Opublikowano 1 stycznia 20178 l Jeszcze kilka dni i wracam do Raidowania A10s ty (pipi)o szykuj dupe!!! edit: devil jeszcze Archera do BLM potrzebujesz na 34.
Opublikowano 1 stycznia 20178 l Jak tam, nie trzesiesz sie bedac na odwyku? Uwielbiam Dragoona, spadanie mobkom na leb daje mi niesamowita przyjemnosc A jest jeszcze kilka skilli ktorych nie mam a wiem ze sa za(pipi)iste
Opublikowano 4 stycznia 20178 l 60 lvlowy Odin fate xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDNo chyba ku*wa nie xD Ze 100 osob sie pojawilo i wszystkim zrobil wipe'a. Choc do 1/3 zycia go zbilismy, moje Ps4 prawie odfrunelo, czlowiek sie do 60 klatek przyzwyczaja, a tu nagle slideshow 5fps xD
Opublikowano 4 stycznia 20178 l Post pod postem warn zglaszam do prokuratury. No Odin jest smieszny jak ludzie sie w party nie lacza i nie ma w party Healera to mogila.
Opublikowano 4 stycznia 20178 l Nie no, party bylo mnostwo, byl main tank, main healer, a i tak nami wytarl podloge. xD Za malo osob na 60tce chyba wpadlo, wiekszosc pewnie 50+ byla i 1 hitowal wiekszosc graczy. Bo pech chcial ze ten trudniejszy wariant nam sie trafil.
Opublikowano 9 stycznia 20178 l Paczcie jestem już Black Mage i mam chocobosa: Zaczęły się dungeony i jest fajnie i intensywnie zwłaszcza jak tank albo healer daje dupy. Klimat FF wylewa się z tej gry no i nie ma chamskiego grindu, robię story i czasami poboczne questy i jakoś leci wszystko. Walka spoko na razie z primali zabiłem ifrit ale podchodziliśmy z 7 razy bo tank nie bił szpona i ifrit rozwalał nas tym atakiem.
Opublikowano 10 stycznia 20178 l Tank nie ma bic kolca bo to zadanie DPSow czyli failowaliscie z waszej winy. Tank ma za zadanie trzymac aggro Ifrita na sobie trzymajac go plecami do was zeby was nie napierdalal.
Opublikowano 10 stycznia 20178 l devil na lichu grasz? Bo jak tak to moge tam spasc ci na glowie kiedys swoim Dragoonem BOW TO YOUR OVERLORD
Opublikowano 10 stycznia 20178 l Gram na Lichu nick na screenie. Zaczynałem triala na ps3. W sumie wersja ps3 nawet przyzwoita ale ma strasznie długie loadingi. Przeniosłem się na pc i mam loadingi 4-5 sec a to ważne przy robieniu tych wszystkich fetch questów.
Opublikowano 10 stycznia 20178 l Ogolnie jezeli to twoja pierwsza postac to polecam olac side questy i robic Story. Side mozesz zostawic do robienia Sub Class dla BLM czyli w twoim przypadku Arcanist i Archer.
Opublikowano 10 stycznia 20178 l Bedę grał Blm dopóki nie wyjdzie za pół roku Red Mage. Warto w wyszukiwaniu dungeonów zaznaczyć zeby szukało wszystkie języki. Średnia wyszukiwania spadła o 4 min. Aha i podobno z nowym dodatkiem square planuje matchmaking cross serverowy.
Opublikowano 10 stycznia 20178 l Ogolnie jezeli to twoja pierwsza postac to polecam olac side questy i robic Story. Side mozesz zostawic do robienia Sub Class dla BLM czyli w twoim przypadku Arcanist i Archer. Questy poboczne tylko te z plusikiem trzeba robic, reszte OLAC, absolutnie olac.
Opublikowano 11 stycznia 20178 l Kusicie oj kusicie. Od dawna mam ochotę na jakieś MMO ale mój PC już niestety nie daję rady. Nawet WoW zaczął klatkować, a tu pojawia się wizja wygodnego grania na konsoli na kanapie. Odstrasza mnie jednak cena. Podstawka + dodatek w pakiecie na PSN to 229zł aktualnie. Do tego abonament i już 300zł znika z karty. No nie wiem....
Opublikowano 11 stycznia 20178 l Trzeba bylo korzystac jak promocja na PSN byla i 150 chyba za obie gry sie placilo :D Poza tym najpierw masz 14 dni triala, a potem w cenie gry 30 dni abonamentu.
Opublikowano 11 stycznia 20178 l Sprawdzę sobie najpierw tego triala. Jakieś ograniczenia są w tym trialu czy jedynie czasowe?
Opublikowano 11 stycznia 20178 l Jest troche ograniczen, level, czat, troche funkcji w gierce, no i masz dostep tylko do podstawki.
Opublikowano 11 stycznia 20178 l WisnieR Jak dla mnie to jest 1200 godzin zabawy i warto bylo wydac ta kase a 17 nowy patch
Opublikowano 11 stycznia 20178 l Na pc dałem 40zł i świetnie się bawie. Z trailem to 45 dni jest w tej cenie. Heavensward sie kupi jak level bedzie odpowiedni więc wydatek niewielki.
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Fabula w Heavensward = najlepsza fabula od czasow VI/VII chyba. :obemi: Fabula w podstawce przy tej z HW to jakas amatorka, a o XVtce nawet nie wspominam.
Opublikowano 15 stycznia 20178 l W koncu nagralem filmik z zabicia Alexandra The Eyes of Creator Savage ( A9s ) Pierwszy z 4 ostatnich Raidow do czasu nowego patcha. Filmik z perspektywy Off Tanka ( OT )
Opublikowano 18 lutego 20178 l SAMURAIIIIIIIIIII Jarango, dodateczek obowiazkowo day 1. Rok 2017 oficjalnie rokiem japonskich lokacji w gierkach xd
Opublikowano 18 lutego 20178 l Swietny trailer, az chce sie zagrac. Z tego co widzialem to chyba red mage jeszcze dojdzie? Kolekcjonerka za ciezki pieniadz