Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Dziejsza jazda

IMG_0100.png

Przyszło akurat jak wróciłem z jazdy, ale bez dodatkowego uchwytu na kierę, który zamówiłem. Ponoć ma cały tydzień być ładnie więc może uda się pojeździć po pracy ;)

5BEF766B-F446-4215-B0D1-A03D39DCF3B1.jpeg

IMG_0103.jpeg

IMG_0104.jpeg

Edytowane przez Kaczi

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 423 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A ja dziś wróciłem z wyprawy życia. Wyruszyłem rowerem z Rybnika i dojechałem aż do Wiednia. Razem 385 km. Ilość zwariowanych sytuacji ciężko zliczyć. Mój rower ze wszystkim ważył jakieś 25-30 kg. Gór

• No i zrobiłem to. Objechałem całe Tatry. 240 km, 3000 m przewyższeń, dwa dni. Rekord dniówki pobity i to w górach, mogę być z siebie dumny. Aż sam nie wierzę, że to zrobiłem i jeszcze wróciłem au

• No i za mną pierwszy backpacking, w pobliżu Połczyn-Zdrój.   Dziesiątki popełnionych błędów, ale było dobrze. W dwa dni pykło 130 km. Śpiwór niby na chłodne noce, ale było zimno na hamaczku.

Opublikowano
W dniu 19.04.2026 o 14:58, Kaczi napisał(a):

Dziejsza jazda

IMG_0100.png

Przyszło akurat jak wróciłem z jazdy, ale bez dodatkowego uchwytu na kierę, który zamówiłem. Ponoć ma cały tydzień być ładnie więc może uda się pojeździć po pracy ;)

5BEF766B-F446-4215-B0D1-A03D39DCF3B1.jpeg

IMG_0103.jpeg

IMG_0104.jpeg

Daj znać jak to się sprawuje w pełnym słońcu bo coś narzekali na jasność ekranu.

Opublikowano

@LansVansDans tak też słyszałem, ponoć i tak poprawili jasność względem Binavi. Póki co jest do wyboru tryb ciemny i jasny jak i automatyczna jasność i można ustawiać samemu nawet z ekranu głównego, ściąga się palcem w dół i mamy suwak do amunalnego ustawainia

Opublikowano

Jak się Wam sprawdzają dotykowe ekrany w tych nawigacjach? Jak reagują na deszcz czy mokre dłonie?

Jakoś nie przemawia to do mnie i zmiana przycisków na dotykowe ekrany w tym przypadku to nie jest krok w dobrą stronę, tylko narzucony przez producentów (żeby to im się wszystko zgadzało)), na szczęście mam wiekowego już Garmin Edge 530 i mam nadzieję że nie będę musiał go prędko zmieniać.

U mnie też w końcu rozpoczął się sezon rowerowy, a przerwę miałem na prawdę długą, bo od września. Jak zawsze plany wzięły w łeb i z planowanej dłuższej wycieczki mogłem wyrwać się tylko na 1,5 godz. Także zaliczyłem pętelkę bo okolicznych lasach i wioskach. Jak jechałem to mnie coś tknęło i po sprawdzeniu okazało się, że pojechałem prawie takie same kółko jak ostatnie we wrześniu, w sumie nieświadomie wybierając trasę.

Opublikowano

@Artur_K -> fizyczne przyciski sa dużo lepsze. Natomiast na nawigacji interesuje mnie tylko trasa więc uruchamiam ja na poczatku dnia i dezaktywuje na

58 minutes ago, Artur_K said:

Jak się Wam sprawdzają dotykowe ekrany w tych nawigacjach? Jak reagują na deszcz czy mokre dłonie?

Mam egde explorer 2 (dotykowy) . Przy powyższych nadal działa co nie zmienia stanu rzeczy, że fizyczne przyciski sa lepsze ;)

Opublikowano

na razie to taka integracja z tym chińskim binavi air że map z komoota na urządzenie nie mogę bezpośrednio wysyłać trzeba zapisywać do aplikacji iGPsport a potem znowu ręcznie wysyłać na urządzenie. A żeby to zrobić to trzeba mieć chyba jakiś membership wykupiony lub chyba jest jedna lokalizacja za darmo. Niby jest oficjalne wsparcie ale nie przez urządzenie a aplikacje. Na samej apce iGPsport są dostępne trasy i też trzeba je ręcznie wysyłać na urządzenie. Mój czujnik tętna garmina z paska piersiowego jest wykrywalny w końcu ma to chodzić po ANT+, jak i ten z zegarka też można dodać żeby wyświetlało się na urządzeniu. Jeszcze żadnej jazdy nie miałem bo ciężko mi się po robocie ruszyć z domu

Opublikowano

Fast and slow.

Pierwsze 100km w sezonie i dupsko niemiłosiernie bolało. Ale w nst sobotę jedziemy z kolejnym!

Screenshot_20260422_170022_Garmin Connect.jpg

Screenshot_20260419_071421_Garmin Connect.jpg