Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Odświeże temat.

Gra ktoś w to jeszcze? Jak tak, to chciałem się spytać czy wy też czasem jak macie aktywnego shielda i wjeżdżacie w minę to tracicie przez chwile kontrole nad autem lub tracicie prędkość? (tak jakby shield nic nam nie dał) Według mnie tak raczej nie powinno być <_<

No i jakby znaleźli się chętni, to może udało by się wspólnie pograć, bo Polacy w Blurze praktycznie nie istnieją :pinch:

Edytowane przez Tidek

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 202
  • Wyświetleń 22,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ojj nie wiem czemu przestałem wierzyć w Bizzare w momencie premiery gry... przecież to są królowie arcade racingów i Blur tylko i wyłącznie to potwierdza.   Jako wielki fan tego typu wyścigów (symul

• Szymek - odpal grupę wyścigów Fan Favorite, konkretnie wyścig numer 3 czyli Brighton Costal Cruise. wybierz Hummera 2 i tuż na starcie zatrzymaj się tak żeby obserwować fajerwerki. pamiętaj że to musi

• - tak - nie

Opublikowano

O lol :blink: ! Czytaliście 'szybkie newsy' (czy jak to nazwać) na ppe:

"Jak donoszą szpiedzy, studio Bizzarre Creations zostało zamknięte przez Activision, a jego 200 pracowników straciło pracę..."

Smutny news :ermm:. Jak dla mnie Blur było świetne, liczyłem na sequel. Takie utalentowane studio a przez marną sprzedaż jednego tytułu poszli na bruk.

Opublikowano

Ehh, a ta gra aż prosi się o nowe DLC czy sequel.

Szkoda, została stworzona pod multiplayer, a sprzedała się tak tragicznie ;/

Opublikowano

Wielka szkoda. Blur to jeden z najlepszych arcade racerów ostatnich lat.

Kilka dni temu na bibie u brata zagrywaliśmy się w Blura we trzech na podzielonym ekranie. Zabawa jak za starych, dobrych czasów, kiedy to o internecie w Polsce mało kto słyszał. Genialna gra na splitscreen'a - nie ma to jak wypłacić kuksańca żywemu przeciwnikowi siedzącemu obok :D

Opublikowano

Takie czasy, przereklamowany szajs sprzedaje się w milionach, a perełki zostają zapomniane.

Opublikowano

Takie czasy, przereklamowany szajs sprzedaje się w milionach, a perełki zostają zapomniane.

W 100% się zgadzam. Podejrzewam, że gównian.y przehype'owany S/S:Velocity przez większą reklamę sprzedał się lepiej, niż o niebo lepszy Blur. :confused:

Opublikowano

blur to zdecydowanie top5 najlepszych gier tej generacji w które prawie nikt nie zagrał(Valkyrie Chronicles też do tego zaliczam)

Opublikowano

blur to zdecydowanie top5 najlepszych gier tej generacji w które prawie nikt nie zagrał(Valkyrie Chronicles też do tego zaliczam)

VC IMHO nie jest aż takie dobre.

A jakie to pozostałe 3 gry?

Opublikowano

Zamknięcie studia jest równoznaczne z wywaleniem ekipy z Activision czy wcieleniem ich do innych studiów ?

Opublikowano

Szkoda, liczyłem na kontynuację tej jednej z najlepszych imho gier obecnej generacji.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Czy jest sens kupienia Blura do grania głównie po sieci? Gra w to ktoś jeszcze?

Opublikowano

ja bym powiedział,że jedna z najbardziej niedocenionych gier tej generacji. I w okresie kiedy sporo osób z foruma w to grało(winner,szymek,qlimaxer,emet itp) to zdecydowanie był jeden z lepszych tytułów do multi w 2010 roku

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Swoja droga gra ktos z foruma jeszcze w Blura ? Od czasu do czasu smigne sobie online samemu - ale wiadomo, w towarzystwie zawsze razniej :P

Opublikowano

z tego co widzę z mojej friendlisty to praktycznie nikt już nie gra. Ja swoją też sprzedałem :( A szkoda bo singiel w tej grze jest co najwyżej średni a całą esencją jest genialne multi

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Ja jakby ktoś chciał to serdecznie zapraszam do wspólnej zabawy. Gra jest prze-mega-potężnie satysfakcjonująca i grywalna na multi, a to co się działo podczas zeszłorocznych dni (a w sumie to późnych wieczorów i nocy :) ) letnich zapadnie mi na długo w pamięci.

PS: Gra jest na alledrogo do wyrwania za kilka złotych... aż żal nie kupić.

Opublikowano

Również bardzo polecam grę, potrafi naprawdę wciągnąć :) Mi tam już ~300h gry wystarczy (niestety według mnie gra stała się zbyt liniowa).

• 1 rok później...
Opublikowano

2 pytanka:

- serwery jeszcze działają?

- gra ma online pass?

Opublikowano

Działają, ludzie gra jest za grosze, a sama w sobie jest tak fenomenalna, że NIE MOŻNA w nią nie zagrać, bo multi to esencja szeroko pojętej zaje.bistości.

Opublikowano

Nic nie poradzisz na to że jedyne co widzą ludzie to CoDy, BFy i NFSy.

PS. jak chcemy przywrócić nasz event do życia to przynajmniej z 10 osób musi być, granie w 2-3 osoby stało się trochę nudne : P

Edytowane przez Tidek