44bronx 459 Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 (edytowane) No i pojawił się nowy album Marshalla.Po pierwszym singlu (We Made U) myslałem, że Eminemowi skończyły się pomysły, jednak po premierze albumu muszę przyznać, że pomysłów i techniki mu zdecydowanie nie brakuje.Każdy kawałek to inne flow i zupełnie inna nawijka nie wpominając o zabawie głosem.Świetny album, dużo, dużo lepszy od średniego Encore, Em pokazuje, że ma się naprawdę dobrze i, że mozna nagrać mainstreamowy album bez użycia audiotune i tego typu pedalskich zabiegów i pokazywania dz.iw.ek i samochodów w teledyskach (3 AM - tak na marginesie najlepszy teledysk Eminema).Co tu dużo gadać - swietny album. Zapomniałem napisać o bitach.Są niezłe, praktycznie wszystkie tracki (oprócz jednego) wyprodukował Dre, a mimo to nie ma się ani przez moment wrażenia, że bity są zrobione przez jednego producenta.Polecam przesłuchanie ich na konkretnych słuchaweczkach, niektóre naprawdę dają radę. Edytowane 26 Maja 2009 przez Dante Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość tk Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Medicine Ball to przechu.j kawalina. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Jak Eminema średnio lubię, to kawałek 'WE MADE YOU' tak mi się wkręcił, że mała bania. ; o Cała płyta nieszczególnie mi podeszła, wolę jego wcześniejsze produkcje. ; ] Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 (edytowane) No Medicine Ball to jeden z najlpeszych , zaraz obok Stay Wide Awake, 3 AM i Underground, o którym bym zapomniał a jest też konkretny. Edytowane 25 Maja 2009 przez 44bronx Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Eminem to zaden HH lecz hippop Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Eminem to zaden HH lecz hippop Obczaj teledysk do 3 AM, on jest zdecydowanie hippopowy, jak zobaczyłem go pierwszy raz to nasuneły mi się skojarzenia z verbą normalnie a tak na poważnie to miażdży technicznie niejednego undergrounowego rapera. Cytuj Odnośnik do komentarza
przema 0 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 (edytowane) stare płyty eminema są ok, ale ostatnie plumkania zamiast muzyki mnie nie jarają kompletnie. Z najnowszych płyt to np. BReal się postarał Eminem to zaden HH lecz hippop uwielbiam, jak ktoś tak pisze Edytowane 26 Maja 2009 przez przema Cytuj Odnośnik do komentarza
Kania 66 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Kiedyś był dobry w tym co robił, a ta nowa nuta jest do bani. Czekam na inne single z nowej płyty, może mi coś podejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Kiedyś (przez krótko) był to mój muzyczny idol (wiem, wiem wstyd), ale trochę dojrzałem i teraz widzę, że poza paroma kawałkami to jednak taki błazen robiący głównie prześmiewcze piosenki, a ten najnowszy singiel to kał w czystej postaci Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Eminem jest za(pipi)isty. Robi dobre, bekowe kawałki, o klipach to nie wspominając xd Mi takie coś odpowiada ;] A jego najnowszy album jest wg mnie bardzo dobry. Idźcie posłuchać HG, Firmy czy innego gówna z ulicy, skoro mówicie, że to jest chłam ;f Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 (edytowane) Idźcie posłuchać HG, Firmy czy innego gówna z ulicy, skoro mówicie, że to jest chłam ;f Akurat przy tych "gigantach", których wymieniłeś to Eminema można na piedestały wynosić. Mówię tylko, że według mnie się już troszkę wypalił, albo ja dojrzałem, albo jedno i drugie:P Edytowane 26 Maja 2009 przez teddy Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Nowy album Ema jest świetny. Medicine Ball i 3 AM miażdży.Old Time's Sake,Same Song And Dance,Underground - też dają radę.Już dawno tyle songów z jego płyty mi się nie podobało.Naprawdę warta zakupu płytka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Nimf Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Noo, szczerze mówiąc długo czekałam na ten album i nie zawiodłam się. Dla mnie Em jest mistrzem i mimo, że ta płyta nie jest najlepszą z jego płyt, to dał czadu. A najbardziej do gustu przypadło mi 'Hello' Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 kupiłem wczoraj... przesłuchałem może z 7 kawałków póki co i średnio mi to podchodzi... ale zobaczymy co z resztą będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Eminem jest za(pipi)isty. Robi dobre, bekowe kawałki, o klipach to nie wspominając xd Mi takie coś odpowiada ;] A jego najnowszy album jest wg mnie bardzo dobry. Idźcie posłuchać HG, Firmy czy innego gówna z ulicy, skoro mówicie, że to jest chłam ;f To żeś doyebał, "nie podoba Ci się to co mi, to na pewno jesteś fanem "gówna z ulicy"". Druga sprawa, że Firma Firmą, ale HG to bym, gównem nie nazwał, zresztą chyba nie tylko ja, jeśli chodzi o to forum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 (edytowane) Eminem jest za(pipi)isty. Robi dobre, bekowe kawałki, o klipach to nie wspominając xd Mi takie coś odpowiada ;] A jego najnowszy album jest wg mnie bardzo dobry. Idźcie posłuchać HG, Firmy czy innego gówna z ulicy, skoro mówicie, że to jest chłam ;f To żeś doyebał, "nie podoba Ci się to co mi, to na pewno jesteś fanem "gówna z ulicy"". Druga sprawa, że Firma Firmą, ale HG to bym, gównem nie nazwał, zresztą chyba nie tylko ja, jeśli chodzi o to forum. Ja nazywam. HG to (pipi). Edytowane 27 Maja 2009 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Kisa v16 0 Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Ogólnie płyta średnia-dobra. Nie ma co się oszukiwać dzisiaj rap szczególnie amerykański nie jest tak potęny jak w latach 90'. Największe legendy odchodzą już na emeryturę a na horyzoncie nie widać godnych następców. Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Ja nazywam. HG to (pipi). No skoro Ty to mówisz, to jest to prawda. Sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 ogolnie to jeden kawalek z dre i pol dolarem jest oka... reszta mi sie nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Właśnie przed chwilką mi się bardzo wkręcił ''beautiful''. @ Bartek, nie porównuj Eminema z polskim hh. o.O Zresztą, rozmawialiśmy już dzisiaj o tym, że nie każdy słucha tego co Ty i powinieneś nabrać trochę więcej dystansu do takich rozmów. : / Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Jeśli tu ktoś prównuje polski rap z Eminemem to napewno nie jestem ja. Ja tylko nazwalem HG gó'wnem. :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 (edytowane) Nie tylko ty. HG to howno. Medicine Ball kosi Edytowane 28 Maja 2009 przez komar737 Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 29 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 HG - również jestem na ''nie''. Cytuj Odnośnik do komentarza
pele15 3 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 dla mnie z tej płyty majelpszy kawałek to beautiful. niszczy tekstami i początkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Trochę za mocno śpiewany jak dla mnie,ale nie jest zły. Mi wpadł w ucho kawałek "Same song,and dance" - świetny tekst i muzyka Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi