Gość Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Tylko napiszcie w periodyku że bany z foruma działają też w realu, bo jeszcze Sylvany gotowe przyjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 no teraz padłem. pytanko. niepełnoletni mają wstęp ? rozumiem, że o alkoholu striptizie można zapomnieć, ale sam wstęp do klubu na EP ? nie będę się tłukł przez 140 km na darmo Cytuj Odnośnik do komentarza
mlokon 8 Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Bedzie ktos fajny zebym nie jechal na darmo? Na ekipe z ep5 to liczyc nie ma co pewnie ;[ jak to nie. ja będę Cytuj Odnośnik do komentarza
Patoslaw 11 Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Kiedy będzie można zobaczyć jakąś małą listę turniejów ? ^_^ Ps. Jeżeli ktoś wybiera się z Wrocka niech puści PW. W końcu w kupie siła 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
Flaha 25 Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Fajna impreza się szykuje, chciałem tylko dodać, że liczyłem na nowe EP i w pewnym sensie się zawiodłem, myślałem, że impreza zostanie zrobiona tak jak chociażby ep5 czyli gdzieś w terenie, gdzieś gdzie gracze byli by nie zależni i impreza mogła by potrwać dłużej niż 1 dzień. O ile się nie mylę to klub będzie otwarty na czas EP ? To może rodzić również konflikty po między upitymi "imprezowiczami" a ekipą od extreme party. Niestety odpuszczę sobie to EP i liczę na to, że z organizujecie następne w innych warunkach. Tak, że życzę wszystkim dobrej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 040 Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Lokal na bank bedzie zamknięty dla pospólstwa Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Szykuje się świetna impreza. Będę na 90%. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojti166 0 Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Ja też się pisze Jedzie "jakiś Wałbrzych" i okolice ?? Może grupowy wypad ? btw: Będą jakieś CRAZY COMPO ?? xD Wałbrzych moze bedize jechal wiec grupowy wyjazd ze tak powiem wchodzi w rachube ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
Kamil Paci 0 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Dzis mielismy kolejne spotkanie w klubie. Planujemy impreze przez 12 godzin. Od 12 do 24. To sie moze jeszcze zmienic. Oficjalne otwarcie EP bedzie zapewne okolo 13-14. Pracujemy nad tym, aby dobe hotelowa w akadamikach wydluzyc i rozpoczac ja wczesniej. Przyjezdzasz rano i kierujesz sie prosto do pokoju. Odswiezenie sie, przebranie i zostawienie rzeczy tak aby w poludnie byc juz na miejscu w klubie. Impreza konczy sie powiedzmy o polnocy, nocleg do rana i wypad do Blue City czy do srodmiescia czyli przedluzenie "integracji grupowej". Na miejscu w klubie dostajesz opaske (jednorazowa). Wchodzisz na nia i wychodzisz kiedy ci sie podoba. Zwlaszcza, ze impreza nie bedzie tylko w samym klubie. Zajmiemy troche miejsca przed klubem (min. do dyspozycji imprezowiczow bedzie kilkanascie automatow do gier). Do tego byc moze uda nam sie dogadac z organizatorami paintballa i labiryntu laserowego w Blue City czyli CoD/GoW/K2 na zywo. Co jeszcze. Jesli przyjedziesz z dzieciaczkiem to obok jest fajne miejsce. Masa atrakcji dla dziecka. Mamy juz rozplanowane miejsca na turnieje, miejsca na rozlozenie sie z wlasnym sprzetem (pracujemy nad wypozyczeniem odpowiedniej ilosci tivikow), miejsca na integracje we wlasnym gronie, miejsca na prezentacje itp. No no przebijecie GAME CONVENTION:d Trzeba już szukać nazwy na najlepszą konsolową imprę, możę ŚcierConvention ? albo P G A Zgred co wy na to? xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Master_Lukas 202 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Gdyby wypalił paintball i/lub laserki to byłaby bomba Szkoda, że impreza tylko do 24, ale nie ma co narzekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
SoNiC4000 0 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Wszystko, ładnie, pięknie, elegancko. Tylko czemu tak daleko? Czemu akurat Warszawa ? Wpadł bym z miłą chęcią ale ze względu że warszawa a nie gdzieś w Katowicach chyba nie będę mógł =/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Master_Lukas 202 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Najlepiej żeby EP odbywało się w kilku miastach jednocześnie, wtedy wszyscy byliby zadowoleni. Warszawa leży mniej więcej w centrum kraju więc ten wybór jest jak najbardziej trafiony. Ciekawe czy tak samo marudzicie gdy wyjeżdżacie na wakacje, np. nad morze :> Cytuj Odnośnik do komentarza
milo121 0 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Siemka Tez mam zamiar się na to wybrać, ale czy mógł by mi ktoś podać wszystkie koszta i czy trzeba jakoś wcześniej rezerwować bilety czy coś ?? Za pomoc z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
AleXy 0 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Bede na 100% i biore ps3 Proponuje ustapic jakies turnieje w cod nfs itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 bierzcie konsole ! ja wezme plecak na nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
AleXy 0 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Kto jest z Radomia ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ALIEN_ALIEN Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 SUPER !!! 15 jadę na Koncert MADONNY do Warszawy to mam powód by więcej w Stolicy posiedzieć i poczekać :-) Na pewno mnie tam nie zabraknie z wrażeniami po występie Królowej :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
lodziarz 0 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Mam blisko więc będe Cytuj Odnośnik do komentarza
Manor 645 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 emigracja do Anglii nie wypaliła, także jak nie będę miał jakiejś innej fuchy to postaram się wpaść ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Metal 4 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Ja będę chyba, ze jakaś katastrofa mnie spotka Z Ełku jeszcze kilka osób prawdopodobnie ze mną wpadnie Ktoś jeszcze z okolic? Raczej żadnej konsoli nie wezmę, może PSP tylko, bo pewnie by nie przeżyły tego Dobrze, ze w centrum Polski, bo na Śląsk mam od fiutka i ciut ciu drogi Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Dobrze, ze w centrum Polski, bo na Śląsk mam od fiutka i ciut ciu drogi Kolejny z dopuszczakiem z geografii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 wlasnie, bo mialem pisac, a nawet pokazac: Warszawa nie jest w srodku Polski, tak samo jak Szczecin nie jest nad morzem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Nie bedzie mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Metal 4 Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 (edytowane) No lol czepiacie się jak nie wiem. Na pewno bardziej w centrum niż Szymocice i to dużo bardziej . No ale co racja to racja, a gdzie leży Warszawa wiem. Może najlepiej będzie połączyć przekątnymi najdalej wysunięte krańce i za centrum uznać tylko i wyłącznie punkt ich przecięcia? Edytowane 24 Maja 2009 przez Metal Cytuj Odnośnik do komentarza
milo121 0 Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 - cena biletu: 10 zl (kasa na pokrycie czesci kosztow). Bilet bedzie jednoczesnie kuponem na "napoj" (bezalkoholowy jesli jestes nieletni albo alkoholowy jesli masz juz ten swoj plastik w portfelu) - to oferta dla osob ktore wczesniej zrobia rezerwacje No właśnie Fenix...Gdzie zrobić rezerwawacje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi