Skocz do zawartości

Featured Replies

• 11 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 256
  • Wyświetleń 31,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• obowiązkowo w film wkradnie się: -wątek miłosny-jak to ojciec skłócony z synem i żoną jednoczą się i odnajdują na nowo uczucie podczas apokalipsy -jedyny słuszny patriotyczny naród świata USA ratu

• No , fajna bajka będzie.

• Skad wiesz, ze ojciec to urzedas... Widziales film ?? Skad wiesz ze gosciu nie umie latac... Widziales film ??     Bo co ??. Bo wszystko sie rozwala, jak nalezy ?? Bo grupie ludzi sie fartnelo ??

Opublikowano

KLIK

Czy jednak taka dowolność, prezentowana w wysokobudżetowych filmach science-fiction, nie przekracza ostatecznych granic? Na pewno może być szkodliwa, uznali naukowcy NASA, wybierając „2012" najbardziej antynaukowym i bzdurnym filmem w historii kinematografii.

'Nagroda' zdecydowanie zasłużona. thumbsup.gif

Opublikowano

Film nawet fajny( znaczy efektowny tylko), oglądałem go kilka razy na kompie, ale postanowiłem jeszcze raz gdy pożyczyłem go od kumpla na BD. Nie wiedziałem ze są jakieś dodatki specjalne na BD do tego filmu więc z ciekawością je zobaczyłem. Załączyłem sobie chyba to sie nazywało "wierzenia w koniec świata" czy jakoś tak. No i naukowcy zaczęli opisywać ładnie dlaczego bedzie koniec świata, nawet jeden z nich(jak go zobaczyłem to sie przestraszyłem, wyglądał mi na jakiegoś doktorka-pedofila) mówił że wierzy bardzo w koniec świata i robi już sobie schron dla siebie i dla znajomych. Nie wiem jak trzeba być popi.erdolonym żeby takie głupoty gadac, cały czas oglądając to robiłem facepalma z ich głupty, że jak to oni wierzą w te koniec świata. Najbardziej zj.ebany dodatki do filmu jaki oglądałem.

Za film zasłużone 2/10

Edytowane przez Merson

Opublikowano

Film nawet fajny( znaczy efektowny tylko), oglądałem go kilka razy na kompie, ale postanowiłem jeszcze raz gdy pożyczyłem go od kumpla na BD. Nie wiedziałem ze są jakieś dodatki specjalne na BD do tego filmu więc z ciekawością je zobaczyłem. Załączyłem sobie chyba to sie nazywało "wierzenia w koniec świata" czy jakoś tak. No i naukowcy zaczęli opisywać ładnie dlaczego bedzie koniec świata, nawet jeden z nich(jak go zobaczyłem to sie przestraszyłem, wyglądał mi na jakiegoś doktorka-pedofila) mówił że wierzy bardzo w koniec świata i robi już sobie schron dla siebie i dla znajomych. Nie wiem jak trzeba być popi.erdolonym żeby takie głupoty gadac, cały czas oglądając to robiłem facepalma z ich głupty, że jak to oni wierzą w te koniec świata. Najbardziej zj.ebany dodatki do filmu jaki oglądałem.

Za film zasłużone 2/10

Oksymoron ?

Opublikowano

Obejrzałem wczoraj, albo przedwczoraj. No, moim zdaniem, kilka niedociągnięć jest, ale sprawdził się znakomicie jako apokaliptyczny odmóżdżacz. Dałbym mu 8, ale czytałem pieprzenie na forum Filmwebu i na złość tamtym "kinomanom" daję 9.

Opublikowano

Hejtowanie "2012" nie czyni człowieka od razu kinomanem, ale na pewno jest ważnym pierwszym krokiem.

Opublikowano

Obejrzałem wczoraj, albo przedwczoraj. No, moim zdaniem, kilka niedociągnięć jest, ale sprawdził się znakomicie jako apokaliptyczny odmóżdżacz. Dałbym mu 8, ale czytałem pieprzenie na forum Filmwebu i na złość tamtym "kinomanom" daję 9.

giga%20rotfl.gif