Zeratul 415 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 ZAIEBISTA LIMITKA http://zeratulpl.blogspot.com/2010/01/limitka-mass-effect-2.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Les777 124 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Czyli wychodzi na to, że Maleńczuka usłyszymy tylko w epizodycznej roli? Bezsens, tym bardziej, że wypadł całkiem dobrze. A jednemu z turian głos podkłada ten cieciowaty bankier z Klanu. To jest porażka. Wiadomo coś nt. tego Cerberus Network? Nie śledziłem zbyt uważnie zapowiedzi, bo po prostu wiedziałem, że to obowiązkowa pozycja, ale chyba i tak za wiele o tym nie mówili. Pewnie jakiś bajer do wciskania kolejnych dlc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Dokładnie. Zgadłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza
parix 0 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Oj Zeratul, zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza
Trufs 1 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Czytalem, ze jak jest system sciagania DLC i ich reklamy w grze, a nie na marketplace tylko to sprzedaz wzrasta, pewno dlatego. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 @Wojnar Udało ci się zdobyć 30 lvl przy jednym podejściu? Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Chyba najlepsza limitka z gier ever : pod względem contentu. Cena też niezła jak na taki stuff Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Na szybko... oczywiscie nie moge sie oderwac od gry. Gram na insanity czyli najwyzszy poziom trudnosci jest od razu dostepny. Nie jest za latwo, ale wiem, ze naprawde duzo czasu uplynie zanim ukoncze gre. System nie wykryl save z moja postacia na 60lvl wiec gram importowalem postac na 50lvl. Ogolnie import wszystkiego jako paragon... w jednym z barow spotkalem Helene Blake wiec jest milo, ze wyglada na to, ze Bioware wszystkie mozliwe szczegoly wykrylo. Kody lekka ssa... mam kod na zbroje z limitki, i kod na preordera... musialem sie logowac na masseffect.com by wprowadzic kod, nastepnie zrestartowac gre by zbroje pojawily sie w cerberus network. Lekko zwalone IMO. Poki co wrzucilem pierwsza plyte i na niej jade. Za daleko nie zaszedlem przez poziom trudnosci. Jestem prawie pewny, ze fabularnie gra jest zrobiona tak by mozna ja wydac rowniez na PS3. Widac to idealnie po poczatku, ale to IMO. Ogolnie graficznie jest in plus, framerate staly, hud zminimalizowany i gra zrobiona bardziej jako shooter TPP z elementami RPG niz na odwrot. Calosc prezentuje sie bardziej filmowo niz jednyka i od samego poczatku jest praktycznie epicko. Nie podobaja mi sie kolory w menusach, wolalem niebiskie menusy w ME1. Nie bede nic spoilerowal odnosnie fabuly, ale zapowiada sie kozak. Wszystko to usprawniony Mass Effect, ktory jednak moze sie paru osobom nie spodobac przez IMO spore odejscie od RPG. Bardziej IMO poszedl chyba w strone Bioshock. Nie kumam jeszcze jak sie kupuje nowe zbroje i bronie... mamy w grze duzo minigierek, ktore sa lepiej zrobione niz hackowanie w jedynce. Gram klasa... nie pamietam, ale kolesiem ze snajperka i daje rade, chociaz snajperki poki co malo uzywam. Skanowanie planet wypada ok, ale troche za wolno. Nie skumalem jeszcze za bardzo misji pobocznych i cisne narazie glowny watek na Omedze. Acha kto gral w Mass Effect Galaxy ten bedzie sie usmiechal juz od samego poczatku gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 @Wojnar Udało ci się zdobyć 30 lvl przy jednym podejściu? Przy pierwszym miałem jakoś 26-28 z tego co pamiętam. Lvl dostaje się praktycznie na każde zakończenie misji. Gdy zaimportujemy postać z ME2 aby przejść kolejny raz dostajemy 200k kredytów, 25% więcej expa i po 50k wszystkich surowców, które tutaj grają ważną rolę Cytuj Odnośnik do komentarza
Xymek 62 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Czy ktos moze odebral Limitke ME2 na Xa zamowiona w Ultimie? Cytuj Odnośnik do komentarza
kiender 25 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Tjaaakk...Z ta limitką trzeba czekać do połowy przyszłego tygodnia bo producent miał kłopot z drukowaniem artbookow Cytuj Odnośnik do komentarza
Xymek 62 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 A to nie dotyczylo przypadkiem tylko wersji PC?? Cytuj Odnośnik do komentarza
miki77 16 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Nie, także Xboksowej. W każdym razie wysłałem maila do Ultimy w sprawie kolekcjonerki, jak coś odpowiedzą dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza
miki77 16 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 (edytowane) Witam, Premiery ed. kolecjonerskiej Mass Effect 2(wersja angielska) spodziedziewamy sie w przyszłym tygodniu. Zastanawiam się, czy nie brać zwykłej edycji... PS. W polskich wersjach jest normalnie karta do Cerberusa? Edytowane 27 Stycznia 2010 przez miki77 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 AAAAAAAAAAAA !!!! Nie wytrzymam qrcze EA Polska znowu popełnia błąd jak z EK Dragon Age. Gdyby nie polski dubbing to bym do mediamarktu jutro startował a tak .... idę grać w jedynkę Przynajmniej stworze sobie idealny save przez tydzień czekania:P Swoją drogą EK na PC wysyłają bez tego felernego albumu a album dosyłają później. Czemu na X360 nie mogą tak samo zrobić ? Kij im w oko. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 (edytowane) Gdybyście trochę interesowali się tematem to wiedzielibyście,że kolekcjonerka ME 2 bedzie dopiero w lutym Edytowane 27 Stycznia 2010 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bigdaddy Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Kiedy Xbox stracił ekskluzywność Bioshocka, zazdrościłem wam tylko Splintera Cella. Teraz marzę o konwersji ME2. bioshock nigdy nie miał być ekskluzywny...2K samo mówiło o tym że na razie za mało ps3 jest na rynku i bio zawita później na pleju. Zaś me2 to wątpliwa sprawa na ps3. MS ma jakieś umowy z EA na wyłączność serii mass effect na swoich platformach, no i MS jest wydawcą ME1. Bioware potwierdziło że już pracuje nad ME3 dla x360 i że seria na trylogii się nie skończy, czyli jeszcze na starym klocu zobaczymy finish ps.sądzę że ME4 pewnie będzie bez Sheparda i Normandii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 ME4 to pewnie będzie prequel do trylogii Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Mam gierkę, w Saturnie leży tego cała masa (199zł). W pudełku jest kartka Cerberus z kodem, ale jeszcze tego nie sprawdzałem. Podobno na razie jest jeden dodatek, a reszta będzie później. Skasowałem rano pre-ordera z Gram (żal trochę bonusów), ale gierka leży w czytniku i zaraz się zabieram. Coś za coś, to czekanie było męczące Podziękowania dla internautów którzy pisali że widzieli grę w marketach (i to nawet wczoraj). Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 ...ale u nas może być kopercie tylko czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara 0 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 (edytowane) Na PC jest w takiej czarnej kopercie jak na fotce, pewnie na X'a też, ale nie mogę być pewien. Fotkę znalazłem na innym forum. Czekam na kolekcjonerkę z Ultimy. Wiecie jak jest u nich z dostępnością bo liczę na niespodziankę w tym tygodniu. Edytowane 27 Stycznia 2010 przez Siara Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 ekhm środek tygodnia tak ? Dodatkowe informacje o wydaniu: Uwaga: w związku z problemami w produkcji artbooków data premiery Edycji Kolekcjonerskiej Mass Effect 2 na Xbox 360 została przesunięta. na ok. 05.02.2010. Wszyscy, którzy złożyli zamówienia na tę edycję do 18.01.2010 włącznie, nie zapłacą kosztów wysyłki gry. Dlatego taki w(pipi) mnie naszedł bo boję się że do następnego weekendu nie zobaczę i dopiero w poniedziałek 8 lutego dostanę kiedy już wszyscy prawie skończą grę Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Mam pytanie- w edycji normalnej druga płyta jest w kopercie Tja, w foliowej kopercie. Grę kupiłem dzisiaj w poznańskim Saturnie za 199 zł. Aktywowałem sieć Cerberusa - mogę ściągnąć za darmo pancerz ognistych smoków (czy jakoś tak) - to za Dragon Age, mogę ściągnąć dodatkową postać (najemnik Zaeed) i mogę ściągnąć misję w miejscu rozbicia Normandii. Natomiast nigdzie nie widzę możliwości (a jakoby wszyscy premierowcy mogą) ściągnąć dodatkowego pancerza i broni. Nie wiecie gdzie to ustrojstwo się podziało? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Serio druga płyta jest w kopercie? Noż kur... Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Bez przesady - wychodzimy z zasadą, że jedna płyta w napędzie, druga w pudełku 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi