Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Max Payne 3 PS3

Featured Replies

Opublikowano

Wymaganie takie, że aż serducho w miejscu staje. Max Payne 3 z łatwością wbije się do tegorocznej czołówki, ale pewnie dostanie mu się za optymalizację. Oby na PS3 Max nie dał ciała...

fix'd Oby, oby bo mam kuponik - 50 % na grę na PS3

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 174,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kalinho_PL
    Kalinho_PL

pro tip of the month - press select to turn off your fuckin' laser caralho!!   po przejściu trybu old school dopiero to wyczaiłem. ileż to razy zginąłem przez te badziewne laserowe celowniki

• Najpierw chciałem zagrać na normalu, ale w grze była informacja, że dwa ostatnie poziomy trudności odblokowują się tylko za przejście na hardzie - nie miałem więc wyjścia ;P   Czy hard jest ciężki?

• macie fotkę zrobiłem na zachętę tym co nie grali ;]

Opublikowano

http://www.rockstarg...ystem-spec.html

Wymagania sprzętowe wersji PC

Tak, tak, to dział o PS3, ale chyba warto o tym wspomnieć, bo to najwyższe wymagania w historii. No i niestety nie wróży to IMO dobrze wersjom na konsole, szczególnie tej na PS3 właśnie...

minimalne na poziomie konsol

maxymalne z dupy.

Rockstar nie zna slowa optymalizacja kazda ich gra na pc to jest sajgon wymagania z kosmosu tylko potem tego nie widac

35giga, o kurwa xD. 16 giga RAM-u,a PS3 ma tylko 256mb i jeden rdzeń i pociągnie to cudo. ;]

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

Przy maksymalnych detalach i rozdzielczosci 3 giga VRAM, 16 giga RAM. Nosz ja pier.dole :D

Stona bedzie musial chyba zaktualizowac hardware w PieCu :D

Edytowane przez Voytec

Opublikowano

Przy maksymalnych detalach i rozdzielczosci 3 giga VRAM, 16 giga RAM. Nosz ja pier.dole :D

Stona bedzie musial chyba zaktualizowac hardware w PieCu :D

Albo wypożyczyć z NASA. xD

Opublikowano

nie ma bata, czekam na pierwsze info odnośnie działania i wyglądu wersji na ps3 i potem ewentualnie wykorzystam -50% z Muve.

Opublikowano

Nie bojcie sie tak, Rockstar niby wydaje gry na PC ale absolutnie ma gdzies optymalizacje. Robili gre na konsole i wydajac ja na PC nie przejeli sie zbytnio jej zoptymalizowaniem. Nie pierwszy i ostatni raz.

Co prawda nie pokazali portu na PS3, ale wszystkie filmiki do tej pory byly z X'a wiec ja spie spokojnie jak niemowle.

Az takich wymagan to sie napewno nie spodziewalem, ale zaje.biscie ostry jest ten Max na PC w porownaniu do tego co widzielismy z X360.

Opublikowano

nie ma bata, czekam na pierwsze info odnośnie działania i wyglądu wersji na ps3 i potem ewentualnie wykorzystam -50% z Muve.

No w sumie może i racja ale te kupony chyba do końca 2012 tak ? najwyżej na nowego Bio się wykorzysta a chwycę wersję na klocka, ale w sumie Maxa chciałbym w kolekcji zostawić, a niestety te pedalskie zielone pudełeczka po prostu nie wyglądają...

Opublikowano

Czyli Twoja teoria Słupek, że mapka cmentarz pochodzi z jakichś halucyn Maxa właśnie padła. Głupio byłoby ich nie zobaczyć w trójce, te z jedynki to mistrzostwo świata.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

A czemu padła?

Chciałbym przypomnieć, że oficjalny screen tej mapki to nie normalny Cmentarz jak na filmiku tylko jak w koszmarze.

Opublikowano

No przecież sceny z zwiastuna wyraźnie pochodzą z jakiejś normalnej misji. Nawet na ostatnim gameplay series jest jedna scenka stąd.

Opublikowano

Dalej uważam, że to niczego nie obala.

Mapka Cmentarz będzie w singlu i multi to, że tutaj pokazują z singla niczego nie obala imo. Przecież koszmar na cmentarzu może dziać się później wcześniej.

maxpayne3_cemetery.jpg

Proszę, tutaj wygląda jak z koszmaru.

Opublikowano

Czy jeśli nie grałem w poprzednie części, fabularnie zrozumiem cosik?

Opublikowano

No zrozumiesz ale nie odczujesz tej gry tak jak powinieneś, nie będziesz kumał kim tak naprawdę sterujesz (jak kultową postacią).

Opublikowano

jak jest z wersją językową? na muve napisali, że niepotwierdzona, a np. na ppe: "polonizacja: napisy".

rockstar/cenega mówili coś oficjalnie?

Opublikowano

jak jest z wersją językową? na muve napisali, że niepotwierdzona, a np. na ppe: "polonizacja: napisy".

rockstar/cenega mówili coś oficjalnie?

Niestety okazało się, że Rockstar Games nie planuje w najbliższej przyszłości tworzenia polskiej lokalizacji w ich produkcjach. Wynika tak z oficjalnej informacji, którą przekazali redakcji GTG. Co więc oznaczała ta informacja z ich strony? Tego niestety nie wiadomo. Możliwe, że to tylko kontrola np. kwestii wypowiadanych przez polskich przechodniów.

http://gta.net.pl/3810,news.html

Opublikowano

http://www.rockstarg...-next-week.html

Those in the US, mark your calendars to tune in next week Thursday night May 3rd at 12:30AM on Spike TV, when GameTrailers TV will devote an entire episode as a special preview of Max Payne 3 . Featuring exclusive interviews with Rockstar and James McCaffrey plus never-before-seen footage of the game, Max Payne fans and everyone getting excited for next month's game release won't want to miss it.

Fajnie, swoją drogą już, pozostały już "tylko" 3 tygodnie do premiery w Europie. :)

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

Niestety okazało się, że Rockstar Games nie planuje w najbliższej przyszłości tworzenia polskiej lokalizacji w ich produkcjach. Wynika tak z oficjalnej informacji, którą przekazali redakcji GTG. Co więc oznaczała ta informacja z ich strony? Tego niestety nie wiadomo. Możliwe, że to tylko kontrola np. kwestii wypowiadanych przez polskich przechodniów.

http://gta.net.pl/3810,news.html

To ##ujowo. Oby jednak te polskie napisy były, a ten news dotyczył właśnie czegoś innego ;p

Opublikowano

Premiera już za rogiem a my nadal nie wiemy czy gra doczeka się polskiej lokalizacji.

Na stronie Cenegi przy grze Max payne 3 pisze że lokalizacja niepotwierdzona

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

IMO w najbliższym tygodniu R* powie co i jak. Zdecydowanie za długo to trwa, w przypadku LAN wiedzieliśmy już wszystko 2 miesiące przed premierą.

Opublikowano
Już wkrótce jedna z największych premier w tym roku.

Max Payne 3

W naszym sklepie gra będzie sprzedawana w 2 cenach, z 2 źródeł.

Gra od polskiego dystrybutora 195 zł (wersja PL),

z zagranicy za 180-185 zł ( nie ma pewności czy będzie PL)

Ze względu na wysoką cenę, sklep Play&Go przygotował specjalną ofertę.

Za każdą przyniesioną grę na wymianę cena gry spada o 5 zł.

Serdecznie zapraszamy do składania preorderów.Ilość sztuk mocno ograniczona ze względu na wysoką cenę (połowa ilości Red Dead Redemption,który rozszedł się praktycznie w 1 dzień)

Info z facebooka jednego ze Szczecińskich sklepów gdzie pracują dość ogarnięci ludzi. W komentarzach potwierdzają że gra od polskiego dystrybutora będzie miała pl napisy.

Opublikowano

actual_1335560600.jpg

Okładka pierwszego komiksu, premiera w czwartek.

Swoją drogą, wejdźcie na Muve - oficjalne potwierdzenie polskiej wersji to już chyba tylko formalność. :)

Opublikowano

Swoją drogą, wejdźcie na Muve - oficjalne potwierdzenie polskiej wersji to już chyba tylko formalność. :)

Wszedłem i co ? nie wiedzę nic szczególnego :)