Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

ch'uj, co jak co, ale dzisiaj to 2manydjs fajne było.

i btw, ktoś z forume mnie chyba poznał jak się witałem z koleżanką... tylko nie pamiętam nicka - numer siakiś zapisałem, ale troche słabo dzwonić i "siema, jesteś z forumingu może?". kto to był? zgłoś się! :]

• Odpowiedzi 365
  • Wyświetleń 74,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
  • Autor

ch'uj, co jak co, ale dzisiaj to 2manydjs fajne było.

i btw, ktoś z forume mnie chyba poznał jak się witałem z koleżanką... tylko nie pamiętam nicka - numer siakiś zapisałem, ale troche słabo dzwonić i "siema, jesteś z forumingu może?". kto to był? zgłoś się! :]

uju to ja byłem. Poznałem Cie po japie : **. Picie nam nie wyszlo niestety ;D

Opublikowano

Aaa, tak właśnie myślałem. :D cóż, za rok się napijemy. ale kur'wa moje zdziwienie było wielkie jak mnie rozpoznałeś. ;]

Cypress Hill (i baty ;d), Damian Marley i NAS i epicka ekipa z Katowic, z którą przesiedziałem połowę 4 dnia. tyle. więcej mi nie trzeba było. ;) no i 2manydjs w pierwszy dzień też w pytkę.

Opublikowano

Nas z Damianem, Cypres, jeszcze Matisyahu i przesadzone Die Antwoord. Na nich pojechalem i sie wogole nie zawiodlem. Ogolnie dobry wypad na tego heinekena wyszedl

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Kupiłem bilety w ciemno, mam nadzieje na jakis dobry lineup na 10 edycje

Opublikowano

Primusa zaprosili 0_o

troche im to burzy budowana przez lata marke, chu.jowego i nadetego festiwalu dla homoseksualnej mlodziezy

Opublikowano

oprócz indie gówna w każdy dzień znajduje się tam coś porządnego. a z Primusem bardzo dobrze, wszystkie indie pe'dały będą na swoich koncertach bo nawet nie będą wiedzeić po nazwie co to Primus, a nie jak w zeszłym roku mi się na Cypress Hill wbijali i jakaś banda hipsterów do mnie i znajomej CZY MOŻEMY DAĆ IM BUCHA JEDNEGO BO ONI NIE WZIĘLI I W OGÓLE!?

Opublikowano

jaka chu,jnia

i tak nie pojedziesz

Opublikowano

Pjerdole, to już lepszy Orange z prawdopodobnym Foo Fighters :teehee:

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Czy da radę kupić bilet w dzień koncertu? Na chwilę obecną nie jestem zdecydowany, czy jadę bo nie wiem jak będzie z czasem, ale jak 30 czerwca się zdecyduję, pojadę do Gdyni, to przed samym wejściem na imprezę kupię jeszcze bilet? Są tam na miejscu sprzedawane?

Opublikowano
  • Autor

zwykłe bilety na luzie, o te z polem może być ciężko

Opublikowano

Straszna nedza boza Big Boi-em i Dedmous5 lineup jest straszny -_- Szkoda ze 10 lecie Open-Era zostalo tak z(pipi)ane ( zwlaszcza po swietnych edycjach z lat 2009 i 2010 )

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Macie jakieś namiary na dobre i tanie przekimanie blisko właściwej imprezy?

Opublikowano

Z jednej strony też najeżdżam na line-up, a z drugiej nie znam 70% grających tam zespołów ;] więc może się okazać że jakieś perełki się pojawią. Np. ostatnio odkryłem hiszpański Crystal Fighters i całkiem fajne. Tak tylko se piszę i tak nie pojadę.