Opublikowano 2 maja 20159 l poczytaj poprzednie strony bo nie chcę mi się znowu tłumaczyć . albo w pół tygodnia nadrób 33 numery "New avengers" i 44 "avengers" . Edytowane 2 maja 20159 l przez tk___tk
Opublikowano 2 maja 20159 l No dobra. Z tego starego to pamietam tylko ze pajeczak dostal czarny kostium.
Opublikowano 3 maja 20159 l iceman z x-menów oficjalnie wyoutowany przez grzebiącą mu w myślach Jean Grey. czy gejowskie lobby wszędzie wsadzi swoje macki? Własnie czytałem UXM #138 z 1980 roku. Numer po Dark Phoenix Saga. Wiecie - trwa pogrzeb Jean i Scotty wspomina całą historię X-Men. W jednym z kadrów nawiązujących do przyjęcia Jean Grey do szkoły, Cyc, Beast i Angel slinią się obserwując ją przez okno. W rogu widać znużoną, odwróconą od całej sceny lodową facjatę Icemana mówiącego "A girl...BIG DEAL!"
Opublikowano 3 maja 20159 l Bobby nie był czasem najmłodszy z nich ? Skoro był dzieckiem to może nadal ciągał dziewczyny za włosy zamiast patrzeć im pod kieckę.
Opublikowano 5 maja 20159 l Daredevil Yellow od muchy na gildii taniej niz tom kolekcji marvela. Zamawiam sobie.
Opublikowano 6 maja 20159 l Co oni odwalają z Hawkeyem ? Zrobili cliffahangera przed ostatnim zeszytem na pół roku w międzyczasie zaczynając inną serię
Opublikowano 7 maja 20159 l Jest,ale hawkeye 021 skończył się cliffhangerem i miało być zakończenie w hawkeye 022, który został opóźniony do lipca 2015. Ta seria zawsze miała problem z trzymaniem się terminów Edytowane 7 maja 20159 l przez Soban
Opublikowano 12 maja 20159 l http://ksiazki.onet.pl/wiadomosci/egmont-rozszerza-oferte-o-komiksy-marvela/y390jj Egmont podpisał umowę z Marvelem Pierwszy komiks jaki się ukaże z tego połączenia Edytowane 12 maja 20159 l przez Malibu
Opublikowano 12 maja 20159 l Straszna bieda jak na pierwszy tytul, ale avengers teraz na topie, pewnie stad ta decyzja. Edytowane 12 maja 20159 l przez Shen
Opublikowano 12 maja 20159 l http://ksiazki.onet.pl/wiadomosci/egmont-rozszerza-oferte-o-komiksy-marvela/y390jj Egmont podpisał umowę z Marvelem Pierwszy komiks jaki się ukaże z tego połączenia bardzo słaby ogn, czekam na kolejne propozycje.
Opublikowano 12 maja 20159 l Ile można... edit: tzn super, że wyszli z taką inicjatywą bo im większa konkurencja tym większe starania o klienta. Sam wolałbym jednak cos innego niż pokazany wyżej tytuł Avengers czy przytoczony ASM Slota (wiadomo, że najlepszym Spajdermenem był Otto c'nie ? ) Ciekawi mnie czy będą wydawać komiksy w standardowym formacie czy OHC i czy będą mieli, tak jak w przypadku DC, dostęp do bieżących serii. ps Poza tym w końcu może będzie można zaopatrzyć się w komiksy Marvela (poza WKKM) w porządnej jakosci wydaniu i normalnych cenach - to jest chyba najważniejsze. Edytowane 12 maja 20159 l przez ornit
Opublikowano 12 maja 20159 l Inicjatywa fajna, aż miło się patrzy na taki boom tytuł na start z kolei średni, ale na fali filmu może się dobrze sprzedać. Sklepy podają, że wydanie w miękkiej oprawie ale cena przystępna jak na Egmont. PS Może w końcu Deadpoola ktoś wyda.
Opublikowano 12 maja 20159 l Chyba bym wolał dopłacić te kilka złotych za hc. No ale spoko, cieszy że rynek komiksowy w Polsce się rozrasta.
Opublikowano 12 maja 20159 l Cena 39,99. W dyskontach będzie można kupić za 25zł z groszami Na przykład gdzie? Za taką niską ceną z chęcią bym nabył.
Opublikowano 12 maja 20159 l Nie wiem gdzie takie promocje, ale gildia ma za 30zł http://www.sklep.gildia.pl/komiksy/275193-avengers-wojna-bez-konca
Opublikowano 12 maja 20159 l Cena 39,99. W dyskontach będzie można kupić za 25zł z groszami Na przykład gdzie? Za taką niską ceną z chęcią bym nabył. Literacka ma 35% zniżki na wszystkie komiksy od Egmontu: http://www.literacka.pl/ Jest też Aros i Bonito. Pojawił się przeciek tytułów: All-New X-Men Vol. 1: Yesterday's X-Men (All-New X-Men: Wczorajsi X-Men) Avengers Vol 1: Avengers World (Avengers: Świat Avengers) New Avengers Vol. 1: Everything Dies (New Avengers: Wszystko Umiera) Guardians of the Galaxy Vol. 1: Cosmic Avengers (Strażnicy Galaktyki: Kosmiczni Avengers) Amazing Spider-Man: Dying Wish (Amazing Spider-Man: Ostatnie Życzenie) Wolverine and the X-Men Vol. 5 (Wolverine i X-Men)
Opublikowano 12 maja 20159 l Mam nadzieje że to nie beda jednorazowe strzały, guardianów i superiora bym chetnie zebrał.
Opublikowano 12 maja 20159 l A wiadomo po ile stron mają mieć te zeszyty i pytanie do teki, co warto brać z tej listy?