Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

poczytaj poprzednie strony bo nie chcę mi się znowu tłumaczyć :reggie:. albo w pół tygodnia nadrób 33 numery "New avengers" i 44 "avengers" :P.

Edytowane przez tk___tk

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 200,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Miałem 13 lat kiedy kupiłem to wydanie Mega Marvel. Wcześniej nigdy nie słyszałem o Weapon X. Już wtedy wiedziałem, że jest to dzieło.   Hailsy i wieczna chwała Barry Windsor-Smithowi!

• ja natomiast z oferty all-new marvel now polecam następujące tytuły:     nigdy specjalnie nie czytałem x-factora, ale jako że ta seria miała odejść od detektywistycznej formuły, a za rysunki odpo

• @Mastachi, Ichabod wypuścił długo obiecywany materiał:  

Opublikowano

No dobra. Z tego starego to pamietam tylko ze pajeczak dostal czarny kostium.

Opublikowano

iceman z x-menów oficjalnie wyoutowany przez grzebiącą mu w myślach Jean Grey. czy gejowskie lobby wszędzie wsadzi swoje macki?

Własnie czytałem UXM #138 z 1980 roku. Numer po Dark Phoenix Saga. Wiecie - trwa pogrzeb Jean i Scotty wspomina całą historię X-Men. W jednym z kadrów nawiązujących do przyjęcia Jean Grey do szkoły, Cyc, Beast i Angel slinią się obserwując ją przez okno. W rogu widać znużoną, odwróconą od całej sceny lodową facjatę Icemana mówiącego "A girl...BIG DEAL!" :ph34r:

Opublikowano

Bobby nie był czasem najmłodszy z nich ? Skoro był dzieckiem to może nadal ciągał dziewczyny za włosy zamiast patrzeć im pod kieckę.

Opublikowano

Daredevil Yellow od muchy na gildii taniej niz tom kolekcji marvela. Zamawiam sobie.

Opublikowano

Co oni odwalają z Hawkeyem ? Zrobili cliffahangera przed ostatnim zeszytem na pół roku w międzyczasie zaczynając inną serię :/

Opublikowano

a co all-New hawkeye lemire'a to nie jest bezpośrednia kontynuacja?

Opublikowano

Jest,ale hawkeye 021 skończył się cliffhangerem i miało być zakończenie w hawkeye 022, który został opóźniony do lipca 2015.

Ta seria zawsze miała problem z trzymaniem się terminów :/

Edytowane przez Soban

Opublikowano

Straszna bieda jak na pierwszy tytul, ale avengers teraz na topie, pewnie stad ta decyzja.

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Amazing Spider man musi byc, dopiero co Peter wrocil. 

Opublikowano

Ile można...

edit: tzn super, że wyszli z taką inicjatywą bo im większa konkurencja tym większe starania o klienta. Sam wolałbym jednak cos innego niż pokazany wyżej tytuł Avengers czy przytoczony ASM Slota (wiadomo, że najlepszym Spajdermenem był Otto c'nie ;) ? ) Ciekawi mnie czy będą wydawać komiksy w standardowym formacie czy OHC i czy będą mieli, tak jak w przypadku DC, dostęp do bieżących serii.

ps Poza tym w końcu może będzie można zaopatrzyć się w komiksy Marvela (poza WKKM) w porządnej jakosci wydaniu i normalnych cenach - to jest chyba najważniejsze.

Edytowane przez ornit

Opublikowano

Inicjatywa fajna, aż miło się patrzy na taki boom :) tytuł na start z kolei średni, ale na fali filmu może się dobrze sprzedać. Sklepy podają, że wydanie w miękkiej oprawie ale cena przystępna jak na Egmont.

PS Może w końcu Deadpoola ktoś wyda.

Opublikowano

Chyba bym wolał dopłacić te kilka złotych za hc. No ale spoko, cieszy że rynek komiksowy w Polsce się rozrasta.

Opublikowano

Cena 39,99. W dyskontach będzie można kupić za 25zł z groszami :)

Na przykład gdzie?

Za taką niską ceną z chęcią bym nabył.

Opublikowano

Cena 39,99. W dyskontach będzie można kupić za 25zł z groszami :)

Na przykład gdzie?

Za taką niską ceną z chęcią bym nabył.

Literacka ma 35% zniżki na wszystkie komiksy od Egmontu:

http://www.literacka.pl/

Jest też Aros i Bonito.

Pojawił się przeciek tytułów:

All-New X-Men Vol. 1: Yesterday's X-Men (All-New X-Men: Wczorajsi X-Men)

Avengers Vol 1: Avengers World (Avengers: Świat Avengers)

New Avengers Vol. 1: Everything Dies (New Avengers: Wszystko Umiera)

Guardians of the Galaxy Vol. 1: Cosmic Avengers (Strażnicy Galaktyki: Kosmiczni Avengers)

Amazing Spider-Man: Dying Wish (Amazing Spider-Man: Ostatnie Życzenie)

Wolverine and the X-Men Vol. 5 (Wolverine i X-Men)

Opublikowano

Mam nadzieje że to nie beda jednorazowe strzały, guardianów i superiora bym chetnie zebrał.

Opublikowano

A wiadomo po ile stron mają mieć te zeszyty i pytanie do teki, co warto brać z tej listy?