Opublikowano 2 lipca 201014 l ch'uj, co jak co, ale dzisiaj to 2manydjs fajne było. i btw, ktoś z forume mnie chyba poznał jak się witałem z koleżanką... tylko nie pamiętam nicka - numer siakiś zapisałem, ale troche słabo dzwonić i "siema, jesteś z forumingu może?". kto to był? zgłoś się! :]
Opublikowano 6 lipca 201014 l Autor ch'uj, co jak co, ale dzisiaj to 2manydjs fajne było. i btw, ktoś z forume mnie chyba poznał jak się witałem z koleżanką... tylko nie pamiętam nicka - numer siakiś zapisałem, ale troche słabo dzwonić i "siema, jesteś z forumingu może?". kto to był? zgłoś się! :] uju to ja byłem. Poznałem Cie po japie : **. Picie nam nie wyszlo niestety ;D
Opublikowano 6 lipca 201014 l Aaa, tak właśnie myślałem. cóż, za rok się napijemy. ale kur'wa moje zdziwienie było wielkie jak mnie rozpoznałeś. ;] Cypress Hill (i baty ;d), Damian Marley i NAS i epicka ekipa z Katowic, z którą przesiedziałem połowę 4 dnia. tyle. więcej mi nie trzeba było. no i 2manydjs w pierwszy dzień też w pytkę.
Opublikowano 6 lipca 201014 l Nas z Damianem, Cypres, jeszcze Matisyahu i przesadzone Die Antwoord. Na nich pojechalem i sie wogole nie zawiodlem. Ogolnie dobry wypad na tego heinekena wyszedl
Opublikowano 3 lutego 201114 l Kupiłem bilety w ciemno, mam nadzieje na jakis dobry lineup na 10 edycje
Opublikowano 4 lutego 201114 l Primusa zaprosili 0_o troche im to burzy budowana przez lata marke, chu.jowego i nadetego festiwalu dla homoseksualnej mlodziezy
Opublikowano 5 lutego 201114 l oprócz indie gówna w każdy dzień znajduje się tam coś porządnego. a z Primusem bardzo dobrze, wszystkie indie pe'dały będą na swoich koncertach bo nawet nie będą wiedzeić po nazwie co to Primus, a nie jak w zeszłym roku mi się na Cypress Hill wbijali i jakaś banda hipsterów do mnie i znajomej CZY MOŻEMY DAĆ IM BUCHA JEDNEGO BO ONI NIE WZIĘLI I W OGÓLE!?
Opublikowano 6 lutego 201114 l Foals! To mnie rozwaliło. Jak będzie także Radiohead to już w ogóle bajka.
Opublikowano 26 kwietnia 201113 l Czy da radę kupić bilet w dzień koncertu? Na chwilę obecną nie jestem zdecydowany, czy jadę bo nie wiem jak będzie z czasem, ale jak 30 czerwca się zdecyduję, pojadę do Gdyni, to przed samym wejściem na imprezę kupię jeszcze bilet? Są tam na miejscu sprzedawane?
Opublikowano 5 maja 201113 l Straszna nedza boza Big Boi-em i Dedmous5 lineup jest straszny -_- Szkoda ze 10 lecie Open-Era zostalo tak z(pipi)ane ( zwlaszcza po swietnych edycjach z lat 2009 i 2010 )
Opublikowano 8 czerwca 201113 l Macie jakieś namiary na dobre i tanie przekimanie blisko właściwej imprezy?
Opublikowano 8 czerwca 201113 l Z jednej strony też najeżdżam na line-up, a z drugiej nie znam 70% grających tam zespołów ;] więc może się okazać że jakieś perełki się pojawią. Np. ostatnio odkryłem hiszpański Crystal Fighters i całkiem fajne. Tak tylko se piszę i tak nie pojadę.