Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Expendables Universe

Featured Replies

Opublikowano

no dobrze, ale uwazasz ze poprzednie mialy wyzszy poziom?

Bo osobiscie gardze cała trylogia, film dla fanów piwa z puszek.

Jedynka byla fajna bo to byl bardziej udany powrot do korzeni stricte filmu akcji, w ktorym tylko sie strzelaja/walcza i reszta nie ma sensu, co nie udalo sie chociazby przy nowej szklanej pulapce. Dwojka to byl juz kotlet, a trojka to pasztet z yano.

• Odpowiedzi 572
  • Wyświetleń 89,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Spoilery   Nie ma skali, nie ma słów którymi mógłbym opisać jak absolutnie wy(pipi)ionymi w kosmos są obydwie części Niezniszczalnych :o Przyznaję się bez bicia, Jedynkę obejrzałem dopiero w okolic

• Dzieło skończone. Kult wielkich łap i gloryfikacja herosów nigdy nie były tak dobitne:) Dwójka okazała się lepsza od pierwszej części pod każdy względem. Zaczyna się rozp,ierdolem na skale ostatniej s

Opublikowano

Jaki ten film był gówniany;/

1/10

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Właśnie wróciłem z kina. Bardzo mi się podobało, lubię tych aktorów, podobały mi się teksty z innych filmów.

Po wyłączeniu mózgu w trakcie seansu można się dobrze bawić :)

Opublikowano

Nawet na lekko wyłączonym i przychmielonym mózgu tego się nie da oglądać bez jednego wielkiego WTF przed oczami.

Power Rangers wypada tu zdecydowanie lepiej.

Opublikowano

Z całej tej trylogii tylko walka VanDamme vs Stallone jakoś ratuje ten filmy. Dwójka zdecydowanie najlepsza. 

Opublikowano

Ja jestem jednak za jedynką. Prawdziwy powrót do lat młodzieńczych, dwójka -  pomimo że też dobra - takiego przyjemnego uczucia mi nie zaserwowała.

Opublikowano

26 stron o tym które gów.no śmierdzi mniej.

Opublikowano

26 stron o tym które gów.no śmierdzi mniej.

NO KURWE NO jak on mógł przeżyć taki gruby w tym świecie, no kurwe no 2/10 dla serialu moja ocena

Opublikowano

he, he

Opublikowano

3 > 1 > 2

Opublikowano

kontrowersyjna opinia. jak już obejrzę to ją obalę.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Obejrzałem ostatnio to gów.no obesrane, dwie godziny nudy, jedynie Gibson daje radę jako zimny skur.wysyn.

Opublikowano

No te role w ktorych nie gra, a jest po prostu soba, sa najlepsze.

Opublikowano

Po fabule to  wiadomo że nie ma do się spodziewać Aronofsky'iego ale mniejsza o to. Sceny akcji, które są motorem taki produkcji, słabe jak dupa węża a do tego tak zmontowane że nic nie widać, jak w transformersach, efekty to chyba na tablecie w kiblu były klecone. Za dużo osób na ekranie, po co ta nowa ekipa pacynek? Snipes byłby dobry jakby mu dali większe pole do popisu i Schwarzniggera więcej. Ford to już prawie żywa mumia [*] a Bandera to miał tak debilną rolę że aż szkoda było patrzeć. ;/

Opublikowano
The Expendables 3 - no niestety spadek formy. 

PG-13 cholernie krzywdzi ten film a do tego jeszcze same kille są poprostu źle zmontowane.

Z dobrych rzeczy to pomimo wszystko ostatnia akcja (minus czasem chujowe CGI i to te same efekty powtarzane po parę razy WTF), Antonio Banderas zajebisty, to samo Mel Gibson, chłodny skurwiel.

Po seansie zrobiłem sobie szybką powtórkę z E2 no i ten film nawet koło tamtego nie stoi.

5/10

• 5 tygodni później...
Opublikowano

przyszle sequele to niech sobie w du pe wsadzi teraz, bo takiej nedzy jaka zaserwowal dwoma ostatnimi czesciami to ja mu ju nie wierze bo to sciemniacz straszny z niego

teraz sie zorientowal nagle, ze pg13 to badziew, a jak ogladal film przed wyslaniem do produkcji to oczywiscie wszystko sie zgadzalo, lacznie z tym slabym cgi

Opublikowano

Zgodzę się że trzeci film był syfem tak samo jak dwójka ale dwójka jeszcze jako tako broni się jedynie walką Van Damme vs Stallone.  ^_^ Tyle lat na to czekałem. Nic innego ciekawego nie było. 

• 2 lata później...
Opublikowano

nieeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111

Opublikowano

Prawdziwa strata dla kinematografii 

nie! zaorać tę (pipi)ozę 

Może teraz zrobią coś na podobnej zasadzie, ale dobrze

• 4 lata później...