wielu wielu innych . Najbardziej miałem breche z nagród z mojej racji było to nie sprawiedliwe , za 1 miejsce w Gears of War 2 dostali : puchar za 12 zł ,koszulke za 20 zł i korniszony , a w turnieju Call of Juarez BIB była edycja kolekcjonerska Call of Juarez BIB . Do zobaczenia do następnego roku !

Edytowane przez Baczek PL