Mastah 103 Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 http://twitter.com/RockstarGames/status/1800272393 Już niedługo powinny pojawić się pierwsze informacje na temat drugiego epizodu do GTA IV. Jak na razie wiemy tylko tyle, że głównym bohaterem na 99% będzie Luis Fernando Lopez, którego spotkaliśmy kilka razy zarówno w podstawce, jak i The Lost and Damned. Zapewne gdzieś w okolicach E3 pojawi się trailer, zaś sam dodatek będzie miał swoją premierę przed końcem tego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 W końcu, w końcu kocham takie newsy, newsy dotyczące każdego GtA. A drugi dodatek jest najbardziej wyczekiwaną grą przeze mnie w tym roku, pozostaje czekać na pierwsze informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 W tytule coś widziałem na tym forum było coś o czterolistnej koniczynie, tylko nie Irlandia i poprana rodzinka McRearych ;/. Na szczęście połowę wytłukliśmy/wytłuczono ;>. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 (edytowane) http://xbox360.ign.com/articles/986/986532p1.html Edytowane 26 Maja 2009 przez Hela Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 O jeziu, jeziu, jeziu :*. Jak zaje.biście. Czuję ein dużą szprzedarz u nas w Osterreich. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 (edytowane) ha ha, genialny tytuł. Rockstar daje czadu, ciekawe czy to przejdzie No i jeszcze to, bardzo ważne info dla kolekcjonerów: Also announced is a retail release called Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City which will feature the content from “The Lost and Damned” as well as “The Ballad of Gay Tony” on one disc for $39.99. This will be a standalone disc, and will not require Grand Theft Auto IV to play. Edytowane 26 Maja 2009 przez aux Cytuj Odnośnik do komentarza
kim 1 Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Rockstar Games has announced the fall release of both the second episode of Grand Theft Auto: The Ballad of Gay Tony and Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City, which will include both episode one The Lost and Damned, and episode two The Ballad of Gay Tony together on a single disc exclusively for the Xbox 360. Mysle ze to obala plotke o DLC do PS3 w sierpniu ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastah 103 Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Rockstar ma jaja, trzeba to przyznać . Dodatek zapewne będzie, podobnie jak TLaD, świetny, ale najważniejsze jest to, że na 99% nowe kawałki dostanie Electrochoc, a jak wiadomo Electrochoc FTW ^_^. Cieszy mnie także fakt wydania wersji pudełkowej dodatków, która dla takiego zjebiszcza GTA jak ja, jest zakupem murowanym. Mam tylko nadzieję, że Epizody z LIberty City ukażą się w tym samym terminie co TBoGT na Xbox Live, bo nie chciałbym wydawać niepotrzebnie punktów (dłużej niż tydzień oczekiwania na dodatek nie wytrzymam ). Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Swietna informacja - fajnie, ze rozszezaja GTA IV o nowe epizody ! ha ha, genialny tytuł. Rockstar daje czadu, ciekawe czy to przejdzie No i jeszcze to, bardzo ważne info dla kolekcjonerów: Also announced is a retail release called Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City which will feature the content from “The Lost and Damned” as well as “The Ballad of Gay Tony” on one disc for $39.99. This will be a standalone disc, and will not require Grand Theft Auto IV to play. Jak dla mnie super - biore to od razu na X360, tym bardziej, ze GTA IV (kolekcjonerska) mam na PS3, wiec w Lost & Damned nie gralem. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Zarąbiste wydanie GTA IV + 2 DLC razem na płytce, łyknę to kiedyś zamiast trzymać samo GTA IV . Z tytułem to pojechali... boję się zawartości . Czekamy na więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza
pol_litra 0 Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 raven_raven - > na płytce będą same dodatki, bez podstawy Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Ahahaha jeszcze lepiej ;]. Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Tytuł masakra XD Prawie jak The Legend of Zelda Zrobiłbym sobie taki opis na gg, ale jeszcze pomyślą, żem lewy. BTW: Który to był Tony w IV-ce? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastah 103 Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Koleś, który wraz z Luizem Lopezem (czyli bohaterem dodatku) między innymi wymieniał diamenty na Gracie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Co ciekawe do odpalenia dwóch dodatków wydanych na płycie nie będzie potrzebne GTA 4. Tak jak piszesz Mastah fajnie by było jakby te dodatki na płycie wyszły od razu po premierze drugiego dodatku na MP albo równo z premierą na MP. Bo tak będzie trzeba kupować 2 razy to samo. Tytuł ostro pojechany, będzie głośno w sieci o nim zresztą już się robią pierwsze szumy za to kocham/y wielkie R. Cytuj Odnośnik do komentarza
Drantzell 45 Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Eee? Myślałem że to będzie o jakimś mexico-zabijace w stylu desperadosa, a tu... o gejach :o Rozumiem że ten penis w TLAD to miał być taki przedsmaczek tego co dostaniemy tym razen :o xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Jestem podkrecony - R* znowu da czadu, Lost & Damned znam juz na pamiec, czekam na wieceeeeej! Marzy mi sie nowa czesc miasta... Cytuj Odnośnik do komentarza
macieksz 0 Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Mnie rozwaliło to w jaki sposób zrobili logo. Jak zwykle majstersztyk. Niby nic wielkiego bo po prostu dobrali odpowiednio kolory, ale trafili nimi w sedno tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark AlexX 0 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Licze na jakies nowe extra wozy, tuningowanie, nowe bronie i troche ciekawsze misje. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Premiera 29 października. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastah 103 Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Tapeta z Gracie: http://www.rockstargames.com/theballadofga...oads/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Flo 0 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Tapeta i logo mi przypomina stare dobre Vice City te neonki te sprawy.. klimat ;D ale LC też niczego sobie, dobrze że panowie z R* wypuszczają dodatki, fakt - nabijają kabzę jednak ja nie żałuje ani zł i ani jednego msp wydanego na ich produkt grę ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Dodatek ma kosztować 1600MSP? Tak jak TLAD czy jeszcze nie wiadomo? Cytuj Odnośnik do komentarza
miki77 16 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 1600 - tak jak L&D. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark AlexX 0 Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 cos czuje ze dadza nam ten filtr znany z vice city, dla mnie byloby super, no i ciekawie jak bedzie sie prezentowala fabula po stronie hiszpana (?)... kurde, chcialbym juz teraz w to zagrac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi