Shen 9 610 Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 sushi z majonezem Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Do takiego sushi z warzywami, albo tofu w tempurze pasuje mi odeolo. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Godzinę temu, Shen napisał: sushi z majonezem A jak, najlepsze szusiarnie polewaly sriracza majo z tego co pamietam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 10 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2022 Jeśli ktoś ma Leclerca w okolicy to wygląda na gratkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 10 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2022 Ja polece taki sos bez cukru, bałem sie, ze bedzie walił słodzikami ale jest bardzo spoko Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Moje najnowsze odkrycie i rekomendacja zarazem. Roleski nie przestaje dowozić. Potężne uderzenie mango, chili raczej symbolicznie gdzieś w tle, ale bardzo smaczy. Minusik za konsystencję - bardzo rzadka, lejąca się wręcz Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Widzę sporo ciekawych smaków na stronce: https://roleski.pl/product-category/wersje-limitowane/ Ale jakoś za słodkimi nie przepadam. W sumie wywaliłem niedawno do śmieci jakiś sos pomidorowy z limonka czy czymś. Nie podeszło mi. Na kanapce muszę mieć coś ostrego, albo tatarski od winiary, albo raz na ruski rok jakiś bbq. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Wziąłem właśnie roleski Trinidad scorpion, ale chyba będę tylko smyral lekko albo dodawał do innych sosów, bo się boje Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 W Lidlu promocja na roleski. Scorpion i Habanero to jest moc, ale ich Carolina Reaper w szklanej butelce to jest zabójca. Mi najbardziej podchodzi ostrość jalapeno również w szklanej butelce. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 31 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 W dniu 6.08.2022 o 12:51, _Red_ napisał: Wziąłem właśnie roleski Trinidad scorpion, ale chyba będę tylko smyral lekko albo dodawał do innych sosów, bo się boje Znowu sobie zapodalem Trynidad, pali jak zwykle, ale daje łyżeczkę na dwie łyżki majonezu i wychodzi zajebisty czerwony spicy majo do tostów Muszę jeszcze spróbować zabarwić nim oliwę z oliwek, bo ostatnio nigdzie nie mogłem dostać w marketach oliwy chilli. Za dużo ostrego zreszta nie można, pan proktolog nie polecał w tym wieku. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 31 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 Trinidad goty, do ryżu sobie też lubię lekko dodać, tostów no do wszystkiego. Ale palić to mnie pali dość mocno jak się da więcej, spróbuję tego mixu z majo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 1 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 Trinidad u mnie w delikatesach pod domem za 10,99zl kupowałem, a w kauflandzie 5,99, wziąłem cała zgrzewke Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 1 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 W karfurze bez promki stał za jakieś 7 zetta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 1 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 12 godzin temu, _Red_ napisał: Znowu sobie zapodalem Trynidad, pali jak zwykle, ale daje łyżeczkę na dwie łyżki majonezu i wychodzi zajebisty czerwony spicy majo do tostów Może taka nowość cie zainteresuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 1 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 Cremajo od Starcksa już od dawna takie sosy zapodaje, ale lepiej sobie majo zmieszać z jakimś sosem ostrym, bo wtedy samemu ostrość i smak się podkręca. Fajne urozmaicenie do kanapek. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 18 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 https://www.action.com/pl-pl/p/2547928/sos-yammie-sau-cee/ W sklepie z chińską elektronika zaryzykowałem i kupiłem sos w butelce xd Bardzo dobry, majonezowy (olej na pierwszym miejscu, a nie woda), o smaku prażonej cebulki, zatem zajebisty do hotdogow, tostów i ogólnie do kanapek. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 18 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 Ja ostatnio mam fazę na srirachę mayo, prawie wszędzie mi pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 18 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 Spozywka z Action? No jest w tym jakis heroizm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 18 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 CO jest heroicznego w kupowaniu w sklepie z importowanymi produktami? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 18 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 Jakosc. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 18 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 Sos jak sos, sklepowy zawsze będzie mniej lub bardziej śmieciowy, bo to dla smaku a nie zdrowia. Produkty o składzie jakich pełno wszędzie, tyle że często niedostępne u nas. W Dealz masz to samo. Głównie śmieciowe żarcie, ale chyba taka istota sosów, słodyczy, czy napojów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 18 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 Fani hurtowych ilości energetyków i dziwnych zupek chińskich mówią o heroizmie przy jedzeniu sosu z marketu raz na rok Bez obaw, skład ma typowy, czyli olej, woda, suszona cebula, sól i parę typowych gówien typu zagęstnik. Nic czego byśmy nie wpierdolili wcześniej w innych produktach, chyba że te zupki hodujecie w swoich ogródkach. Raka od jednej flachy nie dostanę, sraki też brak. POLECAM SERDECZNIE. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 19 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2023 Nie pisalem o jakosci w kontekscie zero-jedynkowego go.wno zarcie vs bio eko organic zdrowe zarcie. Co do przywolanych zupek chinskich, to sa takie za zlotypisiont i takie za 10zl. I mimo ze nie jest to kategoria prozdrowotna, to jakosciowo jest miedzy nimi roznica. W actionie kupilem orzeszki wasabi i nastepnym razem mix orzechow w jakiejs posypce. I oba byly paskudne. Na poziomie psiej karmy albo odpadow w fabrykach z przeznaczeniem na rynki trzeciego swiata. Wyje.balem prawie pelne paczki do kosza i wiecej nie mam zamiaru sprawdzac czy importy po nizszej cenie sa tam cos warte. Ale rozumiem, ze niektorym ta roznica smakuje najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 19 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2023 To już zależy jaki produkt, bo chipsy, czy słodycze zagraniczne z Dealz w większości przypadków są lepsze i tańsze w naszych sklepach. Szczególnie chyba w przypadków chipsów, albo ciastek i batonów to widać. Do tego dochodzi możliwość kupowania w wielopakach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 19 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2023 Krupek ale ja nie pisze o Dealz. Pare razy podkreslalem, ze mowie tylko o Actionie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi