Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Eminem - Relapse

Featured Replies

Opublikowano

No i pojawił się nowy album Marshalla.Po pierwszym singlu (We Made U) myslałem, że Eminemowi skończyły się pomysły, jednak po premierze albumu muszę przyznać, że pomysłów i techniki mu zdecydowanie nie brakuje.Każdy kawałek to inne flow i zupełnie inna nawijka nie wpominając o zabawie głosem.Świetny album, dużo, dużo lepszy od średniego Encore, Em pokazuje, że ma się naprawdę dobrze i, że mozna nagrać mainstreamowy album bez użycia audiotune i tego typu pedalskich zabiegów i pokazywania dz.iw.ek i samochodów w teledyskach (3 AM - tak na marginesie najlepszy teledysk Eminema).Co tu dużo gadać - swietny album.

Zapomniałem napisać o bitach.Są niezłe, praktycznie wszystkie tracki (oprócz jednego) wyprodukował Dre, a mimo to nie ma się ani przez moment wrażenia, że bity są zrobione przez jednego producenta.Polecam przesłuchanie ich na konkretnych słuchaweczkach, niektóre naprawdę dają radę.

Edytowane przez Dante

• Odpowiedzi 53
  • Wyświetleń 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Medicine Ball to przechu.j kawalina.

Opublikowano

Jak Eminema średnio lubię, to kawałek 'WE MADE YOU' tak mi się wkręcił, że mała bania. ; o Cała płyta nieszczególnie mi podeszła, wolę jego wcześniejsze produkcje. ; ]

Opublikowano
  • Autor

No Medicine Ball to jeden z najlpeszych , zaraz obok Stay Wide Awake, 3 AM i Underground, o którym bym zapomniał a jest też konkretny.

Edytowane przez 44bronx

Opublikowano
  • Autor
Eminem to zaden HH lecz hippop

Obczaj teledysk do 3 AM, on jest zdecydowanie hippopowy, jak zobaczyłem go pierwszy raz to nasuneły mi się skojarzenia z verbą normalnie :P a tak na poważnie to miażdży technicznie niejednego undergrounowego rapera.

Opublikowano

stare płyty eminema są ok, ale ostatnie plumkania zamiast muzyki mnie nie jarają kompletnie. Z najnowszych płyt to np. BReal się postarał

Eminem to zaden HH lecz hippop

uwielbiam, jak ktoś tak pisze :D:P

Edytowane przez przema

Opublikowano

Kiedyś był dobry w tym co robił, a ta nowa nuta jest do bani. Czekam na inne single z nowej płyty, może mi coś podejdzie.

Opublikowano

Kiedyś (przez krótko) był to mój muzyczny idol (wiem, wiem wstyd), ale trochę dojrzałem i teraz widzę, że poza paroma kawałkami to jednak taki błazen robiący głównie prześmiewcze piosenki, a ten najnowszy singiel to kał w czystej postaci :/ Szkoda.

Opublikowano

Eminem jest za(pipi)isty. Robi dobre, bekowe kawałki, o klipach to nie wspominając xd Mi takie coś odpowiada ;] A jego najnowszy album jest wg mnie bardzo dobry.

Idźcie posłuchać HG, Firmy czy innego gówna z ulicy, skoro mówicie, że to jest chłam ;f

Opublikowano
Idźcie posłuchać HG, Firmy czy innego gówna z ulicy, skoro mówicie, że to jest chłam ;f

Akurat przy tych "gigantach", których wymieniłeś to Eminema można na piedestały wynosić. Mówię tylko, że według mnie się już troszkę wypalił, albo ja dojrzałem, albo jedno i drugie:P

Edytowane przez teddy

Opublikowano

Nowy album Ema jest świetny.

Medicine Ball i 3 AM miażdży.Old Time's Sake,Same Song And Dance,Underground - też dają radę.Już dawno tyle songów z jego płyty mi się nie podobało.Naprawdę warta zakupu płytka :)

Opublikowano

Noo, szczerze mówiąc długo czekałam na ten album i nie zawiodłam się. Dla mnie Em jest mistrzem i mimo, że ta płyta nie jest najlepszą z jego płyt, to dał czadu. A najbardziej do gustu przypadło mi 'Hello' :)

Opublikowano

kupiłem wczoraj... przesłuchałem może z 7 kawałków póki co i średnio mi to podchodzi... ale zobaczymy co z resztą będzie...

Opublikowano
Eminem jest za(pipi)isty. Robi dobre, bekowe kawałki, o klipach to nie wspominając xd Mi takie coś odpowiada ;] A jego najnowszy album jest wg mnie bardzo dobry.

To żeś doyebał, "nie podoba Ci się to co mi, to na pewno jesteś fanem "gówna z ulicy"". Druga sprawa, że Firma Firmą, ale HG to bym, gównem nie nazwał, zresztą chyba nie tylko ja, jeśli chodzi o to forum.

Opublikowano

To żeś doyebał, "nie podoba Ci się to co mi, to na pewno jesteś fanem "gówna z ulicy"". Druga sprawa, że Firma Firmą, ale HG to bym, gównem nie nazwał, zresztą chyba nie tylko ja, jeśli chodzi o to forum.

Ja nazywam. HG to (pipi).

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ogólnie płyta średnia-dobra.

Nie ma co się oszukiwać dzisiaj rap szczególnie amerykański nie jest tak potęny jak w latach 90'. Największe legendy odchodzą już na emeryturę a na horyzoncie nie widać godnych następców.

Opublikowano

Właśnie przed chwilką mi się bardzo wkręcił ''beautiful''.

@ Bartek, nie porównuj Eminema z polskim hh. o.O Zresztą, rozmawialiśmy już dzisiaj o tym, że nie każdy słucha tego co Ty i powinieneś nabrać trochę więcej dystansu do takich rozmów. : /

Opublikowano

Jeśli tu ktoś prównuje polski rap z Eminemem to napewno nie jestem ja. Ja tylko nazwalem HG gó'wnem. :potter:

Opublikowano

Nie tylko ty.

HG to howno.

Medicine Ball kosi :)

Edytowane przez komar737

Opublikowano

dla mnie z tej płyty majelpszy kawałek to beautiful. niszczy tekstami i początkiem.

Opublikowano

Trochę za mocno śpiewany jak dla mnie,ale nie jest zły.

Mi wpadł w ucho kawałek "Same song,and dance" - świetny tekst i muzyka :)