Jump to content

The Ballad of Gay Tony

Recommended Posts

http://twitter.com/RockstarGames/status/1800272393

Już niedługo powinny pojawić się pierwsze informacje na temat drugiego epizodu do GTA IV. Jak na razie wiemy tylko tyle, że głównym bohaterem na 99% będzie Luis Fernando Lopez, którego spotkaliśmy kilka razy zarówno w podstawce, jak i The Lost and Damned. Zapewne gdzieś w okolicach E3 pojawi się trailer, zaś sam dodatek będzie miał swoją premierę przed końcem tego roku.

• 2 weeks later...

ha ha, genialny tytuł. Rockstar daje czadu, ciekawe czy to przejdzie :) No i jeszcze to, bardzo ważne info dla kolekcjonerów:

Also announced is a retail release called Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City which will feature the content from “The Lost and Damned” as well as “The Ballad of Gay Tony” on one disc for $39.99. This will be a standalone disc, and will not require Grand Theft Auto IV to play.

Edited by aux
Rockstar Games has announced the fall release of both the second episode of Grand Theft Auto: The Ballad of Gay Tony and Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City, which will include both episode one The Lost and Damned, and episode two The Ballad of Gay Tony together on a single disc exclusively for the Xbox 360.

Mysle ze to obala plotke o DLC do PS3 w sierpniu ^_^

Rockstar ma jaja, trzeba to przyznać :). Dodatek zapewne będzie, podobnie jak TLaD, świetny, ale najważniejsze jest to, że na 99% nowe kawałki dostanie Electrochoc, a jak wiadomo Electrochoc FTW ^_^.

Cieszy mnie także fakt wydania wersji pudełkowej dodatków, która dla takiego zjebiszcza GTA jak ja, jest zakupem murowanym. Mam tylko nadzieję, że Epizody z LIberty City ukażą się w tym samym terminie co TBoGT na Xbox Live, bo nie chciałbym wydawać niepotrzebnie punktów (dłużej niż tydzień oczekiwania na dodatek nie wytrzymam ;)).

Swietna informacja - fajnie, ze rozszezaja GTA IV o nowe epizody ! :)

ha ha, genialny tytuł. Rockstar daje czadu, ciekawe czy to przejdzie :) No i jeszcze to, bardzo ważne info dla kolekcjonerów:

Also announced is a retail release called Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City which will feature the content from “The Lost and Damned” as well as “The Ballad of Gay Tony” on one disc for $39.99. This will be a standalone disc, and will not require Grand Theft Auto IV to play.

Jak dla mnie super - biore to od razu na X360, tym bardziej, ze GTA IV (kolekcjonerska) mam na PS3, wiec w Lost & Damned nie gralem. :)

Co ciekawe do odpalenia dwóch dodatków wydanych na płycie nie będzie potrzebne GTA 4. Tak jak piszesz Mastah fajnie by było jakby te dodatki na płycie wyszły od razu po premierze drugiego dodatku na MP albo równo z premierą na MP. Bo tak będzie trzeba kupować 2 razy to samo. Tytuł ostro pojechany, będzie głośno w sieci o nim zresztą już się robią pierwsze szumy za to kocham/y wielkie R.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Tapeta i logo mi przypomina stare dobre Vice City :rolleyes:

te neonki te sprawy.. klimat ;D

ale LC też niczego sobie, dobrze że panowie z R* wypuszczają dodatki, fakt - nabijają kabzę :D

jednak ja nie żałuje ani zł i ani jednego msp wydanego na ich produkt grę ;]