Posted May 25, 200915 yr No i pojawił się nowy album Marshalla.Po pierwszym singlu (We Made U) myslałem, że Eminemowi skończyły się pomysły, jednak po premierze albumu muszę przyznać, że pomysłów i techniki mu zdecydowanie nie brakuje.Każdy kawałek to inne flow i zupełnie inna nawijka nie wpominając o zabawie głosem.Świetny album, dużo, dużo lepszy od średniego Encore, Em pokazuje, że ma się naprawdę dobrze i, że mozna nagrać mainstreamowy album bez użycia audiotune i tego typu pedalskich zabiegów i pokazywania dz.iw.ek i samochodów w teledyskach (3 AM - tak na marginesie najlepszy teledysk Eminema).Co tu dużo gadać - swietny album. Zapomniałem napisać o bitach.Są niezłe, praktycznie wszystkie tracki (oprócz jednego) wyprodukował Dre, a mimo to nie ma się ani przez moment wrażenia, że bity są zrobione przez jednego producenta.Polecam przesłuchanie ich na konkretnych słuchaweczkach, niektóre naprawdę dają radę. Edited May 26, 200915 yr by Dante
May 25, 200915 yr Jak Eminema średnio lubię, to kawałek 'WE MADE YOU' tak mi się wkręcił, że mała bania. ; o Cała płyta nieszczególnie mi podeszła, wolę jego wcześniejsze produkcje. ; ]
May 25, 200915 yr Author No Medicine Ball to jeden z najlpeszych , zaraz obok Stay Wide Awake, 3 AM i Underground, o którym bym zapomniał a jest też konkretny. Edited May 25, 200915 yr by 44bronx
May 26, 200915 yr Author Eminem to zaden HH lecz hippop Obczaj teledysk do 3 AM, on jest zdecydowanie hippopowy, jak zobaczyłem go pierwszy raz to nasuneły mi się skojarzenia z verbą normalnie a tak na poważnie to miażdży technicznie niejednego undergrounowego rapera.
May 26, 200915 yr stare płyty eminema są ok, ale ostatnie plumkania zamiast muzyki mnie nie jarają kompletnie. Z najnowszych płyt to np. BReal się postarał Eminem to zaden HH lecz hippop uwielbiam, jak ktoś tak pisze Edited May 26, 200915 yr by przema
May 26, 200915 yr Kiedyś był dobry w tym co robił, a ta nowa nuta jest do bani. Czekam na inne single z nowej płyty, może mi coś podejdzie.
May 26, 200915 yr Kiedyś (przez krótko) był to mój muzyczny idol (wiem, wiem wstyd), ale trochę dojrzałem i teraz widzę, że poza paroma kawałkami to jednak taki błazen robiący głównie prześmiewcze piosenki, a ten najnowszy singiel to kał w czystej postaci Szkoda.
May 26, 200915 yr Eminem jest za(pipi)isty. Robi dobre, bekowe kawałki, o klipach to nie wspominając xd Mi takie coś odpowiada ;] A jego najnowszy album jest wg mnie bardzo dobry. Idźcie posłuchać HG, Firmy czy innego gówna z ulicy, skoro mówicie, że to jest chłam ;f
May 26, 200915 yr Idźcie posłuchać HG, Firmy czy innego gówna z ulicy, skoro mówicie, że to jest chłam ;f Akurat przy tych "gigantach", których wymieniłeś to Eminema można na piedestały wynosić. Mówię tylko, że według mnie się już troszkę wypalił, albo ja dojrzałem, albo jedno i drugie:P Edited May 26, 200915 yr by teddy
May 26, 200915 yr Nowy album Ema jest świetny. Medicine Ball i 3 AM miażdży.Old Time's Sake,Same Song And Dance,Underground - też dają radę.Już dawno tyle songów z jego płyty mi się nie podobało.Naprawdę warta zakupu płytka
May 26, 200915 yr Noo, szczerze mówiąc długo czekałam na ten album i nie zawiodłam się. Dla mnie Em jest mistrzem i mimo, że ta płyta nie jest najlepszą z jego płyt, to dał czadu. A najbardziej do gustu przypadło mi 'Hello'
May 26, 200915 yr kupiłem wczoraj... przesłuchałem może z 7 kawałków póki co i średnio mi to podchodzi... ale zobaczymy co z resztą będzie...
May 27, 200915 yr Eminem jest za(pipi)isty. Robi dobre, bekowe kawałki, o klipach to nie wspominając xd Mi takie coś odpowiada ;] A jego najnowszy album jest wg mnie bardzo dobry. Idźcie posłuchać HG, Firmy czy innego gówna z ulicy, skoro mówicie, że to jest chłam ;f To żeś doyebał, "nie podoba Ci się to co mi, to na pewno jesteś fanem "gówna z ulicy"". Druga sprawa, że Firma Firmą, ale HG to bym, gównem nie nazwał, zresztą chyba nie tylko ja, jeśli chodzi o to forum.
May 27, 200915 yr Eminem jest za(pipi)isty. Robi dobre, bekowe kawałki, o klipach to nie wspominając xd Mi takie coś odpowiada ;] A jego najnowszy album jest wg mnie bardzo dobry. Idźcie posłuchać HG, Firmy czy innego gówna z ulicy, skoro mówicie, że to jest chłam ;f To żeś doyebał, "nie podoba Ci się to co mi, to na pewno jesteś fanem "gówna z ulicy"". Druga sprawa, że Firma Firmą, ale HG to bym, gównem nie nazwał, zresztą chyba nie tylko ja, jeśli chodzi o to forum. Ja nazywam. HG to (pipi). Edited May 27, 200915 yr by _Be_
May 28, 200915 yr Ogólnie płyta średnia-dobra. Nie ma co się oszukiwać dzisiaj rap szczególnie amerykański nie jest tak potęny jak w latach 90'. Największe legendy odchodzą już na emeryturę a na horyzoncie nie widać godnych następców.
May 28, 200915 yr Właśnie przed chwilką mi się bardzo wkręcił ''beautiful''. @ Bartek, nie porównuj Eminema z polskim hh. o.O Zresztą, rozmawialiśmy już dzisiaj o tym, że nie każdy słucha tego co Ty i powinieneś nabrać trochę więcej dystansu do takich rozmów. : /
May 28, 200915 yr Jeśli tu ktoś prównuje polski rap z Eminemem to napewno nie jestem ja. Ja tylko nazwalem HG gó'wnem. :potter:
June 2, 200915 yr dla mnie z tej płyty majelpszy kawałek to beautiful. niszczy tekstami i początkiem.
June 2, 200915 yr Trochę za mocno śpiewany jak dla mnie,ale nie jest zły. Mi wpadł w ucho kawałek "Same song,and dance" - świetny tekst i muzyka