Opublikowano 23 maja 201014 l No trochę zawiało penisem, czarę goryczy przelała scena z Charlie w biurze, gdy tatuś jej przez 10 minut gadał że ją kocha. Byłbym się obrzygał, mało brakowało. Ale za to fajnie, że nie wszystkim spełnia się wizja z fleszforłorduf. To jest akurat fajne. Mimo paru wpadek na ostatni odcinek czekam jak wygłodniałe psisko na kawałek kości.
Opublikowano 7 czerwca 201014 l Zakonczyl sie ten sezon jakos sensownie czy dowalili cliffhanger? bo nie wiem czy sie zabierac za te odcinki co emitowali po przerwie.
Opublikowano 7 czerwca 201014 l Zakończył się cliffhangerem, ale nastepnego sezonu nie bedzie, bo anulowali serial.
Opublikowano 8 czerwca 201014 l No niby jest jakaś mega akcja 'save Flashforward', ale pewnie uja z niej wyniknie. A finał był dobry i warto obejrzeć mimo prawdopodobnego braku kontynuacji.
Opublikowano 11 czerwca 201014 l Finał był ujowy. A cliffhanger polegał na tym, że: zobaczyliśmy znowu przyszłość i tym razem 10 lat starszą córkę tego co nie umie grać mówiącą "ZNALEŹLI GO KIERWAAA!". No i w normalnym świecie ten co nie umie grać roz(pipi)ał cały budynek wypełnionych tymi z tatuażem z gwiazdką za pomocą jednego shotguna. Budynek wybuchł i nie było wiadomo co się stało z tym co nie umie grać. Teraz jak wiemy druga seria miała polegać na 10-letnim poszukiwaniu tego-co-nie-umie-grać.
Opublikowano 5 listopada 201014 l Tak obczajałem nową funkcję naszego forum i sprawdzałem dlaczego mam aż tyle minusików w tym topicu. Teraz mogę śmiało napisać, że miałem rację, a każdy kto widział "potęgę" tego serialu po drugim odcinku jest debilem. pozdrawiam
Opublikowano 17 listopada 201014 l Autor " Gabrielle Union, która w serialu grała narzeczoną Demetriego, Zoe, niedawno przyznała, że producenci inaczej chcieli poprowadzić wątki tych bohaterów. Demetri miał zginąć w pierwszym sezonie. „W sezonie 2, Zoe miała obwiniać agentów FBI o śmierć Demetriego i z zemsty bronić wszystkich przez nich oskarżonych” wyznała Union. Jednak John Cho zyskał sympatię widzów i sporą popularność po występie w filmie „Star Trek” dlatego producenci postanowili nie uśmiercać jego bohatera. Wątek Zoe został ograniczony do minimum, a Union nawet nie pojawiła się w finale pierwszego i zarazem ostatniego sezonu serialu. Dlaczego jej zdaniem serial został zdjęty z anteny? „Tak to jest, gdy próbuje się sprzedać mechanikę kwantową gdy trwa Olimpiada”. Czyli Demetri jednak miał zginąć, a scenarzyści pozmieniali wiele wątków w serialu. Może właśnie ten brak konsekwencji ze strony twórców FlashForward był przyczyną zdjęcia z serialu z anteny? Po zakończeniu FlashForward, Union gościnnie wystąpiła w serialu „Poślubione armii”. John Cho pracował nad filmem „A Very Harold & Kumar Christmas” i na pewno pojawi się w drugiej części „Star Treka”."
Opublikowano 17 listopada 201014 l Dlaczego jej zdaniem serial został zdjęty z anteny? „Tak to jest, gdy próbuje się sprzedać mechanikę kwantową gdy trwa Olimpiada”. Tralala
Opublikowano 17 listopada 201014 l Serial został zdjęty, bo był chu.jowy Zakochany szekspir niesamowicie słabił, a do tego całkiem fajny ogólny zamysł został tak zaje.biście zamerykanizowany, że och.uj
Opublikowano 18 listopada 201014 l Przeca serial dział się W ameryce i nakręcili GO amerykanie, po chu.ju fajny argument. Było czasem słabiej ale potem pod koniec było już coraz lepiej i finał był świetny.
Opublikowano 18 listopada 201014 l Finał był fajny pod względem akcji, ale chu.jowo chcieli przeciągnąć fabułę na drugi sezon Co potem? Nowy blackout co sezon?
Opublikowano 18 listopada 201014 l No tutaj się możemy zgodzić- też sobie nie wyobrażam blackoutów co sezon, ale może coś sensownego dało się wymyślić.
Opublikowano 27 stycznia 201114 l Czy ktoś wie jak miał przebiegać wątek główny? Jak to wszystko miało się zakończyć? Proszę o link, jeśli jakiś istnieje. Mnie się wydaję, że te przebłyski miały ostrzec ludzi przed końcem świata, którego zapis widniał na tablicy Dysona. Szkoda, że nie dowiemy się kto wywołał przebłyski i w jakim celu. Serial miał potencjał po mimo wielu błędów. Była szansa na napisanie bardzo dobrej historii. Na pewno lepiej by to wyszło niż ostatni sezon Lostów, który jest totalną bzdurą i robieniem z widza debila. Edytowane 27 stycznia 201114 l przez rkBrain
Opublikowano 27 stycznia 201114 l Ktoś tu kiedyś chyba wrzucał, ale to była raczej luźna wypowiedź twórców, tak jak ta o tym co miało być w 3 sezonie twin peaks